writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

18.09.2009, 09:35

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Tiste, ki uporabljate Johnsons-jst sem dobila te kozmetike en kup v dar. Tudi če jo vsak dan uporabljam, jo je za ene 2 leti. Če bi katera kaj imela ji dam?
Drugače bom dala temo na dobrodelnost.

clock-img

18.09.2009, 09:37

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

flaska vse to ti bojo nardili v 2 mesecih?To je pa res ekspresno. Kdaj se pa selite?Imate že datum?

clock-img

18.09.2009, 09:41

clock-img

Anonimen

FLASK_A se veselim skupaj s teboj!!!! jupi!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2009, 09:42

clock-img

Anonimen

Urbanček bo kmalu že drugo uro prespal... se je vmes zbudil pa pomalical in nazaj pod veke! bi najrajši zraven njega legla... ampak potem se mi bo ves dan samo spalo...

clock-img

18.09.2009, 09:47

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Sva vstale že ob polsedmih, pol nama je pa obema ratal  na kavču nazaj zaspat.

Za kosilo nimam pojma, sm pa en fajn recept vidla dons zjutri na TV, rkompirjeve zrezke z slanino, mogoče se bom spravla to narest, pa mal solatke zraven.

Samo še do trgovine se morm spravt.

Dudica Hvala za tisto številko, mi je poslala sol za noge.

clock-img

18.09.2009, 09:51

clock-img

dito

pencil-img

377

Dobro jutro,

včeraj sem se vrnila iz Krka. Bilo je super. Gal mi je ves čas spal tako, da sem imela čas za tamalo. Kopali se nismo, ker je voda . Drugače pa je bilo skoz okrog 27 C. V glavnem preživela 8 dni sama z otrokoma.

Šamponi- uporabljam od welede.

Temenca- mi jih je dobil in ne vem kako se jih znebit. Sem mu mazala z oljem pa ni nič boljše.

clock-img

18.09.2009, 09:51

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

lake super sm te že hotla vprašat...user posted image

clock-img

18.09.2009, 09:55

clock-img

lake

pencil-img

3955

Moje žvali tud lahko hodjo user posted image . Zdej jih bom pa lovila po kmetiji.

Šampona pa še ne uporabljam, itak nima dost las, tko da jo namilim enkrat na teden z nivea milom, tko kot cel telo, drgač dam pa v vodo mal oljčka pa jo s tem tud po laseh.

clock-img

18.09.2009, 10:08

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Ja sej res-moje tud hodjouser posted image

clock-img

18.09.2009, 10:11

clock-img

Anonimen

dito, super za morček! temence super odstrani šampon proti temencam od Mustele!!!

tudi moje živalce hodijo... samo tiste, ki so v ogradi, ostalim ne dovolimuser posted image

clock-img

18.09.2009, 10:12

clock-img

dito

pencil-img

377

k.tja- v lekarni mi je dala kremo od mustele. A tvoj jih je imel?

clock-img

18.09.2009, 10:22

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Dito, čestitam za preživelih 8dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, da se veselite z mano, kolk bo fajn da bomo šli na svojeuser posted image Datum- 20.10. grejo najemniki ven, 2.11. bo prišel mizar delat meritve, računam da bo enkrat za miklavža fertikuser posted image Ko bo on postavil svoje, gremo že notuser posted image Okoli novega leta bomo že tam pomojeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

18.09.2009, 10:23

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Tiste, ki uporabljate Johnsons-jst sem dobila te kozmetike en kup v dar. Tudi če jo vsak dan uporabljam, jo je za ene 2 leti. Če bi katera kaj imela ji dam?
Drugače bom dala temo na dobrodelnost.

če nobena noče, bi pa jaz vzela kako stvaruser posted image Dejmo se mal razdelit no, ne bi vam rada vsega pobrala. Torej, jaz bi kak šampončekuser posted image

clock-img

18.09.2009, 10:25

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: dito

k.tja- v lekarni mi je dala kremo od mustele. A tvoj jih je imel?

moj je imel šampon od Mustele proti temencam user posted image je kar pomagalo. zdaj mu enkrat na teden umijem lase z njim

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.09.2009, 10:28

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dito, čestitam za preživelih 8dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, da se veselite z mano, kolk bo fajn da bomo šli na svojeuser posted image Datum- 20.10. grejo najemniki ven, 2.11. bo prišel mizar delat meritve, računam da bo enkrat za miklavža fertikuser posted image Ko bo on postavil svoje, gremo že notuser posted image Okoli novega leta bomo že tam pomojeuser posted image
[/quoteuser posted image

clock-img

18.09.2009, 10:44

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no kje ste babnce?

clock-img

18.09.2009, 10:47

clock-img

Anonimen

jutro

clock-img

18.09.2009, 10:53

clock-img

Anonimen

mi mamo še kar smotan nos.user posted image Vročine danes nima več, tak da...zalivanmo dalje, dokler ne bo boljše.

Tanja, ti drogerijo odpiraš?user posted image

IN drugač?

clock-img

18.09.2009, 10:56

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

OMG, Katmat, kake roke imašuser posted image Se vidi, da si kmetica. So take močne, poljedeljske. Pa najbrž tudi dosti molzeš...

user posted image

clock-img

18.09.2009, 10:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jutro si kaj bolje'

clock-img

18.09.2009, 10:57

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

OMG, Katmat, kake roke imašuser posted image Se vidi, da si kmetica. So take močne, poljedeljske. Pa najbrž tudi dosti molzeš...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2009, 10:58

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

mi mamo še kar smotan nos.user posted image Vročine danes nima več, tak da...zalivanmo dalje, dokler ne bo boljše.

Tanja, ti drogerijo odpiraš?[sm=smiley36.gif]

IN drugač?

Ja, s kmetijo bolj slabo zaslužimuser posted image

flaska a se tkole zmeniva-jst ti lepo naštimam en paketek, ti pa ponucej kar ti prav pride?

clock-img

18.09.2009, 11:02

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Tanja, se strinjamuser posted image Hvalauser posted image user posted image user posted image Ti pošljem ZS.

clock-img

18.09.2009, 11:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jutro si kaj bolje'

jaz sem ko roža...malo me žgečka v grlu. Je bil flažen alarmuser posted image .

clock-img

18.09.2009, 11:03

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jutro si kaj bolje'

jaz sem ko roža...malo me žgečka v grlu. Je bil flažen alarmuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem