Letos razmišljam, da bi za tistih 400€, ki jih zapravim za praznovanje porabila zase za svojo dušo in šla nekam kjer mi ne bi bilo potrebno poslušati joj a to pecivo si naredila prejšni mi je bil boljši, lani si imela obložene kruhke zakaj imaš letos narezek
You've got my blessing.
Pa kaj si nora? Zakaj bi se matrala z žurkami, če ti ni do njih? Z žurkami za TVOJ rd, ko naj bi bilo kot si ti želiš?
Edina oseba, ki stoji na moji strani sta moj in tašča.
Potem imaš vse pokrito! Glavno, da te tvoj podpira, če te pa še tašča, pa še toliko bolje! Ma daj, tvoj dan je, praznovanje je optional, je tako in s tistimi, ki si jih ti želiš.
Kako sama praznujem? Kar se družine tiče, tako kot Ankica, v službi pa prinesem eno torto in imamo to za kosilo (navadno nas par praznuje hkrati in nekdo prinese sladko, nekdo slano -jaz sem navadno za sladko;). To je to. Nobenega kompliciranja, samo za našo skupino, prav fajn. Kar se primarne družine tiče pa smo se včasih še dobivali za vse rdje in praznike, zdaj pa mi niti ni več do tega in se ne dobivamo več za moj rd.
Praznuj kot ti paše, saj je tvoj rd. Če komu kaj ni prav, lahko za svoj rd naredi tahudo žurko z milijon narezki in pecivi in to jim lahko kar direkt ali pa po ovinkih poveš