|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Carski rez
3.9.2004 12:12:43   
Bejba
Nekako se pripravljam na to, da me čaka carski rez. Naš mali sonček se namreč noče obrniti in tudi G je rekla, da je malo verjetnosti, da se do poroda bo, ker se v celi nosečnosti ni niti enkrat obrnil na glavico.
Zato me zanima, tiste ki ste imele carski rez - koliko časa po porodu ste bile še pod narkozo? Ali sta tisti čas ati in dojenček skupaj in kje sta?

Hvala za odgovor!

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Carski rez
3.9.2004 12:17:09   
mala maja
bejba jaz sicer nisem imela CR, sem pa rodila čisto normalo otroka z nožno vstavo.

Ko sem priška pri 40t v prodnišnico so ugotovili da se je lumpek obrnil nazaj ;)in potlej je potekal porod tako da je mali enkrat silil naprej nogico, enkrat ritko, enkrat oboje. Rodila sem v 2 urah brez EA in brez nevem kakšnih bolečin. Je pa tako da se pri meni sprva sploh niso hoteli odločiti za CR šele po eni uri so šli pripraviti operacijsko sobo ampak sem jih prehitela in prej rodila:)-:)-:)-

Ne boj se tudi če boš imela porod z nožno vstavo. Pa lepe misli in čimlepši porod.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Carski rez
3.9.2004 12:39:16   
dory
Jaz sem takoj po operaciji oz. ko so me prestavljali na posteljo ze zavedla, ceprav sem bla se ciiiist zaspana...kmal po tem, ko so me pretovoril v sobo, sem ze zacela zvonit, ker sem na vsak nacin hotla videt tamalega..

Lahko bos mela CR z epiduralno, kar pomen, da bos ves cas poroda lahko cakala na svojo strucko in si jo takoj tudi ogledala...ocka pa je lahko z malckom ko ga pregledajo, stehtajo in zmerijo :)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Carski rez
3.9.2004 12:41:32   
fil
Lep pozdrav!

Meni niso dali splosne, ampak spinalno anastezijo. To pomeni, da sem bila ves cas prisebna. Po porodu so me dali na en oddelek (zal ne vem imena), dokler ni anastezija popustila.
Ati je bil ves cas zraven in je tudi prvi zazibal otroka :love:
Kasneje so otroka odpeljali, ati pa je prisel k meni.
Vse to se je dogajalo pozno zvecer, jaz sem otroka dobila naslednji dan zjutraj.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Carski rez
3.9.2004 14:06:25   
mehurčica
"koliko časa po porodu ste bile še pod narkozo?"
Po 20 minutah sem se zbudila. Nič nisem bila več omotična ali zaspana(mogoče ker sem pred porodom spala celih 11ur!)in sem samo čakala, kdaj mi bojo prinesli mižeka. Sem jih prosila, če lahko takoj pa je bil odgovor:saj se itak ne boste zavedali.:grrr: Po slabih 4 urah sem ga dobila v naročje!:love:9nebesa

"Ali sta tisti čas ati in dojenček skupaj in kje sta?"
Atek je dobil mižeka takoj, ko se je rodil. Potem ga je mogel dat nazaj in so ga odpeljali mislim da na intenzivno.(nisem sigurna točno kam)Tam so ga videli tudi moji starši in sestra.:love:

Lp:miska:




(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Carski rez
4.9.2004 1:15:40   
mala Zala
Tudi moja pikica je sedela kot grofica in se ni hotela obrniti, pa sem jo rodila čisto po naravni poti, brez EA (sem jo hotela, pa mi je žal niso mogli dati). Porod je sicer malo bolj kontroliran, prisotnih je več ljudi (od zdravnika, pediatra,pa do vseh tistih, ki so normalno pri porodu - kaj pa vem kok sto jih je blo:)).

Nič se ne boj. Ne bom rekla, da ni bilo težko, saj je od razpoka mehurja pa do poroda trajalo 14 ur, prve popadke pa sem dobila 10 ur pred porodom. Upam, da te nisem prestrašila. AMPAK, KO ZAGLEDAŠ SVOJEGA SONČKA, JE VSE POZABLJENO. Resnično.

Veliko sreče, Bejba:sloncek:!!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Carski rez
4.9.2004 14:02:55   
Anonimen
Pod narkozo si toliko časa, da te pošijejo, potem pa te že v operacijski začne prebujat na silo. Jaz se spomnim, kako so me klicale in v daljavi sem slišala:"gospa lepega sina imate!" Tisti čas, ko so mene šivali kar traja mislim da okoli 45 minut, je malega pestoval očka. Ko so me peljali iz operacijske, je na hodničku stal očka, ves oblečen v zeleno in mi kazal najinega fantka. Ker sem bila še vsa omotična, sem videla le pisano odejico in v njej nekaj temnega. Potem je očka šel domov, mene so odpeljali na intenzivko. Malega so mi pripeljali mislim da čez kaki dve uri. Potem pa na tri ure za dojenje.
Tako je bilo vsaj pred 8 leti, ko sva dobila prvega otročka!
Pozdravček, Nojči 36 2/7:sloncek:

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?