Zadnji članki

4 načini, kako izboljšati otrokov imunski sistem
S hladnejšimi dnevi pridejo tudi smrkavi noski, kihanje, kašljanje in vročina. Da bi bolezni otro...
Bolezni in stanja

Prehlad pri dojenčku in majhnem otroku
Prehlad je neprijeten za vsakogar, za otroke pa še posebej, saj so otroci občutljivejši na prehla...
Simptomi in bolezni
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. Komaj čakam, da grem po otroka in jo mahnemo na en sprehod.
.
, število
, naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol
, Štajerska/
, LJ/,
... se hecam. No, ma če bi vedela pro prvi nosečnosti, da bom imela cimro, ki je takoj padla v depresijo in ponoči ni hotela ugasniti luči, pa še z nogo je živčno brcala v kovinsko ploščo na kateri je pripet karton
, bi res vzela čepke in tisto črno zadevo za nataknit na oči, da spiš ko je svetlo
mela sm pregled za cukr in mam nosečniški diabetes
... tezka je okrog 1100g in je vse super fino fajn. Tud maternicni vrat mi je spet zmerla in je rekla da je čist super, da ne ve kaj je un zadnjič me strašil (30mm), tko da sem ful vesela. Tud potolažila me je, k mi vsi pravjo kok mam mini trebušček...je rekla, pač da sem suhcena in ker nimam maščobe na trebuhu se vid res samo tist kar je pikice...tko da superca. Aja kg mam še vedno +7 (6,5)...Je pa rekla da sem nekje 27., 28. teden, kar tud čisto paše na datum poroda.
Lep dan pa velik sončka
bo, ni hotel vsega pokazat. NO tako da lahko sedaj napišem, da je vse ok in da veselo rastemo.
, baje mal otekam tko da nč sldkega in nč slanega.
. Jaz ga opazujem iz postelje.
za vse!