Še ena, ki še ne spi.
Ta malga imam še na kavču (je čisto nizek in širok), ker se je ta večji odločil,da še ne bi šel spančkat. Zganja vragolije po postelji, ati pa mu dela družbo. Tako sedaj čakam, da večji zaspi, da nesem še ta malga v sobo, ker ga bo drugače zbudil.
Zobkov še nimamo, se pa nekaj že čuti. Imamo pa celo povodenj iz ustk. Slinčke stalno menjamo, pa preoblačimo se tudi bolj pogosto, kot smo se na začetku, ker se non stop moker. Ga ni slinčka, ki bi zadržal vso to slino.
Zdravi zaenkrat še smo. Trenutno ven nič ne hodiva, prej je bilo premraz, danes pa je bilo tako zoprno, da je kar do kosti lezla mrzla vlaga. bomo videli kako bo jutri. Nekaj obetajo izboljšanje, upam, da se niso zmotili, ker sem že prav naveličana biti stalno notri. Tudi z večjim sva bila raje kar notri. Zakaj bi izzival, ko pa bomo še veliko lahko zunaj.
Cepljenje je dobro prenesel, brez vsake vročine. Ko bi bilo tako tudi v bodoče, vendar iz izkušenj vem, da je naslednje cepljenje lahko prav zoprno. Ta večji je imel v drugo reakcijo (vročina in sitnoba).
So pa danes vsi štirje otroci nemogoči. Jutri je namreč luna in pri nas se praviloma pozna že dva dni prej. Atija bo pa jutri vrglo. Mene pa ne sme
.
Kdo pa jih bo sicer miril in prenašal. Imam pa že par dni kar težke dneve. Ta večji se je odločil, da bo zganjal ljubosumje. Samo, da mi ta mali zaspi, začne naverati, ali se dere ali pa vklopi kakšno igračo z ubitačnim zvokom. Sem mu mislila prejšnji dan že baterije pobrat ven z vseh igrač, pa sem se potem premislila. Sedaj jih, preden uspavam ta malga, raje pospravim na vrh omare.
Ta veliki dve pa tudi zadnje čase meče. Najstarejšo pa poleg pubertete še odločitev v katero šolo bo šla. Odloča se med tremi. Na eno smo povabljeni celo osebno. Pa bomo videli kako bo.
Kot vidite imam kar pester teden za sabo, zato pa toliko težje čakam lepo vreme, da grem ven preluftat glavo.
Lep pozdrav in bodite zdravi