cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

7 neobičajnih metod za hitrejšo zanositev

Sta preverila, ali je vajina postelja postavljena na energetsko "dobrem" prostoru? In, ali sta ob padajoči luni že vrgla spodnje perilo na streho?

7 neobičajnih metod za hitrejšo zanositev

Pari, ki imajo težave z zanositvijo, bi storili takorekoč vse, da bi vendarle zagledali tisto čudežno črtico.

Te neobičajne metode sicer niso znanstveno dokazane, toda so pa stare več tisoč let, zato jih je vsekakor smiselno preizkusiti.

Če ne drugega, se bosta s partnerjem dobro zabavala. Sprostitev pa vemo, da pozitivno vpliva na zanositev. 

 

1. Feng shui

Včasih je za to, da paru uspe zanositi, dovolj le to, da premakneta posteljo oziroma prestavita pohištvo v spalnici. Če imata namreč zakonsko posteljo postavljeno na energijsko zelo slabem položaju, vama negativne energije kradejo ne le kakovosten spanec v dvoje in zdravje, temveč morda tudi možnost zanositve.

Zato si vzemita čas za preučitev osnovnih načel feng shuija in pokličita na dom radiostezista ali merilca energij, ki naj vama izmeri energije predvsem v spalnici.

Iz spalnice obvezno odstranita tudi televizijo, računalnik in mobilne telefone, feng shui pa svetuje, da jo okrasita s simboli plodnosti, kot je na primer granatno jabolko. Po enem izmed kitajskih navodil za boljšo plodnost pomaga tudi, če pod posteljo postavite skledo z nekuhanim rižem.

 

2. Vrzita spodnje perilo na streho! 

Za ljudstvo Yansi iz Konga je nekaj vsakdanjega, da ob padajoči luni vržejo spodnje perilo na streho, ko želijo povečati možnosti za spočetje. Takšna metoda je pravzaprav nekaj povsem običajnega v različnih delih Afrike.

In še posebno opozorilo: spodnje perilo lahko pospravita iz strehe samo ob mlaju! In ne pozabita, da lahko tudi nepravo spodnje perilo vpliva na plodnost.

 

PREBERITE TUDI: Je za neplodnost lahko kriv tudi gluten?

 

3. Vodni spopad v dvoje

Vsako leto v Holloko na Madžarskem ženske v tradicionalnih madžarskih oblačilih stečejo na ulice, da jih polijejo z vodo. To naj bi jih očistilo in jih blagoslovilo z darom plodnosti. 

Morda pa s partnerjem organizirata vodni spopad v dvoje ali (če si upate, seveda) partnerko presenetite z vodno pištolo.

Obreda čiščenja in blagoslova plodnosti pa se lahko z vodo lotita tudi bolj resno: se skupaj odpravita k preverjenemu izviru kakovostne vode, kjer sama oblikujeta svoj energijski obred.

 

4. Koktejl za plodnost iz piva in pavijanovega urina

Nekatera plemena v državi Zimbabve parom, ki ne morejo zanositi, pripravijo poseben koktejl za plodnost, zmešan iz piva in pavijanovega urina. Ja, prav ste prebrali! Pavijanov urin bi naj vseboval hormone, ki so pravi "bust" za plodnost. 

Seveda je za to metodo kar nekaj težjih ovir - od tega, kako priti do pavijanovega urina, do tega, kako ga sploh spraviti po grlu.

Morda bo pa ta koktejl uspešnica letošnjega poletja ;).

 

5. Specita in pojejta kruh v obliki penisa

Če na japonskem festivalu falusov, ki vsako pomlad pritegne tisoče obiskovalcev, ženskam priporočajo, da se usedejo na velik model penisa in molijo za zanositev, je takšno početje v Grčiji striktno prepovedano.

Na grškem festivalu falusov v Tyrnavosu parom, ki imajo težave z zanositvijo, priporočajo, da pojedo kruh v obliki penisa in si tako izboljšajo možnosti za spočetje.

Takšen kruh si lahko spečeta tudi sama, se pri tem dobro zabavata. Kaj pa vesta, morda bosta pa smeh in sproščenost naredila svoje ...

 

PREBERITE TUDI: Vajine skupne priprave na nosečnost

 

6. Seksajta v "seks nogavicah"

Če ljudske vraže pravijo, da mora imeti moški med seksom obute čevlje, če želi spočeti sina, je v tej vraži o obutih nogavicah - Oba partnerja naj imata med seksom obute nogavice! - tudi nekaj logike oziroma znanosti.

Slaba prekrvavitev namreč spodbuja neplodnost tako pri ženskah kot moških. Če imata torej partnerja med seksom obute nogavice, imata oba toplejše noge in zato tudi boljšo prekrvavitev celega telesa, tudi genitalij.    

Če vas nogavice odbijajo oziroma se vam ne zdijo seksi, si nabavita poseben estetski in živahen par posebej za seks oziroma tako imenovane "seks nogavice".

 

7. Partnerko založite z ananasi

Tudi tale vraža, ki ženski priporoča, da pet dni po ovulaciji vsak dan poje čim več ananasa, sloni na znanosti. Ananas je namreč bogat z encimom bromelainom, ki pomaga embriju pri vgnezditvi.

Ananas pa ni odličen pomočnik le pri zanositvi, temveč tudi pri porodu. Ženskam, ki so prekoračile predviden datum poroda, namreč pomaga na naraven način pospešiti porod.

Gre torej za zelo uporaben sadež za pare. Ki ga obvezno dodajte med to hrano, ki zvišuje plodnost.

news-img

Nepozaben otroški raj za praznovanja rojstnih dni

V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem