Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
že 2 meseca pa nič ne rata. Rada bi delala in bila noseča. Kaj mi priporočate? Naj počakam z 
, ga kar imejta - ne vem, če se ti splača špekulirat, ker kot vem ... danes tudi v zdravstvu bolj ali manj zaposlujejo za določen čas - je pa tako, če imamš sklenjeno pripravništvo in če v času po pogodbi, ne opraviš strokovnega izpita oz. ne moreš zaključiti pripravništva zaradi npr. odhoda na bolniško/porodniško, ti delodajalec to pogodbo lahko podaljša za obdobje, ko se ti vrneš s porodniške, da takrat opraviš manjkajoče obveznosti (delovna praksa in izpit) - vse je bolj ali manj odvisno spet od posluha delodajalca ... Želim vama, da zagledata
in da se tudi zadeva s službo uredi!!!
pa s tem sploh ni panike. Verjami da četudi se vmes prime bo ziher razumevanje s strani zdravstvene ustanove oz. delavcev. Halo pa saj smo zdravstvo!!!
Ziher te ne bo nihče po strani gledal če boš čez kakšna dva ali 3 mesece rekla da si noseča in da se moreš malce pazit (dvigovanje, izogibanje rtg, citostatikom). Naj te to ne ovira. Glej le tolko da boš nekje v primeru nosečnosti končala do 8 meseca pripravništvo. Tak sem tudi jaz približno gledala da nebi kje rodila pred oktobrom in s tem nebi mogla končati študija- prakse, pa sva vseeno začela načrtovati otroka tri mesece nazaj in če bi se takoj prijelo bi rodila npr. že oktobra, ampak se ni. Prijelo se je 3 mesece kasneje in to nama prav feeeeejst paše in gre skoz. Tako da to je mogoče moja izkušnja, sama pa se odloči. Upam da boš čimprej zanosila..
. Mene je to zelo prizadelo,ampka na prvem mestu mi je seveda
pridna bod, pa javi se kaj