IZVIRNO SPOROČILO: gajka
A se samo meni zdi, da tale vročina močno vpliva na vašo zgovornost?
Da, da... meni se ne da tipkat spljoh... ko pa najdem čas pa zaslišim uuuuueeeeeee!
Zoja Miša - kako ste?

Sprehod si pa le privoščite..
Vse najboljše obmesečnikom in rojstnodnevniku Ivanu!!!
Neža -

Jaz tudi brcike pogrešam... sploh ne znam obudit spomina kakšen je že ta občutek...
Naš je težo tudi potrojil + 1 kg... zrasel pa zaenkrat +24 cm...
sayuri - končno so mi odgovorili od endokrinologa... notri pišejo same traparije, take stvari..mislm, un dohtar nas sploh ni poslušal kaj mu govorimo, on je vse kar malce po svoje priredil..plus ntri piše da se moramo pogovoriti glede njegove teže in prehranjevanja.. sva se odločila da na naslednjo kontrolo k temu splh ne greva... pa še 9.10 je kontrola, dva dni zapovrstjo pa že ne bom hodila v Lj, imamo že 8. 10 na gastro pregled... rezultati krvi so pa bp. Vsaj to...
nell - bravo! Jaz tudi rešujem živali kjerkoli vidim da imajo stisko... Ne razumem kako lahko nekateri mučijo ta mala bitja.. Se spomnim ko sem bila mala, ko je moja babica vsako leto nosila v vodo mucke, midve z mojo prijateljico pa sva jih reševale... žal jim ni bilo nikoli več pomoči... sva jokale...

Mogoče se zaradi tega sedaj toliko bolj trudim in pomagam... Kako je z mucem sedaj? In bravo za službo!
tejka - naš še ne je namazanega kruha...samo žemlje oz kifeljček... dopoldan po sadni malci in popoldan po mlečni (jogurt, skutka)malici.. glede vprašanj ti je pa Gajka tako dobro napisala da se podpišem kar pod njene besede...
Kar se tiče ugovora na odločbo..ma se mi ne da, res ne.. itak grem s septembrom delat... to bo zdaj zdaj tukaj...

Bravo Evi za plavanje!
majči - si našla kako pametno službo? Držim pesti za vse ki smo na zavodu da dobimo delo

Jaz zase še vedno tako govorim, dokler ne bo podpisana pogodba ne bom verjela..taka sem..
košuta - lep pozdravček tudi tebi! Lepo da si se nam malo oglasila! Naš tudi dolgo ni maral hrane v koščkih..ampak odkar ima zg. zobke mu kar laufa... ga kar mal silim s tem da se nauči grizt.. v vrtcu mu ne bodo hrane ukašil... no pa HB mu gre..me je bilo pa isto strah ko se je kar davil ob malo večjih koščkih...
In pa
za zanositev...da čimprej rata
Clara - kako ste pri vas? Je MArk že zdrav?
Ryssa - naš pije / je mleko zjutraj 200 ml in zvečer 240 ml v kombinaciji s čokolinom / grisolinom, samega mleka pa ne.. pa po novem mu dajem kar pravo mleko, ne mešam več z vodo
anita goitan - SUPER za spanje! Končno je prišla noč ko se boš tudi ti naspala!!
Sem vesela zate.. sedaj potrebuješ počitek
Barbarinha - naš je tudi nor na sesalec..

drži krtačo in šiba z njo gor in dol.. le mimo odprtine kjer piha ven hitro "skoči".. mu ne paše nikakršna oblika vetra oz pihanja...
gajka - super za FB! In prav lepo te je spet brati,.. jaz se bom bolj malo javljala od septembra dalje.. v vrtcu ni interneta

.. niti časa zanj..