Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sicer gre vsak dan na boljše in sem dons že solidno dobra. Prehlad me je čist zdelal, pa še mlečni vodi so se mi zamašil, ampak sem to zrihtala.
spat. Lohk se dobimo tud popoldne.
.
.
- jest pa trapa...
sam spat hod k nama s
.
Briga mene luna, jst delam takrat ko mam cajt.
A lahko kej poleg lekadola vzamem, kjub dojenju
.
je bila tudi na dopustu saj je bila tako pridna in nezahtevna da sva bila čisto paf....a je to sploh lahko mogoče...je sicer res da nisva nič delala ampak smo cele dneve samo pohajali...se sprehajali ležali na plaži...skratka uživali...tale Lošinj je res zakon za sprehode...sem dobila žulje po podplatih...čeprav sem tudi bumber nisem vzela adidask ampak samo balerinke in pa teve....ampak tudi to je slana voda pozdravila in sm bla hitro spet OK. Sva pa voziček tudi tko zmigala...da me je bilo parkrat že res pošteno strah da bo počepnil...mislim po kakšnih kolovozih in koreninah smo se vozili....tamala pa samo godla v njemu..hehe
, če sva zunej pa greva na vrt na gujse, tobogan pa v peskovnik - in to je to. Si bo treba rokave zavihat, pa tole leno rit mal zmigat!!!