|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali mi lahko katera razloži...
22.8.2005 19:42:58   
lidija74
Danes sem klicala v ordinacijo svoje osebne zdravnice.Povedala sem jim kdo sem in da sem dobila bolniško podaljšano od komisije do moje kontrole,to je do 25.08.Tega dne popoldne(v četrtek)imam tudi redni pregled pri G.Takrat dobim tudi ponovno priporočilo,ki ga bom lahko odnesla šele v petek,26.08.To sem danes sestri svoje splošne zdravnice tudi povedala.Vprašala sem jo,kako dobim obračunano bolniško za ta mesec kajti jaz moram bolniški list oddati do zadnjega v mesecu.Pa mi je zabrusila,da mi za ta mesec ne bo mogla zaključit bolniške,ker traja par dni da dobijo nazaj od komisije,ki odobri podaljšanje bolniške.Ali lahko bolniško zaključijo za nazaj?Jaz mislim,da ne.Kdaj bom potem dobila bolniški list? Kaj je z ostalimi 6-imi dnevi? Kaj če bodo ostali "nepokriti"?
Bila pa sem prejšnji teden pri sestri od G in sem jo vprašala,če moram priti po priporočilo prej,pa mi je prijazno povedala,da ne in jo dobim na ponovnem rednem pregledu,torej 25.08.in še,da se mi bo bolniška normalno nadaljevala in da ne rabim biti v skrbeh.
Mene pa to zelo skrbi in ne vem kaj naj naredim.Mislim,da se to vrti vse v začaranem krogu.Iz strani G imam tudi predpisano mirovanje.
Zaskrbjena Lidija :nosecka:,23.teden
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali mi lahko katera razloži...
22.8.2005 20:15:05   
BlankaT
Draga Lidija, tudi meni podaljšujeo bolniško iz meseca v mesec,pa do sedaj nisem imela teh problemov. Moj G mi je vedno par dni ali celo zadnji dan bolniške napisal priporočilo za podaljašnje. Pri splošnem zdravniku pa sestra nikoli ni delala problemov z bolniškim listom.

Bolniško ti lahko napiše za nazaj tudi, samo je pa vprašanje, če se bo tvoj delodajalec strinjal s tem, da mu boš kasneje prinesla bolniški list. Pri meni se full bunijo,če ni do zadnjega oddana.

Upam, da se ti bo vse lepo izšlo.

Lp, Blanka :nosecka:

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali mi lahko katera razloži...
22.8.2005 20:16:43   
lenika
Nič se ne sekiraj, vse se bo uredilo. A so ti v službi rekli, da moraš prinest bolniški list do konca meseca? Ja najraje vidijo, da je tako, vendar, če ga ne moreš, ga pač ne moreš prinest, bodo že uredili za nazaj.

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali mi lahko katera razloži...
23.8.2005 16:10:44   
Fifa
:racka:Živ!:racka:

Katerega v mesecu pa dobivaš plačo? Če je to 15. potem ni nič narobe če še 12. prineseš bolniški list, za tiste ure ti pač začasno dajo neplačano bolniško, takoj ko dobijo bol. list pa samo to zamenjajo v plačano bolniško in prerečunajo - največ 5 min dela, čeprav se bunijo tam kjer to delajo,.....:racka::nosecka::racka:

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali mi lahko katera razloži...
23.8.2005 16:36:50   
lidija74
Ja,Fifa.15.v mesecu dobivam plačo.Mogoče sem zagnala prevelik cirkus okrog vsega tega:ups:,ampak še nikoli nisem bila v taki situaciji,pa ne vem kako to gre.Hvala vam za za odgovore.V četrtek imam ponovno pregled.Že komaj čakam,da vidim svojo :duda:.Imela bom morfologijo.Upam,da se bo videlo kaj bo.Že zdaj sem zelo nestrpna.Bom poročala glede nadaljne bolniške in glede :duda:.
Lp,Lidija:nosecka:,23.teden

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali mi lahko katera razloži...
20.9.2005 21:51:41   
janč
ma sej mora se zmeri nekaj zakomplicirat
noseča sem že tretjič pa vedno naletim na kaj novega

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?