Prava brihtna bučka je. A ni zanimivo opazovat naše sončke, kako rastejo in počnejo hecne stvari. Pravi mali znanstveniki so!
Prava brihtna bučka je. A ni zanimivo opazovat naše sončke, kako rastejo in počnejo hecne stvari. Pravi mali znanstveniki so!
Kopanje pa ima čedalje raje, saj smo banjico zamenjali za čebrička. S čim jim mažete obrazke? Naš ima na obrazku suho kožo pa bi mu rada s čim namazala. je že katera razmišljala o tem, kdaj bo začela uvajat drugo hrano. ne bi rada hitela, ampak se mi zdi, da glede na težo in na to, da smo v večini na umetnem mlekcu, da bo treba kmalu uvesti kakšen sokec. Bomo videli, kaj bo rekla naša pediatrinja.
Sem se odločila, da oddam prijavnico za vrtec Ledina in v Vrtec pod gradom, ker so blizu moje službe. Sploh ne vem, kakšni so. Bomo videli, kako bo. Pa ti? Za katere si se odločila in zakaj?
Znanost pravi, da so otroci, ki so rojeni septembra (torej tudi tisti, spočeti na silvestrsko noč...
Spolnost

Blagodejno na želodec s preveč kisline deluje tudi zelena, ki je eno izmed najbolj bazičnih oziro...
Aktualno
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!