[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
pozdravček vsem.
danes se pa moram malo pohvaliti. smo spali od 22.30 do 5.30. juhuhu. prav lepo je blo. do zdaj je zdržal največ 6 ur, danes pa je podaljšal. priden naš fant!
a jim že kaj dajate kapljice D3? naš jih kar okej prenaša. mu jih pa dam takoj zjutraj za vsak slučaj.
ste zdaj kaj zunaj z vozički? mi smo kar v kengurujčku 2krat po 15-20 minut. se mi zdi kar dovolj v tem mrazu. saj njega ne zebe, mene pa!
javite se kaj oktobrke!
joj nalin, da SO TE TAKOLE KREGAL PA TO JE VISEK, a ne znajo tega lepo povedat
zuzu, moj mali se se vedno zbuja ponoci... kako vam uspe, da tolk casa spijo
... kapljic se ne uporabljava... greva v cetrtek k pediatru
nalin, moj prvi je imel po huggies tako vneto ritko, da mu tud praška pasta ni pomagala. svetujem ti, da jih ne uporabljaš več, čim več naj bo razvit, pa ko mu boš ritko umivala, čistilne robčke splakni pod toplo vodo, da bo šla tista kemija ven. ritko mu umivaj s kamilicam in fino osuši.
Ojla, Nalin in vse ostale oktobrke!
Najbolje bo, da zamenjaš pleničke.
Mi smo že morali zamenjati DM-ove pleničke, ker je imel pikasto ritko in žavbice niso pomagale. Zdaj smo na pamperskah in ima lepo ritko. Še vedno imam neporabljen paket DM-ovih pleničk, ampak toliko Gorenjci pa nismo, da bi jih do konca porabili

Mogoče bi poskusila z drugimi Fixies, Pampers itd.
Pri pikicah zelo pomaga tudi kremica Menalind derm, ki jo dobiš v lekarni. Ni preveč mastna, a vseeno zagotavlja dovolj vlažnosti. Je brez parfumov, vsebuje olje svetlina in čebelji vosek. Poskusi, če ne bo pomagalo drugo.
Danes je bil lep dan. Upam (močno upam), da danes ne bo preveč joka pred spanjem. Včeraj se je noro dolgo jokal in nič ni pomagalo. Pa še poliva ogromno, tako da sva ga v pol ure morala 4x preoblečt in ker ga vedno oblačim v 2 mako majčke, mi je zmanjkalo majčk
ja ja tudi pri nas je oblačenje kot srednjeveško mučenje
Jst sem kar hudo shujšala (že 2 kili manj kot pred nosečnostjo, zredila sem se pa za 15kil v celi nosečnosti), ker si ne upam nič jest. Malega preveč zvija. Dodajava tudi adaptirano mleko. Zadnje dneve sem že čisto brez moči, neprespana, živa duda cel dan pa še grozno se mi vrti. Ne smem jesti praktično nič, namesto mleka in mlečnih izdelkov moram piti mleko za otroke pregomin. Ko odprem hladilnik, tam ni nič zame :(Ne vem, kaj naj naredim. Cel dan ne naredim nič. Ko podojim malega, ga dam v posteljico in začne jokat pa ga okrog nosim pa tolažim in tako celo dopoldne in cel dan, tako da ne pridem do hrane. Ja, saj vem, da JAMRAM, ampak ne vem, kako naprej.. Kakšen nasvet?
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!