Ojla punce,
Čeprav pozno bi se vam, če me sprejmete, pridružila še ena
. Bom še malo povečala število bodočih mamic z več otročki v razmeroma kratkem času
.
Pri nas pričakujemo tretjega sončka, imamo dve živahni punci, nobena še ni prov velika
, starejša 2 leti, mlajša pa dobrega pol. Smo seveda veseli, dolgčas pa nam tut ne bo (sej ne da bi nam zdaj bilo slučajno).
Prvi pregled je bil dokaj pozno... šele prejšnji teden, tako da je ginekologinja komentirala, da ta pa že skače naokol.
PDP je 17.01.2012, NS v petek v Dravljah. Obe nosečnosti do zdaj sem imela nekaj težavic. Pri prvi kar nekaj krvavitev, sem tudi ležala v porodnišnici nekaj vmes, ampak se je pupa rodila točno na PDP. Druga se je rodila dva meseca prezgodaj, je bilo na začetku malo napeto, ampak je zdaj k sreči vse super, fino in fajn.
Obe rasteta kot gobe po dežju. Pri tretji nosečnosti sem že imela večjo krvavitev, k sreči kaže, da je vse ok, naj pa bi po zadnjih info imela malo pregradice, tako da so me vrgli pod rizično nosečnost. Upamo na najboljše.
Drugače sem iz okolice Ljubljane, stara 29 let. Me lahko katera da v tabelico prosim prosim...
Lepo vas je prebirat, upam, da se bomo čim bolj načvekale. Vsem želim pa eno lepo, prijetno, srečno, veselo in nepozabno nosečnost in seveda čim več zdravih, lepih in veselih spomladanskih sončkov januarja.
Se beremo. Uživajte. papa