Uf, mi se še kar matramo s tem dojenjem...zaenkrat še vztrajam brez dodatka,bom videla, kaj bo jutri rekla patronažna na tehtanju, ali teža še pada, ali je ostala vsaj enaka, če ni večja.
Naša mala je namreč non-stop priklopljena - ampak res non-stop, spi pa minimalno. S tem mislim, da joka ves čas, kolikor ni priklopljena, za par miunutk jo zamoti duda (za katero res upam, da jo bo vzljubila) ali nošenje, sicer pa se hoče non-stop dojiti. Spi čez dan dopoldne oz. sredi dneva kakšno urco, popoldne nič - in tako že par dni (prvih par dni po prihodu iz P je pa ful spala). Zvečer "zaspi" ob cca 23-24h, prva runda spanja traja od 2-3 ure, nato pa se zbuja tudi na uro do zjutraj (in med naslednjo uro spanja je ura dojenja, mami pa poskuša vmes dremati). Večino časa ko je priklopljena, predrema - tak napol spanec, ki se konča takoj ali 5 min po tem, ko jo odmaknem...in pri tem ne pomaga nobeno drezanje in bujenje, ki ga non-stop izvajam. Vleče pač očitno, ko ji paše. Ponoči se sicer lepše podoji (aktivno vleče in sščasoma zaspi), imam pa tudi jaz več mleka. O dojenju na 3 ure (ali vsaj na 1 uro) lahko samo sanjam, ne vem kako nekaterim to uspe...Po zunanjih znakih izgleda, da pri meni spije dovolj mleka (vsaj 5 polulanih pleničk dnevno, 1-2x pokakana, razen danes še ni nič, mečava ni vdrta, izgleda lepo, je pa kot rečeno nezadovoljna ves čas kolikor ni na dojki), edino s težo imamo problem. Ali ima še katera tako izkušnjo, in če ja, ali se oz. kdaj se to dojenje malo unese...?