|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problematična lička - dermatolog
23.4.2007 14:56:04   
*alja*
Danes sem bla ponovno pri osebni zdravnici, ker ima user posted image zelo razpokana suha lička ( ima že kraste po ličkah ), ne da se umivat, ker jo peče,...

Vglavnem dala mi je napotnico za dermatologa in jas grem tja, nakar me če naročit za konec junija češ da ni tak nujno ( male nisem mela polek - kako je pol lahko trdila da ni nujno user posted image ). Nakar je rekla, če si pa sami plačate pa lahko jutri. Ker sem tudi sama mela problematično kožo ( akne ) in vem da mi niso znali pomagat, sem se odločila da ji nebom plačala pri tej dermatologinji.

Potem sem klicala na Ptuj dr. Rems, ki je pomagal tudi meni, in izvem da je privat in ne dela več na napotnice. Pregled stane nekje 35 evrov + zdravila so samoplačniškauser posted image .

Kako pa naj jas vem kera zdravila bo potrebovala in če bomo zmožni to plačat? Ma groza! Al naj čakam do konc junija?

Pozna mogoče kera dobrega dermatologa kjer bi lahko malo prej prišla na vrsto na območju Maribora, Ptuja, MS?

Hvala za vaša mnenja, sem se morala mal razpisat, ker so me res razkurili?


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problematična lička - dermatolog
23.4.2007 16:04:38   
moci
ful dober drmatolog je v laškem, ampak tudi samoplačniško - 45 eur prvi pregled.
poskusi stelatopio od mustele ali trixxero - krema, kopel. vse te kreme pa so zelo drage. lahko pomaga pa tudi bepanthol losion. (moder) pa ne oblači je preveč.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: problematična lička - dermatolog
24.4.2007 7:43:13   
MAM05
Ojla, ko sem jaz zase potrebovala ginekologa sem šla privat, plačala pregled, recepte pa sem odnesla k spološnemu zdravniku, da mi jih je prepisal in tako mi ni bilo potrebno plačati zdravil. Tako svetujem tudi tebi, plačaj samo pregled, pediater ti bo sigurno prepisal recepte, pa veliko sreče. Je pa čista katastrofa tale zdravstveni sistem.(ko sem bila noseča 5m, sem po trebuhu dobila neko alergijo-srbelo me je in kar razpokano kožo sem imela-ne strije, ko mi je g.dal napotnico za dermatologa mi je rekla, da junija naročajo za september, takrat je bil april, rok za roditi sem imela avgusta....)

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?