IZVIRNO SPOROČILO: mmt1
Pozdravljene spet!
Danes sem se vrgla v študiranje o matičnih celicah... Mnenje, ki sem si ga ustvarila na podlagi literature, dostopne na straneh zavoda za transfuzijsko medicino (in tudi drugje), je Javni zavod: DA, privatna banka: NIKAKOR, 100% NATEGA... Ker sem tudi krvodajalka, se bom verjetno odločila, da nekomu poizkusim pomagati na ta način, da dam matične celice na razpolago tistim, ki jih potrebujejo...
Tud jaz sem se v prvo odločila, da jih podarim javnemu zavodu, samo je bilo (ne vem več točno česa) premalo , tako, da niso bile uporabne. Se pa to kar pogosto zgodi, tako da res ne vem, kako lahko tistim, ki za ton plačajo kar mastne denarce, zagotovijo, da pa so njihove celice zares uporabne

. Tud zdaj jih bom darovala...
Glede
modrca pa sem tud jaz ena tistih, ki nikakor ne morem spat z njim. Sem pa imela to srečo, da mi mleko nikoli ni pretirano ven teklo (prsne blazinice sem res uporabljala, samo, če sem kam šla, pa še to najbolj zaradi boljšega občutka), tako, da sem se le tu in tam morala kdaj preobleči (kar mi je bilo zagotovo boljša rešitev, kot pa modrc. Si pa dala eno dobro idejo Gromska

- bomo poskusili, če bo potrebno

.