|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   končala z dojenjem - boli
1.11.2008 8:52:03   
livia
Pred parimi dnevi sem našo user posted image  zadnjič podojila pred spanjem. Že pred tem sva najprej postopoma ukinili dnevna, nato še nočna dojenja. Na zadnje nama je ostalo še dojenje pred spanjem. Zdaj tudi tega že ene 4 dni ni več, a mene prsi ful bolijo. Oziroma več me boli samo leva, ker sem jo pred spanjem dojila na levi. Včeraj sem si pod vročim tušem malo ven stisnila, pa me danes spet boli. A bo to mleko kar samo ven steklo, al naj ji dam malo za pojest? Samo potem se bo verjetno spet novo naredilo. Kako zgine to mleko, ki je še v dojkah? Kakšen nasvet, prosim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: končala z dojenjem - boli
1.11.2008 9:15:10   
Naja30
Jaz bi ti svetovala raje hladen tuš, ki zavira nastanek mleka. Na dojki si dajaj tudi obkladke iz zeljnih listov in peteršilja, to tudi pomaga. Ko sem jaz morala ustavit mleko, sem si jih tuširala na pol ure, ker me je tako žgalo, obkladke sem pa imela gor na 2 uri po cca 15 minut. Aja, pa hladne obkladke tudi lahko. Sam res ne več kot 15 minut, da si jih ne prehladiš. Meni se je mleko ustavilo po kakem tednu, ampak jaz sem imela naval mleka, ker sploh nisem dojila.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: končala z dojenjem - boli
1.11.2008 10:53:09   
suzyka.m
pomaga tudi župca z veliko peteršilja... 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: končala z dojenjem - boli
1.11.2008 13:03:06   
ronja
Ko se je moja mala odstavila, je tudi mene bolelo v prsih, ker je mleko še kar nastajalo. Vendar se splača malo potrpet in ga ne stiskat ven, ker se sicer še več mleka tvori... Mogoče malo manj pij, pa veliko športaj, da telo ne bo imelo preveč energije in tekočine in bo nastajalo vedno manj.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: končala z dojenjem - boli
1.11.2008 13:56:10   
3jeMi
Žajbljev čaj tudi zavira nastanek mleka.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: končala z dojenjem - boli
2.11.2008 9:07:14   
bati


a si sama hotla prenehat dojit ali ti je zmanjkalo mleka???

mene je bolel če je bila dojka polna...pa sm si stisnila ali pa user posted image večkrat podojila pa je blo pol čez kak dan ok....

škoda je na silo neki nahat če maš ok mlek...sam to je tvoja odločitev...

lp

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: končala z dojenjem - boli
2.11.2008 10:33:44   
ronja
bati, hehe, pri meni se je mala odstavila pri 15ih mesecih - pač ni več rabila - mleko je pa še kar nastajalo in takrat pač boli. Samo se splača par dni potrpet, pa ne stiskat, ker se hitreje prsi navadijo, da ni treba več take proizvodnje...

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
Spiš med dojenjem? Na to moraš paziti!
Na internetu lahko najdeš veliko napačnih informacij o spanju in dojenju ter o tem, da je to vedno nevarno.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?