writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

18.09.2009, 08:23

clock-img

Anonimen

dobro jutro!

danes bo pa dež... tole jutranje klepetanje,...

zajtrkujem... sem zadnjič kupila en tak super kruh, a ne vem, kako se mu reče... a je možno, da je knežji hlebec? se mi kar topi v ustih, skorjica pa tudi za grehe delat!

Urbanček spi v lupinici (sem ta velikega kar z avtom peljala v vrtec, da nimam komedij s tem ali bo hodil ali ne... pa še Urban fletno zaspi...)

kaj boste danes počele?

ker mojega še ves vikend ne bo, sem se odločila, da stanovanje očistim (ker vem, da bo čisto vsaj do ponedeljkauser posted image )... otroci ne zapacajo toliko kot en moški!

popoldne, če bo vreme dalo, pa z otrokoma v zoo...

clock-img

18.09.2009, 08:24

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: lake

No računalnik popravljen, Tajo je mami uspavala, jst sm si šla pa medtem živce spočit na en pir.
Aja rabim nov valjar user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2009, 08:28

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

babnce dejte pridt na hitovo sejmarjenje ta vikend!!!!!

clock-img

18.09.2009, 08:30

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

uuu KATMAT ne bo šlo...jutri bomo še doma v nedeljo pa mamo žur in pojedino za rojstni dan tako da nas ni doma...

clock-img

18.09.2009, 08:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

moje živali na kmetiji pa lahko hodijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super, samo da ti kakšna ne pobegneuser posted image

clock-img

18.09.2009, 08:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Že sitnari,noter skoz tuli,zunaj je še kar o.k.

Smo šli včeraj ven,pred hišo pa čvekamo tamala2 sta šla do hiške,sta obrnila tist peskovnik okrog noter pa voda,seveda.
Pa grem pogledat čez čas,ker je bilo nekam tiho pa sta si glave noter omakala,cela sta bila mokra.Se mi je kar z ušes pokadilo.user posted image user posted image Hitro not pa fenat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ne moreš bit hud na njihuser posted image Kake se spomnijouser posted image

a ne? ko pa je treba glavo umiti s šamponom pa včasih takšen vik in krik, kot da ga dajem iz kože!

clock-img

18.09.2009, 08:43

clock-img

Anonimen

pa pozabila sem omeniti... včeraj sem zvečer Urbanu dala 2 dcl Milumila pa se je čez 2 uri spet zbudil in sem mu dala še 1,5 dcl svojega mleka (ki sem si ga ravno ta čas pumpala,... se mi ga je nabralo, da je bil pritisk neznosen)... tako da sklepam, da z mojim mlekom ni nič narobe...

se je pa danes zbujal malo manj (na 2 uri). v moji postelji ni spal (sem bila prav komot!)

clock-img

18.09.2009, 08:43

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Pri nas ni problemov z umivanjem glave user posted image

Ste me spomnile...imate šampon za ta majhne ??

clock-img

18.09.2009, 08:46

clock-img

Anonimen

jaz uporabljam kar Johnson's.

pa zdaj Mustelo.

clock-img

18.09.2009, 08:48

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Pri nas ni problemov z umivanjem glave user posted image

Ste me spomnile...imate šampon za ta majhne ??

Jaz mam od Mustele tistega 2in1-je za lase in telo, pa mi je super.

Dobro jutro!

Ste me nasmejale in izboljšale jutranje počutje.
Danes bomo kuhali- ne vem, najbrž neki s tartufi, jih je mož včer kupil 2 gomolja, pa jih mam v 2 vrečkah pa cel hladilnik diši oz. že kar malo nadležen vonj je. A mislte, če jih dam v plastično škatlo bo pomagal?

Včer nismo šli v šoping, se je Hana prepozno zbudila, pa danes.Pa mizar pride danes, bomo naročili novo kuhinjouser posted image user posted image
Kera stopnja pa ste že, da se živalu premikajo?

clock-img

18.09.2009, 08:52

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jest mam tud ze...2v1 od nivea baby

clock-img

18.09.2009, 08:54

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tanja jaz mam 23 stopnjo mislim...

clock-img

18.09.2009, 08:55

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

uuu KATMAT ne bo šlo...jutri bomo še doma v nedeljo pa mamo žur in pojedino za rojstni dan tako da nas ni doma...

smotka.....A PRIDE KERA DRUGA???

clock-img

18.09.2009, 08:55

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

tanja jaz mam 23 stopnjo mislim...

UF....Kje sm šele jst...Bravo!

clock-img

18.09.2009, 08:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

JEST MAM ups...na 17.

clock-img

18.09.2009, 08:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tanja, ktja a vaju sploh mamo na fb-ju?

clock-img

18.09.2009, 09:14

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Mene imaš-PP. Si mi ti poslala seznam vseh majčic. Še moja soseda siuser posted image

clock-img

18.09.2009, 09:15

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mamo...

clock-img

18.09.2009, 09:16

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image ...oh k jih je preveč pol je pa tko heheh

clock-img

18.09.2009, 09:17

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Mene imaš-PP. Si mi ti poslala seznam vseh majčic. Še moja soseda siuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2009, 09:18

clock-img

petra a

pencil-img

2070

uf, ste se razpisale, sem vas komaj na hitro prečekirala

clock-img

18.09.2009, 09:23

clock-img

Anonimen

Dudica, te bom danes dodala na FB, prav?

clock-img

18.09.2009, 09:28

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ktja okuser posted image

clock-img

18.09.2009, 09:33

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Že sitnari,noter skoz tuli,zunaj je še kar o.k.

Smo šli včeraj ven,pred hišo pa čvekamo tamala2 sta šla do hiške,sta obrnila tist peskovnik okrog noter pa voda,seveda.
Pa grem pogledat čez čas,ker je bilo nekam tiho pa sta si glave noter omakala,cela sta bila mokra.Se mi je kar z ušes pokadilo.user posted image user posted image Hitro not pa fenat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ne moreš bit hud na njihuser posted image Kake se spomnijouser posted image

a ne? ko pa je treba glavo umiti s šamponom pa včasih takšen vik in krik, kot da ga dajem iz kože!

ja, saj user posted image

Tanja, čestitke za novo kuhinjouser posted image user posted image user posted image Jaz sem pa ravno zdaj mizarju poslala načrte za predračunuser posted image Baje bo 20.11. že fertik- spalnica, garderoba, drsna stena in predsobauser posted image Joj, kako se jaz veseliiiimuser posted image user posted image user posted image

Katmat, mene ne bo. V nedeljo je krst, v soboto bom pa mal frej. Pa mogoče dobim Jakovega kolega na čuvanje user posted image

Šampon- nevem, nekej otročjega imam za Jakata. Nimam pojma. Pa se mi ne da it zdele pogledat. Mislim da je đonson s sivko. Spi ko buica potemuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

18.09.2009, 09:35

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Olivca, sej bi tudi tvojemu rekla za predračun, samo nočem bit kej kriva za količino polomljenih valjarjev potemuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem