Mogoče bi poskusila z drugimi Fixies, Pampers itd.
Mogoče bi poskusila z drugimi Fixies, Pampers itd.
Zdaj bova kupila celo zalogo slinčkov, če bo kaj pomagalo. Najhuje je, ko ga že preoblečeš in se ves čas dere, nato malo pogleda, se napne in že imamo namočene majčke. Včasih pa celo na eno previjanje 3 pleničke porabimo, ker se direkt v novo polula in nato spet v novo pokaka
Zjutraj me je skoraj kap, ko sem se zbudila. Za hrbtom mu vsak večer zavijem brisačo, da bi lepo spal na boku in zjutraj sem ga našla obrnjenega na hrbet z rokami v zrak. Naš fant je zgleda zelo močen, ker se sam obrne, ampak mene je pa strah, da se ne bi zadušil, ker imamo težave s polivanjem. Nalin, oktobrke res nekaj "štrajkamo" s pisanjem.Vidim, da so novembrke bolje razpoložene po porodu
Mene se je po porodu lotila takšna čudna otožnost. Zdaj je že veliko bolje..Upam, da bo čez čas še bolje, ko sem nam bodo naši pikci zavestno smejali in se odzivali na naše besede.

Igro je potrebno prilagajati starosti in sposobnosti dojenčka, nekaterim se prej izostri občutek ...
Družinsko življenje

Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka...
Bolezni in stanja
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!