pajac
|
Dober večer so !! Meni pa se zgodovina ponavlja.... Danes sem šla zjutraj po papirje za porodniško na kadrovsko in nato na obisk Jumpy. Mihec je pravi mali mož . Je pod lučko zaradi zlatenice, ampak se mu kar fajn godi. Je pa bolj nočna ptička, kot pravi Jumpy in vas lepo pozdravljata... Nato sem se odpravila v BTC po blago za košek in ga dobila Zatem, pa sem imela pregled pri G....... Sicer vse v redu, ampak, ko sem omenila ponedeljkovo zgodbo je rekla nič seksa! Ok, saj so to tudi zadnjič rekli in pač ga ne bo, pa mirovanje in podobno. Pa omenila sem, da me danes nekam precej boli v križu desno in če so kakšne vaje za ublažitev, saj sem pred leti hodila zaradi podobnih težav na fizioterapijo.... Nato po naključju vprašam, "saj vozim pa se lahko? Jutri moram na Ptuj urejat papirje... A to pa ne". Kljub prigovarjanju, da me bo mož vozil in da bom vmes počivala, se je odločila, da rajši narediva CTG. In nato mali na CTG sploh ni hotel migati, je pa zato zanj maternica - s popadki seveda, nato pa ko se je izvolil zbuditi sem jaz že imela napotnico za sprejem v porodnišnico.... Mater, me je tako postalo strah, da sem se kar zjokala. Pa ne zaradi strahu pred porodom, ma kje!!! Hotela sem to malo bitje zadržati na toplem dokler res ne bo zrelo za ta svet.... In epilog: ko sem prišla v porodnišnico so mi posneli CTG, ki ni pokazal niti enega popadka (pa snemali so ga precej časa) in mali je norel in kazal, kaj vse on zna tam noter počet. No potem je CTG pogledal dr. Grošelj in rekel, da se otročku prav fajn godi ter da bom šla domov. Kar objela bi ga!!!! Ko sva se vozila domov in pobrala še drugi avto v Domžalah so se mi kar noge tresle.. Zdaj sem ok, vendar sem pozorna na vsak dražljaj, bolečino in podobno, prav strah me je otrdevanja maternice, špikanja v simfizi ... Dala sem še nekaj stvari prat za , pa naslednji teden bova kupila še ta zadnje stvari. Jutri seveda ostanem doma in ne mičem s postelje.... Bo že moj uredil papirje, saj sem mu dala vse vključno s pooblastilom.... Joj, kdaj bo ta 37. teden da bom mirno spala... Nočko Pajac in
< Sporočilo je popravil pajac -- 12.7.2007 23:47:09 >
|