|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   april 2004
6.4.2007 11:14:21   
Mojca20
No, pa da slišim kako napredujejo naši, ta mesec že triletniki.

Mi danes praznujemo rojstni dan, rodil se je na današnji dan pred 3 leti in sicer ob 14. uri s carskim rezom. Danes je razposajeni dolgolasi nagajivec, ki obožuje pištole, loke, samostrele, pravzaprav se kar strelja.

Zvečer še vedno rad pocuza sisiko, da se malo pocrklja, tega ga ne morem nikakor odvaditi. Mogoče mi bo uspelo konec meseca, ko gre mamica za 4 dni v Italijo. user posted image

Kako pa kaj vaši ? Aja, pa še vedno lulamo v pleničkouser posted image . Tudi to bomo prenehali letos na morju - SIGURNO!



< Sporočilo je popravil katrin -- 11.4.2007 20:47:59 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: april 2004
6.4.2007 13:47:25   
muki1
Vse najboljše malemu navihančku user posted image  user posted image  user posted image .

Tudi moja Neža je april 2004. Praznujemo pa jutri teden.
Dojili smo se do dveh let, potem smo nehali zaradi moje ponovne nosečnosti, takrat je tudi začela spati vso noč, do dveh let, pa smo vstajali nekajkrat na noč. Pleničko za lulanje je opustila lani junija, kakala pa je do novembra v plenico, s tem, da je imela spodnje hlačke, pa ko je bilo treba kakat, je prosila plenico.
Govori že dolgo čisto vse...še preveč.....user posted image
Je zelo scrkljana, navihana, rada riše s prstnimi barvicami in posluša glasbo, obvezno ji moram brat pred spanjem, rada se igra spomin, ji že krasno uspeva, z barbikami, dojenčki, kuhinjo....pa tudi neke svoje igre ima, ki so nam nerazumljive user posted image . Rišemo še ne kaj prida, nima preveč volje.
Je krasna, ljubeča starejša sestrica, ki seveda dobi občasno kakšen premočan izpad ljubezni, kar pomeni da dojenčico tak stisne, da kar izbulji oči user posted image .
In seveda je moja sreča, moje sonce. Krasna je in tisočkrat hvala usodi, da mi jo je namenila( ali pa možu user posted image )

< Sporočilo je popravil katrin -- 11.4.2007 20:48:19 >


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?