|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pri gosti hrani se davi
10.12.2009 17:00:41   
zaspančka
Imam sina, starega 6 mesecev in začenjava z uvajanjem GH. Rižolino je zvečer že kakšen mesec in to zelo lepo. Čeprav mu ne naredim redkega, ga poje brez težav in davljenja med 150 in 200 ml.

Sedaj sva pa začela s korenčkom in krompirčkom, vendar se pri obojem davi. Stlačila se mu z vilicami, da res ni bilo koščkov, sploh krompir je bil tak fajn pire, vendar se je kljub temu davil.

Aja, nimamo pa še nobenega zobka.

Ima katera kakšen nasvet, da se ne bo več davil, ker potem začne jokat in je konec s hranjenjem? Je to slučajno samo faza in mine?

Hvala za odgovore!


_____________________________

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pri gosti hrani se davi
10.12.2009 17:03:34   
PC Baby
Mogoče mu je pregosto. Probaj dodat malo vode v katerem si kuhala krompir ali korenček, da rata taka kašica - bolj kot pire.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pri gosti hrani se davi
10.12.2009 17:16:32   
zaspancek1
Tudi pri nasem je bilo v zacetku tako. Sem mu pretlacila z vilico, pa ni bilo variante, da se ne bi davil. Pa sem zacela pasirat in mali je jedel. Vem, da vsi pravijo, da se to naj ne bi delalo, ker bo potem hotel samo taksno hrano in nic kosckov - pa ni tako. Sedaj ze kar nekaj casa je tudi koscke (je pa se vedno brezzobi user posted image ). Vmes sem vedno znova poskusala s pretlaceno hrano, pa ni slo. Na koscke pa se je privajal s kosom kruha, ki ga je zvecil in oblizoval. V zacetku sem pazila, da je bil kos cim kompaktnejsi in dovolj velik, da si ga ni mogel prevec stalaciti v usta, potem pa je postopoma zacel trgat majhne koscke in jih valjat po ustih. In tako se je zacelo. Je pa za user posted image v zacetku lazje, ce jedo samo gosto hrano (npr. koscke), tekoce (npr. juho) pa posebej. Sicer jih kaksni koscki presenetijo, pa se zacnejo davit. Drugace pa potrpljenje, ni druge (to pa ze itak ves user posted image )...

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pri gosti hrani se davi
10.12.2009 20:58:49   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1
Je pa za user posted image v zacetku lazje, ce jedo samo gosto hrano (npr. koscke), tekoce (npr. juho) pa posebej. Sicer jih kaksni koscki presenetijo, pa se zacnejo davit. Drugace pa potrpljenje, ni druge (to pa ze itak ves user posted image )...


Točno to sem jaz pogruntala pri naši. Kruh, piškot, rižev vafelj - noben problem. Jed na žlico in preveliki koščki - ni šans! Začne se daviti, ven pljune in noče več jesti. Hecno, ne? Tko da mi še kar miksamo (ne čist do gladkega), pa je stara skoraj 10 m.

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 21:45:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urska09)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pri gosti hrani se davi
11.12.2009 15:40:37   
Katy78
Jaz sem morala kar dolgo vse pasirat, da je bilo gladko kot riževa kašica, ker sicer se je ali davil ali pa ni hotel jesti. Pri ca. 7 ali 8. mesecih sem se odločila, da bom vsake par dni poskušala hrano samo pretlačiti z vilico in kar naenkrat od danes na jutri mu je zalaufalo. Je pa tako, da še danes, če mu dam kaj takega, kar mu ne diši preveč, se začne davit ali pa jokat zraven. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?