IZVIRNO SPOROČILO: s.
Takšni straši, kot si se opisala...bog se usmili...
Otrok potrebuje igro tudi s starši... kako naj pa se uči....če mu mami pripravi barvice in pove da se s tem barva, ne pokaže pa mu...otrok tega ne bo znal....
Potem pa se eni sprašujete zakaj so otroci odmaknjeni, ignorirajo ipd....zaradi neodzivnosti staršev....poseldica- neodziven anksiozen otrok...
Kak me take izjave razpenijo...otrok je star 2,5 let! In naj opomnim, da otrok ne more bit samostojen pri teh letih....uči se skozi igro...
Malo literature v roke..
s., res površno bereš in me preseneča, da potem še drugim govoriš naj knjige v roke vzamejo - heh.. če berejo tako kot ti, jim verjetno to ne bo kaj dosti pomagalo
Gina je napisala, da si v vlogi odraslega s svojim otrokom. ti pišeš (boldam ta del, da boš vedela katerega mislim), da mu naj mama pokaže kako se stvari uporablja in dela z njimi
- kaj pa je to drugega kot vloga odraslega?? a je to vloga, ki jo prevzema otrokov vrstnik?
torej. nikjer ni bilo napisano, da če si v logi odraslega, da mu ne smeš pokazat kako se stvari uporablja ali kako se dela z njimi. tako da prosim, dejmo malo brati, ne samo sklepati..
jaz se z našo, ker ne hodi v vrtec, tudi določen del dneva igram z njo (je pa stara 2,5 in verjetno gre jeseni v vrtec). midve riševa (vsaka svojo risbo, jaz dorišem njeno in zraven še poveva zgodbico - samo jaz sem dizajnerka in učiteljica lik. vzgoje, tako da meni je to itak hobi

), sestavljava lego kocke kot profesionalki, imava kemtijo in nahraniva živalice, spravljava krompir itd.. v glavnem vsak dan kaj drugega - zdaj je zima in sva bolj notri. kar pač želi. poleti sva bile veliko zunaj na igriščih. tukaj jaz malo nadomeščam vrtec in ji grem na roko. če bi bla pa v vrtcu - težko rečem, bom povedala, ko se bo zgodilo
aja, ne morem pa si privoščit da bi se cele dneve samo igrale, tako da tudi delava "odrasle" stvari. samo naša tamala se zna tudi nekaj ur sama igrat. ravno danes je vstala ob 6h, popila mleko in se igrala do 8h, ko me je zbudila, da je pokakana in hoče, da jo previjem (na wc še "noče", kaj čem, saj bo

).