IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Midva z Rokom sva pa danes že obisk pri zobarju opravila. Sva dobila eno škatlico fluorovih tabletk, ki jih lahko začnem dajati Roku. Zdaj grem pa še kaj za službo narest.
Midva sva imela prvi pregled pri 6 mesecih, no drugega imava tam okol novembra - me zanima, če bomo mi tud kej fluorovih tabletk dobili - sem mal čekirala in vem, da to ni praksa vseh zobozdravnikov - jih dajo ali pa tudi ne. In kako jih je Rok sprejel?
Neža -čestitke za prve brcike, sem se kr raznežila - joj jst jih tud pogrešam - vse trebuh, brcike, brce, orng premikanje, kolcanje
Erin - mucka so prišli iskat iz DPMŽ-ja in so rekli, da je pravi borec, da ga bodo pregledali, dali antibiotike in mu pač poiskali domek.
Krasne slikice - sem že na Fb-ju vidla - res je cuker.
Glede javljanja iz službe tudi pri meni ne bo šlo

- bom zvečer notr spravljala

- sam je pa nevarnost, da se

spunta
Katja - jaaaaaaaa kava s tabo in andrejoboris čimprej - se mi že lušta čvekeca - js sem v zrečah od sobote do predvidoma torka, le ne bo kaj vmes pršlo.
Kdaj masta kej vedve čas?In hvala za škatljice - zlata si! Pa kakšne frkljce ima Jan
Gajka - hvala za kavo - njami - lih mam mal časa zase - poslušm muzko in se pretvarjam da delam za službo, moja moška še spita k klade - tko da prav paše met malo jutra zase. Rok je pa itak pravi frajer - mah tkole k gledam slikice - pišuka res so hitr zrastli tile naši mačkini.
mi smo odlično -zgleda da se tudi sama vedno bolj zavedam, da bom kmal mogla v službo in zdej se cartam in izkoristim ves čas, ki nama je na voljo in ja posledično se je moje dete začelo strastno žulit, sam da pride v moje roke - sploh če je mal zaspan - sm kr "moja, moja"
Sicer pa se moj sinko kr vztrajno trudi pri govorjenju - ata, mama itak vladata, ajs, aki sta naslednja na seznamu, pol pa pride teta in tedo (dedo), pa ajc (zajc) - vmes pa še itak polno tistih zlogov, ki ti načeloma veš kaj hoče in kam pomenijo, niso pa ničemur podobni - rpi nas je me-me (pil bi), am-am, ato (telefon), ako (čevlji), iiiiiiij - nnaš maček pa polno jih je
lep in krasen dan vam želim
Lana - kak cukrček je Lev An - mi je najina skupna znanka povedala, da sta se crtlala