|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
12.7.2007 10:30:42   
Sisy
hej Antigona sva žal že 2 brez avta, če ne bi pršla.....user posted image

Se pa jutr vidmo ne...dokler še ni tok vroče user posted image

Antigona-ti k si bl stručko glede shoppinga v BC-ju user posted image  - a veš kaj me zanima-a če sem naročila lupinco prek spleta a mi to tut dajo gor na klubsko kartico?

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
12.7.2007 10:38:07   
Antigona
Mislim da ja, itak vpišeš ob prijavi svoje podatke iz kartice? Jaz sem sicer tud kupovala ta večji sedež za Žana in se mi zdi da so ga upošteval...
Pa tud sicer lahko kupuješ prek neta klubske izdelke ki pridejo ceneje če si njihov član, torej morajo upoštevati. Po vsej logiki...

Ja jutri pa definitivno en kafe pade, ker drug teden ne vem če bo katera ven rinla v tisti vročini!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
12.7.2007 10:44:17   
Sisy
ja sej se mi je zdel da je tko nism bla pa ziher....Je pa res da sem vpisala svojo številko kartice pa itak sem kupila tole lupinico k je zdej po klubski ceni....

Ja ja za kufe velja...

Jst pa še zmer nisem začela pit čaja iz malinovih listov,...si ga morm dons skuhat....pa ti?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
12.7.2007 10:45:27   
tia01
Ja Sisy, pridem jutri k Orehku, ker zdaj se pa že doooougo nismo vidle. Pa kaj veš, mogoče naslednič ko se dobimo, že z vozički okol racamouser posted image user posted image .

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
12.7.2007 10:50:11   
Anonimen
Živjo!user posted image

Najprej ČESTITKE katipi in ger06user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Čuvajte se in uživajte v cartanju in spoznavanju drug drugega, BRAVO!

Avgustovke smo pa res aktivne in glede na to, da sem tudi jaz na začetku seznama se mi tole čisto prehito odvijauser posted image .

Jst se drugače dobr počutim ampak opažam že enih pra dni da me ful ful boli hrbet ( ne križ ampak hrbet) in pa da me boli zgornji del trebuha, na desni strani pod rebri...sicer sem nekaj brala, da to ni ravno dobro, ker če se ob tem pojavi še visok pritisk in zatekanje nog in rok, da sumijo na preeklampsijouser posted image . Pritisk imam ok, noge in roke imam zatečene ampak to je itak normalno ane? Se kar malo bojim, sej ni ful hudo ampak me pa zbada in je precej neprijetno...a ima katera podobno težavo? Sej imam jutri gin. ampak vseeno me skrbi...

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
12.7.2007 10:50:27   
Antigona
Jaz ga pijem že kak teden ali dva, sam vmes kr mal pozabim kak dan user posted image , bo treba zadevo počasi malce bolj resno vzet.
Si ga ravno zdajle spet kuham (no ja mikrovalovna za vodo pogret, pa tisto cedilce not fliknt, pol pa mal počakat), jako kuhanje, a ne user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
12.7.2007 10:59:42   
Antigona
Ja počasi nas bodo začele gnjavit take in drugačne težave. Jaz se počutim kot žoga, sem tako okorna, hrbet me itak skoz boli, ne morem se ne vem kaj prepogibat ali čepet, pa to dopovej 2- letnik, ki bi se rad igral z mami. Pol pa slišiš, "Mami pa dej no" in ga vprašam "kaj bi rad?" in on men "Pid pomagat no, mami!" user posted image

A bo katera po Ljubljanski tržnici hodila? Meni bo malinovega čaja počas že zmankal, morm novga kupit, pa jim ga je v BTC-ju zmanjkal...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
12.7.2007 11:07:19   
tia01
Punce glih sem prebrala kaj se je zgodilo pri oktobrkah in se zjokala... Umrla sta dvojčka, ki sta se rodila v 23. tednu. Živela sta nekaj časa, potem pa se nista mogla več borit... Tako da sožalje mamici in en velikuser posted image .

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
12.7.2007 12:23:22   
ger06
Namesto žene še par podatkov: PIA ima 47 cm in 2490g, ker je precej več kot je pred pogodom pokaza UZ..... RAvno sem se vrniz z obiska... sta obe o.k.... PIA bo še par dni na opazovanju na intezivnem potem pa k ženi na oddelek! Drugače sama diha in tudi ostale funkcije so o.k.

Še kak teden pa upam, da bomo vsi doma! Pozdrav vsem ostalim!

Kakšne stvari za porodnišnico pa si vseeno že pripravite!

Pa vse pohvale LJ porodnišnici, so res strokovni in zelo prijazni! Brez dobre babice bi bilo pri has kar hudo.....

Pa še drugič kaj napišem!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
12.7.2007 12:38:32   
pajac
UUU.... Pia pa je  res velika punčka!!! Kaj bi šele bilo, če bi čakala na konec avgust. Upamo, da boste vsi trije hiter doma....

user posted image solzice za angelčka.....

Poopsie, kar se tiče bolečin pod desnim rebrnim lokom so pri meni že dalj časa. Sicer moj user posted image tišči svojo ritko v tej smeri, prej pa je tam bila glava. Zdaj se mi zdi, da me prav peče občasno na tem mestu ampak to mislim, da je normalno. Če bi ti pa ob tem bilo slabo in vse ostalo kar si napisala je najboljše, da se pofočkaš pri G da ti pogleda urin in kri.

Zdaj pa tako brca, da mislim da bo kar čez trebuh ven pogledal...

Pa sestrica je bila na obisku in je privlekla kup takih cart stvariuser posted image ....

Jaz zdaj grem po papirje na kadrovsko pa po šlauf, pa okoli cote gledat, pa na pregled....

Danes me je pa ponoči bolelo nekje spodaj, pa se ne morem odločiti ali medenica ali se odpiram ??? Samo saj samo odpiranje ne boli????? Bomo videli. Samo da user posted image brca in vem da je vse v redu....

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
12.7.2007 12:46:54   
Sončni žarek
GER06- iskrene čestitke še z moje strani. Za mamico šopek user posted image  in za Pio user posted image . Držim pesti, da bosta kmalu doma.

Joj, smo pa avgustovke res pridne postale s pisanjemuser posted image ....po moje se pozna, da so se začele porodniške. Me kakšnih par ur ni gor, pa si moram kar čas vzeti da vse preberemuser posted image .
Midve sva OK, jutri greva na pregled k G, pa mislim da bo vse OK. Jaz se dobro počutimuser posted image (sem dopoldne vsa okna počistila na hiši), sedaj kuham, potem pa grem malo počivat, popoldne pa verjetno spet kakšna delovna akcija.... Še vsak večer grem na 5km sprehod.....v glavnem nič nama ne manjka razen občasnega otrdevanja trebuha....

Torb še nimam pripravljenih-je pa vse doma..... Moram povedati, da še sploh ne razmišljam o poroduuser posted image -nimam časa.... Pa tudi strah me ni, pa čeprav sem prvorodka.....

Držte se in si tipkamo.... Nam pa te dneve vreme ugaja kajneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
12.7.2007 13:02:46   
Antigona
Dopisujem podatke o Pii, Ger06 še enkrat čestitke in pozdravi mamico in želim vam da greste čimprej domov!!! A datum je pa pravi 11.7? Glede na to da si pisal malce po polnoči, predvidevam da je bil datum včerajšnji...

AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE

1.8. katis                  - 1.nos. - Ce ..........user posted image
1.8. birdy                 - 1.nos....................user posted image
1.8. malamisha        - 2.nos. - Lj ............user posted image
1.8. Eja_1                - 2.nos. - Nm
1.8. tonja                 - 1.nos. -Lj  ............user posted image Lovro
2.8. PUJKEC            - 1.nos. - Sg ...........user posted image
3.8. poopsie             - 1.nos. - Po .......... user posted image  Tjaša
3.8. country             - 1.nos. - Kr
3.8. kate                  - 1.nos. - Lj..............user posted image
5.8. Sisy                  - 1.nos. - Po.............user posted image Sara
5.8. Jumpy               - 3.nos. - Lj..............user posted image
6.8. temboli1           - 1.nos.
7.8. crtka                
- 1.nos. - Po............ user posted image
8.8. maja 30            - 2.nos.
9.8. bibyzan             - 1.nos. - Maribor
9.8. mony5              - 1.nos. - Lj...............user posted image Zoja
9.8. Adriana1          - 1.nos. - Trbovlje......user posted image
9.8. Lenča78           - 1.nos. - Lj...............user posted image
10.8. man_da_rina  - 1.nos. - Lj..............user posted image
10.8. Paštetov kruh -  2.nos. - MS / Feldbach .....user posted image Maša
11.8. Antigona          - 2.nos. - Po  ..........user posted image Luka
12.8. masna              - 1. nos.  - Ljuser posted image user posted image
12.8. NAVT               - 2.nos. - Izolauser posted image user posted image ......user posted image user posted image
14.8. *LAVRA*         -1.nos.
14.8. Antilopa          - 2.nos. - Po
14.8. Polžica           
- 1.nos. - Lj............. user posted image
14.8. Zian                 - 3. nos. - Jesenice
15.8. pimi                 - 2.nos. - Mb
16.8. Caarmen         - 1.nos. - Jesenice
16.8. sončnižarek    -1.nos. -MS..............user posted image   user posted image Nik  user posted image Eva
17.8. pajac               - 1.nos. - Lj............. user posted image
17.8. minka 123      ............................... user posted image
18.8. April                - 2.nos. - Lj.............. user posted image
18.8. JORJA             - Celje
19.8. MalaPika07     - 1.nos. - Po............. user posted image Klemen
19.8. ger06              - 1.nos. - Lj
20.8. pikas               - 2.nos. - LJ/Po
20.8. Klarita            
- 1.nos. - MB/Feldbach ..... user posted image
20.8. abc100           - 1.nos. - Lj................user posted image Janez
20.8. _barby_           -2.nos.......................user posted image .
21.8. martina RN     - 2.nos. - Mb
21.8. Nenca79         - 2. oz. 3 nos. - Po
22.8. tia01              
- 1.nos. - Lj................user posted image  Timon
22.8. Nenya             - 2.nos. - Lj
24.8. karin412        - 2.nos. - Kr
24.8. mojca 32        - 2.nos. - Trbovlje.......user posted image Ula
24.8. tatjana.d         - 2.nos. - Po...............user posted image
25.8. rikica              - 2.nos. - Ptuj
25.8. kk133             - 2.nos. - Lj
26.8. ****       - 2.nos. - Kr................user posted image
27.8. Irena*             - 2.nos. - Po
27.8. tasja23            - 2.nos. - Ce
27.8. katipi               - 3. nos. user posted image user posted image
27.8. chips               
- 2.nos.  ....................user posted image
27.8. lumpa6            - 5. oz. 6. nos. - Lj
27.8. cali                   - 2.nos. - Kr
27.8. tikca                 - 1.nos. - Po/Lj
28.8. Mateja 82        - 2.nos. - Ce............. user posted image
28.8. rakinja             - 2.nos. - Mb..............user posted image
29.8. Nikki24            - 1.nos. - Po..............user posted image
29.8. avgustovka      - 1.nos. - Po............. user posted image
30.8. HHH                  -
2.nos.  ...................user posted image

EXPRES STATISTIKA AVGUSTOVK: 
62  nas je Avgustovk (ze rodile: 4).

Pokazalo se je 13 user posted image
in  13 user posted image . Za 13 user posted image bo spol user posted image .
I
mamo 3X DVOJČKE (Masna, NAVT, katipi)!
Zelo delovno bo v ponedeljek 27.8. (6 nosečk)!

ŽE RODILE:

15.5. bibyzan (1.nos.): Tjaša, 755g, 35cm  (Lj,ob 23.06)
4.7.  katipi (3. nos): user posted image  user posted image 1600 g user posted image user posted image 2210 g
9.7. Jumpy (3.nos.): Miha, 2510 g, 45 cm (Lj)
11.7. ger06 (1.nos.):  Pia 2490 g, 47 cm (Lj)

EXPRES STATISTIKA 2: 
Rodili sta že 4 Avgustovke (v vrsti nas čaka še 58).

Dobili smo 1
user posted image in  4 user posted image (spol so pravilno napovedali 1x).
Najbolj delovni dan do sedaj je bil: 4.7. (1 nosečka - 2 otročka)!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
12.7.2007 13:21:52   
pajac
Punce vodijo 4:1

HURA za punce!!! user posted image

Samo se bodo mogli fantje kar potrudit... Sicer bo Mihcu dolgčas pri  nogometu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
12.7.2007 14:10:12   
katis
Čestitke user posted image KATIPI in GER06 user posted image
Bravo!!! user posted image user posted image user posted image  Avgust hočejo torej naši mali doživeti in ne le prespati, zato se jim pa mudi. Očitno bo to res lep mesec user posted image ...

Hvala punce za podporo user posted image . Sem se še malce pozanimala pri pediatrinji, zakaj lahko pride do prehitrega utripa in bom raje res pri miru.
Kajti lahko je mali pokasiral kak prehladni zalogaj od mene, ker sem bila kar dolgo bolna - v tem primeru je lahko infekcija in če to ugotovijo, mi lahko sprožijo porod, da otroka čim prej začnejo zdravit.
Lahko je utesnjena, oslabljena ali zavozlana popkovina - v tem primeru seveda strogo mirovanje (zato, so mi to kar priporočili).
Lahko pa je plodovnica že kaj zapacana in v tem primeru spet sprožijo porod.
V najboljšem primeru, pa ima samo prehitr srčni utrip kar tako.
Da bi bilo s srčkom kaj narobe sem pa že takoj odmislila, kaer je naš mali zelo močan, poleg tega pa doslej na vseh UZjih srček prav lepo izgleda in nič narobe ne kaže user posted image

V glavnem - se tolažim, da bo vse OK. Jutri gre itak možek z mano k G in bi po eni strani kar rada šla za par dni v bolnico, da tole prekontrolirajo in da nato lažje počakam mirno na porod. Bi si pa po eni strani morda kar želela, da kar rodim, da je čimprej konec in da začnem ujčkat našega user posted image . Da bomo vedeli vse in nas ne bo nič skrbelo.

ZAto sem si pripravila še celo zalogo knjig, da preberem malo knjižnico in 'nadoknadim' kajti v zadnjem letu sem bore malo brala, saj zaradi priprav na poroko in nosečnosti pravzaprav skoraj ni bilo časa...user posted image  Pa pripravit moram še torbo za malega.

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
12.7.2007 14:33:52   
tia01
Ja Katis, upam da nam boš sporočila, če te obdržijo notri in ti sprožijo porod. Saj po eni strani je res še boljše če kar rodiš, boš imela cel avgust za sprehajanje tvojega pikca ali pikice. Kako mu/ji boš dala pa ime?? Sem ful ferbcuser posted image .

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
12.7.2007 14:51:18   
malamisha
katis- sem ti pisala na ZS

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
12.7.2007 18:17:54   
chips
Dan.Končno sem prišla do interneta .Se nam je pokvaril ROUTER in ni bilo povezave,no in sedaj je moj šel po novega in sedaj spet delauser posted image user posted image user posted image
Meni že celi dan otrdeva trebuh kot nor,tako da me boli  zraven,pa spodaj mi ful dol tišči.
sem šla zjutraj malo v nabavo za cotke.Pa povijalno smo povečali,prej sem imela tisto ozko podlogo(50X80),zdaj smo dali pa večjo plato da imam več prostora in sem mogla it kupit ta veliko podlogo(85X80)al neki takega!Pa voziček sem spravila iz podstrešja in ga rastavila in oprala.Tako da samo po banjico še skočim(nam je ona od TEE poknala).Pa še tiste drobnarije.
Uživajte grem se malo uležit ker me vse boli.LP

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
12.7.2007 19:49:48   
Sisy
da se malo pohvalim-midva sva pa danes dobila naročeno lupinico in je takooooo lepa user posted image :

user posted image

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
12.7.2007 19:51:31   
Sisy
aja pa še nekaj-punce, tiste ki ste oddale papirje na CSD že prejšnji mesec-denarni prispevek za pomoč pri rojstvu je že na računu user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
12.7.2007 22:06:31   
Antigona
Jap, dinarčki so bili na računu že včeraj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
12.7.2007 22:09:10   
katis
Komaj čakam jutrišnji pregled - da čimprej vemo kako in kaj. Takoj sporočim, ko bom lahko.

malamisha, sem ti poslala na ZS user posted image  TNX

tia01, imeni imava z možem izbrani, a sva si obljubila, da jih ne izdava nikomur pred rojstvom. Tako da povem, ko bo mali/mala tukaj user posted image  Trenutno je to najbolj varovana skrivnost pri nas doma user posted image .

Lahko noč punce in pobožajte trebuščke...user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
12.7.2007 23:02:10   
Dajadada
Ger06, čestitke za Piouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Moj možek ga zdele z njenim možekom in ostalo druščino pije na njeno zdravje, jaz pa doma čuvam najinega marčevskega sineka.

Punce, uživajte kot user posted image . Jaz tako rada gledam bušije...še rajši pa zdaj svojega sineka v posteljici. Ah, še par mesecev nazaj smo me marčevke nestrpno čakale dan D...moj je zamujal, zato sem ga že zareeeees nestrpno čakala.

Vsem želim vse naj, naj...lušne fantke in punčke in lepe porodne zgodbe. 

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
12.7.2007 23:41:03   
pajac
Dober večer so user posted image !!

Meni pa se zgodovina ponavlja.... Danes sem šla zjutraj po papirje za porodniško na kadrovsko  in nato na obisk Jumpy. Mihec je pravi mali mož user posted image . Je pod lučko zaradi zlatenice, ampak se mu kar fajn godi. Je pa bolj nočna ptička, kot pravi Jumpy in vas lepo pozdravljata...user posted image user posted image user posted image

Nato sem se odpravila v BTC po blago za košek in ga dobila user posted image

Zatem, pa sem imela pregled pri G.......
Sicer vse v redu, ampak, ko sem omenila ponedeljkovo zgodbo je rekla nič seksa! Ok, saj so to tudi zadnjič rekli in pač ga ne bo, pa mirovanje in podobno. Pa omenila sem, da me danes nekam precej boli v križu desno in če so kakšne vaje za ublažitev, saj sem pred leti hodila zaradi podobnih težav na fizioterapijo....
Nato po naključju vprašam, "saj vozim pa se lahko? Jutri moram na Ptuj urejat papirje... A to pa ne".
Kljub prigovarjanju, da me bo mož vozil in da bom vmes počivala, se je odločila, da rajši narediva CTG. In  nato user posted image user posted image mali na CTG sploh ni hotel migati, je pa zato zanj maternica - s popadki seveda, nato pa ko se je izvolil zbuditi sem jaz že imela napotnico za sprejem v porodnišnico....

Mater, me je tako postalo strah, da sem se kar zjokala. Pa ne zaradi strahu pred porodom, ma kje!!! Hotela sem to malo bitje zadržati na toplem dokler res ne bo zrelo za ta svet....

In epilog: ko sem prišla v porodnišnico so mi posneli CTG, ki ni pokazal niti enega popadka (pa snemali so ga precej časa) in mali je norel in kazal, kaj vse on zna tam noter počet. user posted image No potem je CTG pogledal dr. Grošelj in rekel, da se otročku prav fajn godi ter da bom šla domov. Kar objela bi ga!!!! Ko sva se vozila domov in pobrala še drugi avto v Domžalah so se mi kar noge tresle..

Zdaj sem ok, vendar sem pozorna na vsak dražljaj, bolečino in podobno, prav strah me je otrdevanja maternice, špikanja v simfizi ...
Dala sem še nekaj stvari prat za user posted image , pa naslednji teden bova kupila še ta zadnje stvari. Jutri seveda ostanem doma in ne mičem s postelje.... Bo že moj user posted image uredil papirje, saj sem mu dala vse vključno s pooblastilom....

Joj, kdaj bo ta 37. teden da bom mirno spala...

Nočko

Pajac in user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 12.7.2007 23:47:09 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
13.7.2007 0:53:51   
katipi
Dekleta, hvala vsem za lepe želje! user posted image user posted image  Čestitke vsem, ki ste postale mamice, ostale avgustovke pa se le pripravite, saj se lahko začne dogajati že nocoj.user posted image  Torbo za v porodnišnico sem imela pripravljeno že vsaj mesec pred porodom, potrpežljivo je čakala v prtljažniku v avtu. user posted image  Še malce o mojih punčicah: rodili sta se s carskim rezom v Lj porodnišnici, Liza 2210g in Mina 1600g, smo pa že dolgo vedeli, da bosta punčki.
Pajac, tako si smešnauser posted image user posted image ! Saj vem, da je ura pozna, pa prej sploh ne utegnem sesti pred računalnik, saj imam polno dela še z dvema mojima razgrajačema. user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
13.7.2007 7:59:18   
malamisha
Dobro jutro!

Še ni nobene nove mamice? Je potrebno preveriti, če me je ponovno katera prehitelauser posted image

Danes imam pregled v porodnišnici in za vsak slučaj, bom pripravila torbo. Nikoli se ne ve, čeprav imam občutek, da bom še kar nekaj časa hodila naokoli veselo okrogla.

Tonja - če se ne motim, danes praznujšešuser posted image
Vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

odločitev za otroka

Koliko časa ste bili v resni vezi, ko ste se odločili, da začnete delati na projektu "otrok"?

manj kot mesec dni (3%)

1- 6 mesecev (6%)

7- 12 mesecev (6%)

1- 2 leti (12%)

2- 4 leta (28%)

več kot 4 leta (44%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!