sm kr mal v šoku - naš mali spi že eno uro in pol
bom šla kr po vrsti
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Ja pa kaj ti P ni mogla predpisat mal železovega sirupa.
Mi to pridno papamo še od porodnišnice naprej.
Drgač pa kaj smo že morale za železo v nosečnosti jest... suhe slive, rdeče meso
je menda samo malo pod mejo (105) in lahko da od tega, ker je mel mal vročince, mal ušeska rdeča, tko da bomo najprej probal s hrano, pol mamo pa kontrolo in dobimo sirup, če bo zares prenizek. mu pa za zajtrk zmešam suho slivo in piškote namočene v sokcu s c vitaminom, pa kr lepo je.
lana, upam, da ste popka poštimal, čišče bo pa slej ko prej tut konc
bumo, lana je pa tut z 'na juriš' frizurco pravi cukr, tko da kr kapco gor kokr pade
semper, naš je tut pogruntal, kako pit iz flaške, ampak nardi sam par požirkov, pa ma dost in pol si navleče v usta in se mi s polnimi usti nasmeje.. je v trenutku vse mokro

. tko da se mi zdi, da mu kar naprej tole flašo rinem v usta. mamo pa zdej gor tamehki 'magični' nastavek od aventa.
pa naš tut še ne sedi sam in se ne poseda, plazi okol in se dviguje pa kar naprej, je neumoren. na nfth nam je rekla, da naj ga vsake tolk časa mal 'posedemo' - dvignemo preko boka in ga samo za stegno mal držimo, tolk da bo pogruntal, da je fino sedet in bo sam probal.
me je pa kr mal strah dat malemu žemljico, skorjico al pa piškot v roke, ker mu vedno rata preveč v usta spravt in se mi pol davi, smo bli glih v soboto v trgovini, pa mu dam piškotka, je bil ful vesel, pol pa kar naenkrat krik in rdeč rata in pol komej skašla ven tist košček in se mu je tko zamerlo, da sm ga morala vzet ven iz voza in tolažit.
lučka, kako je z vašimi zobki? mi mamo tut take.. se igra al pa plazi okol, pol pa kr naenkrat jok in sitnoba, pa obe rokici v pest in se tolče po ustkih, ampak ni pa še nč videt. taspodnja dva sta pa zmer lepša
škoda, da mate še alergijo. kaj pa meso zajčka ste že probale?
pa berem, da vas gre ful že v postopke... mene je pa kar strah, ko še tega mulčka komej sama sfolgam in vem, da me bo še zelo rabu vsaj kakšno leto al pa dve, očka velik ni doma, babice, da bi pomagala, pa tut ni. tako da ste res korajžne, punce. no, pa sej moram prej sploh videt, če sem še primerna za postopke al ne, mogoče pa tko nima smisla razmišlat..
za piknik se pa pridružujem
biba, svakinja je bla velik pr blejčevi in je bla zadovoljna z njo, tko da ni glih vse za k srcu si jemat, kar prebereš
mango smo tut mi jedl sam tistga iz kozarčka. se bojim, da svežga ne znam kupit, al pa men itak ni dober.. me motjo vlakna al kaj..
no, zdej se je pa zbudu. dve uri je spal

. ne morem verjet.
greva jest in ven na sončka, pa zvečer končam tale post