IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Jaz imam sicer dobro porodno izkušnjo, ker sem babico poznala. Rodila pa sem v KR. Moram pa rečt, da sem si že pred odhodom v P rekla, da če me bo bolelo, se bom drla, pa naj reče kdorkoli karkoli hoče. Saj je Monika Seleš tud skoz stokala. Mene tudi niso podili na posteljo, sem se ulegla kar sama, ker mi je tako pasalo. Lahko bi pa hodila, če bi želela. Edino na wc, ko sem šla, je prišla ena za mano in rekla, naj grem ven, če nočem, da bi kaj drugega padlo v školjko. Najbolj me je bolelo šivanje. Tega se bolj bojim. Pa na oddelku je bila ena smotana sestra. Ampak sem jo tudi poznala in imam občutek, da vem zakaj je bila taka (it's personal).
BOM PONORELA SEM MELA KOMENTARJE ZA " STRANI NAZAJ PA JE RR VSE POJEDEL sem pozabla kopirat,kar niti ni slabo ker bo zdaj skrajšana verzija
Jaz sem se drla da so me pomoje v naslednji štuk slišali. Pa me ne gane! Sem vedla da se bom, mi je blo lažje in tud tokrat se bom!!!!!!!!!!!!!! Edino mene so pa dale popadke na WC predihavat in moram rečt da če se mene vpraša bi tam kar ostala do zadnjega je blo full fajn ker nikjer nič ne pritiska
d3lfink4 - sem bla popoldan prav Žalostna ko sem prebrala. Želim ti, da se vse dobro izteče in da je najhuje od vsega kak dolgčas (sicer pa bolje slabe 3 kot pa več mesecev). Če boš brez neta se pa zamoti s tuhtanjem kako nam boš vsake toliko sporočila kako si!
Pozdravljene nove
Babice - na žalost so takšne in drugačne. Postavit se je treba za sebe (na žalost) in jim povedat svoje, one so tam zaradi nas in ne obratno!!!!!!!!!!!!!!! Babice pozabljajo da gre večina žensk prvič rodit in jim je vse novo, one pa delajo vse po tekočem traku, rutinsko in pozabijo na odnose. Če ne med porodom, pa se po porodu pritožite čim višje je možno!
Popadki - tista ki je rodila v 1 uri, je bila zelo "blažena" in izjema ali pa to ni bil prvi porod - mislim da z vsakim naslednjim je treba prej it not. Meni voda ni odtekla, ko so bili popadki na 5 min sem šla peš sama v porodnišnico (je blizu) in rodila z umetnimi popadki čez 5 ur.
Šivanje pa mene ni tak full bolelo, pa sem ga čutla, zgleda da anestetik še ni prijel. Smo si različne.