|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otrok s pp, brezposelna mati, kaj pride v poš...
28.3.2011 9:52:30   
Anonimen
Moja 6 letna hčera je otrok s pp, za njo dobivam nego(100 €), sama sem brezposelna.Prijavljena sem na zavodu in dobivam denarno socialno pomoč.

Zanima me ali se lahko na podlagu hčerke zaposlim kot njena negovalka oz. mogoče hišna pomočnica??Kako je s tem, rada bi čim več informacij.

Hčerka ima asperg. sindrom, hodi normalno, večje težave ima s komunikacijo, navodili,razumevanjem itd...

Najlepša hvala za vse odogovore že v naprejuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otrok s pp, brezposelna mati, kaj pride v...
28.3.2011 14:51:52   
**Tinkara78**
Po znesku sodeč bi rekla, da imate nižji dodatek za nego. Mislim, da je pogoj za večje pravice najvišji dodatek za nego.

Najbolje da se obrnete na pristojni CSD.

Z odločbo za nego ste upravičeni npr. do oprostitve cestninskega sklada v kolikor imate avto. GLede na to, da niste vi zaposleni je oče upravičen do več dni dopusta,.... to je nekaj na hitro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otrok s pp, brezposelna mati, kaj pride v...
28.3.2011 20:29:51   
daša
Kaj pa nadomestilo za izgubljeni dohodek? Kolikor vem je tega 70% minimalne plače, tako da najbrž več kot socialna pomoč (za katero najbrž še vedno lahko zaprosiš, mislim da vsaj občasno).
Ne vem pa na kaj se "glede" pri tem nadomestilu (poznam osebo, ki to prejema, samo ima otrok težko obliko cerebralne-v bistvu nepokreten). 

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otrok s pp, brezposelna mati, kaj pride v...
30.3.2011 8:18:43   
Incognito
Kolikor vem, je tako, da če nimaš višjega dodatka za nego (cca. 200 €), skoraj nemogoče dobiti nadomestilo za izgubljeni dohodek. Če pa imaš višji dodatek, si pa že na dobri poti (so že pri višjem dodatku za nego merila tako ostra, da pomoje potem že skoraj apriori pride nadomestilo v poštev).

(odgovor članu daša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Otrok s pp, brezposelna mati, kaj pride v...
21.5.2011 22:43:27   
mamamam
Od kdaj pa prejema vaš otrok tale dodatek za nego? Od leta 2006 dalje so namreč otroci z avtizmom(avtistični otroci z zmerno ali težjo motnjo v duševnem razvoju ali drugače hudo vedenjsko moteni otroci s pridruženo zmerno ali težjo motnjo v duševnem razvoju) opredeljeni z težko funkcionalno motnjo in s tem upravičeni do višjega dodatka in posledično do nadomestila za izgubljeni dohodek.

(odgovor članu Incognito)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?