|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   starejša tepe mlajšega
1.9.2009 22:56:25   
2srcka
Imam dveletnico in enoletnika. Prva enoletnika zelo pogosto udari po glavi, ga zlasa, ga brcne...Ne vem, ali hoče pozornost ali  to počne kar tako. Vedno ji povem da ne sme tega početi a ne pomaga čisto nič. Včasih jo kar odvlečem stran. Kaj mi svetujete, kako naj jo odvrnem od tega? Ji dam kakšno kazen?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: starejša tepe mlajšega
2.9.2009 8:46:22   
*ANA*
Po moje si želi le več pozornosti user posted image , tako da poskusi bit čim več kvalitetnega časa z njo in vsakič ko malega udari ji lepo povej da pa to ni lepo.
No mi imamo obraten primer, mali(2 leti), nenehno zbada Veliko(skoraj 4 leta), velikokrat jo udari in scuka za lase user posted image .
Pa imata približno oba enako pozornosti;čeprav imam občutek da ima več pozornosti mali.
Vsakič ko ji kaj neredi mu lepo povemo da to ni lepo, da sestrico boli. Pa ne pomaga preveč no.......
Nisem veliko pomagala, bi pa tudi jaz kak nesvet glede tega


(odgovor članu 2srcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: starejša tepe mlajšega
2.9.2009 9:02:09   
Metuljček Cekinček
Moja dva imata sicer večjo razliko v letih, saj sta stara 1 leto in skoraj 4 leta. Jaz sem že prvič tako silovito odreagirala, da sem mojega fantka čisto prestrašila. Sem se delala, da sem čisto šokirana nad njegovim dejanjem in sem mu zelo strogo zabrusila, da naj se to nikoli več ne ponovi. Je bila mlajša takrat stara kakšnih šest mesecev in jo je malo bolj grobo prijel za rokico, ker je prijela njegovo igračko.

Zdaj, ko je mlajša stara že 1 leto, ju pa včasih že pustim, da se malo cufata med sabo, ker se moja punčka zna že malo postaviti zase. Včasih tako zakriči, da se moj fantek čisto prestraši in popusti. Drugače pa je posredovanje med prepiri večkrat na dnevnem redu user posted image .

Jaz mislim, da mlajšega otroka moraš zaščititi. Glede na to, da se z dvoletnikom malo težko pogovoriš o teh stvareh, bi jaz starejšo najprej odstranila, ji zelo zelo strogo razložila, da njeno obnašanje ni lepo in da njenega bratca boli, če ga kdo udari in da zdaj mora tu sedeti 2 minuti, da se bo naučila, da se tega ne dela. Potem se pa mora svojemu bratcu opravičiti. In tako vsakič, ko ga udari.

(odgovor članu 2srcka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?