Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 14:55:12
|
|
|
|
kofetek2010
|
a hočeš da sem cela v mehurjih :zmeden2:
|
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 14:55:37
|
|
|
|
Anonimen
|
špinača... Za na vrt pa je odlično gnojilo, če jih namočiš v vodo in pustič kak mesec.... sam prej nabavi zamaške za nos.:)-:)-
|
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 14:59:02
|
|
|
|
nejcko
|
Je bila zadnjič v eni oddaji, se mi zdi, da Na vrtu ali pa Ljudje in zemlja, prispevek o koprivah. Se da čuda stvari iz njih naredit - pripraviš jih kot špinačo, iz njih zmiksaš svež sok, lahko jih imaš kot prilogo k ribam, krompirju (namesto blitve) ... Najboljše so pred cvetenjem. Njihov poparek je pa balzm z lase!!!
|
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 14:59:13
|
|
|
|
Nasy
|
Nabiraš jih itak z rokavicami..pa baje da ne peče cela.. za gnojilo pa vem, ker naša mama to doma prekticira in smrdi ko hudič:)-:)-:)-Pa škropivo narediš proti ušem, če samo 1 san namakaš...mene bolj zanima glede priprave za jest. Sem v soboto gledala Sožitja, pa so delali sok:zmeden2:
|
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 15:01:09
|
|
|
|
Nasy
|
Nejcko, isto sva gledali, ko so miksali te koprive ja...je že katera probala? Jaz bi..pa ne vem..:)-
|
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 15:01:19
|
|
|
|
nejcko
|
A Sožitja? No, potem bo pa to to, sem tudi jaz gledala.
|
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 15:03:14
|
|
|
|
nejcko
|
Moja kolegica dela burek z blitvo, bi bilo pa zanimivo probat s koprivami:zmeden2: Bi jih pa tudi jaz zlo rada probala!
|
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 15:05:12
|
|
|
|
Nasy
|
Ja to je baje namesto prej Na vrtu
|
|
|
|
|
Koprive-čaj in kaj še... 11.5.2005 17:44:07
|
|
|
|
puri
|
Ja, čaj iz kopriv je zelo zdravilen,.....pomaga proti slabokrvnosti, pa tudi proti bakterijam v urinu! To jaz vem,...verjetno pa bi se našlo še kaj! lp
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Ali vas skrbi gospodarska kriza?Sparkda (
60%)

ne (
20%)

ne vem zakaj se gre (
4%)

vse skupaj je samo blefiranje Amerike (
11%)

briga me (
6%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!