eN LEP POZDRAV
dOLGO SE ŽE NISEM NIČ JAVILA, moram malo za nazaj prebrat, sicer pa pokomentiram aktualne teme:
Nošenje in razvajenost, ko meni gdo omeni razavajenost in dojenčka ga bo najraje kr nekam poslala, kako pri bogu pa lahko z ljubkovanje razvadiš malo človeško bitje???? A ni to nekaj najbolj intimnega, naravnega, samoumevnega, svojega otroka boš pa ja da cartal, ljubkoval, ve kr, od tega aši malčki garantirano ne bojo razvajeni, to še vse pride, veliko kasneje,...
Lulčki in sramne ustnice, Imamo fantka in 2 pupi, tako,da imam izkušnje, pri sramnih usnicah je tako, da jih vedno očistim, res na rahlo, ko se pokaka in zvečer, brišem pa vedno od spolovila proti ritki, zaradi okužbe, pri lulčkih je pa tako, da je naša P pri mojem na vsakem pregledu malo dol potegnila, tako tudi patronažna, sicer je res prve par krat malo zakrvavelo, ampak sčasoma je tudi to nehalo, in zdaj mu obvezno, vsak dan po kopanju potegnemo kožico dol, tudi moj mož tako pravi, da se rado zagnoji in je treba obvezno čisti zadevo, zdaj je še bolj nerodno, ko že malo reagira na dotik, sicer pa to dela mož.
Vid, moj je kr malo slabši, imam s vsakim porodom malo več dioptrije, tako, da brez ne vidim nič, sem kot slepa kura
Registrirana, upam, da dobro odnesete s vodenimi kozami, moja najstarejša jih je imela pri 3, 5 mesecih in je prenesla čist ok! To kremo za alrgijo imam jaz zaradi alergije na sonce je pa res močna, tako, da zelo na tanko nanašaj, glede kg, ma, jaz sem se med velikonočnimi prazniki zredila za 6kg, ker sem dobesedno žrla same sladkarije,... in posledično imela večji lamp, no, zdaj sem ukinila basanje in jem samo normalno hrano+ veliko sadja in domače zelenjave, tako, da sem šla nazaj za tistih 6, mogla bi jih pa še 15,....eh enkrat bo že ah, mi gremo še čez mesec dni na morje, upam, da mi do tarat vsaj trbuh uplahne, če ne bo treba kupit enodelne kopalke,..
Nina33, v nadsprotju s tabo se moram pohvalit, da mi že 2 dni spimo po celo noč, to mislim 21 mesečnika, tako tudi mala, in to celo do 7.30, sicer se jaz še kr zbujam po 2x na noč in zjutraj ob 5tih, pač navada
, take " finte" nas še čakajo, ja, ja, poznam to, žejen, lačen, sanje,...
Cukica, pridna s kilogrami, meni še manjka do 7mke, ooooo
trcisa, pridni z uvajanjem GH, mi še nismo nič, bomo, počasi,....
Toliko za danes, morem posrano rito previt, ker je alaremmmm.