OOO Laryka, dobrodošla...Ti pa že tik pred koncem...
test za sladkorno..Hmmm odvisno od G, nekateri dajejo vse, nekateri samo rizično skupino (nad 30 let, sladkorna v družini, debelost, hiter poskok v kg)..Vglavnem odvisno od G...
Otrdevanje trebuha..Prejšnjo N mi ni, tokrat pa mislim, da še je tudi prehitro o tem govorit..hihi
princess, te čist razumem s tem UZ v bolnici...Jaz sem v prejšnji N 2x morala iti, brezveze...Pustijo čakat v nedogled no :(
Toksa...Hmmm..Sem že pozabila, mislim da se testira 3x v času N...Jaz sem ravno v petek dala kri..Prvič pa sem dala na prvem pregledu..Tako, da mislim, da še je eno testiranje..
helenčica, uspešno in poročaj
Aja, glukoza po novem pregledajo že na prvem pregledu pri odvzemu krvi...Vsaj tako je bilo pri večina decembrčicah12...Pri meni v prejšnji N je bilo tako, najprej sem šla na eno urni test..Najprej vzamejo kri, potem spiješ cukrano vodo in po eni uri spet vzamejo kri...Če ta test pokaže pozitivno, te pošljejo na tri urni test..Tam so mi najprej vzeli kri in še naredili hitri test (kri iz prsta in tisti izi aparat, ki pokaže v nekaj sekundah rezultat), če je ta pod mejo (zdaj5,1 )dobiš za piti cukrano vodo ,drugače ne..In potem ti po eni uri vzamejo kri in oddaš vodo, nato po dveh urah isto in po treh urah spet isto...Ampk tole je bilo pri meni leta 2010, vem, da je nekaj novih sprememb na tem področju in veliko je odvisno tudi od kraja, kjer prihajate..Različni postopki vglavnem...
UZ..trenutno ti v času N pripadata samo 2 (plača zavarovalnica), prvega potrditvenega in morfologijo..Nekaj let nazaj je plačala zavarovalnica še tretjega...Po 30.tednu (kontrolo rasti)-vglavnem tega več ni...Ostalo je odvisno od G
JAz imam to srečo, da imam G, ki naredi Uz res na vsakem pregledu...