|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
13.7.2007 15:45:56   
katis
Bravo za PIO! user posted image  Samo da lepo napredujeta obe, tako Pia kot mamica user posted image

Ej tia01, sedaj pa obvladaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
13.7.2007 15:46:25   
tia01
user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
13.7.2007 15:53:43   
tia01
Samo še enkrat probam in to je to...
user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
13.7.2007 15:53:48   
pajac
JUHU za Pio in za Tio!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
13.7.2007 15:55:21   
pajac
zdaj pa jaz grem spet malo počivat ker je trebuh spet trd...
Se tipkamo zvečer

Papa

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
13.7.2007 16:05:05   
tia01
Tud jaz grem, ampak ne počivat, ampak grem po voziček v Ariela, ker so mi poslali sms, da so ga že popravili. (Kupila novega, pa smo ga sestavl, pa je sprednje kolo ful škripalo...)

Se tipkamo zvečer...
http://www.iheartpaws.com/forums/images/smilies/2141.gif

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
13.7.2007 16:05:37   
tia01
zdj sm pa zajeb... Tega sm hotla user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
13.7.2007 17:35:22   
malamisha
Danes pa pridno čvekateuser posted image

Pregled je tudi za mano. CTG brez popadkov, je naš-auser posted image  pridno spal, tako da so ga budili, pa se ni pustil kaj preveč motitiuser posted image

Odprta še nisem čisto ničuser posted image , pa sem upala, da se bo že kaj začelo dogajati. Kaže, da bo tako kot prvič - ko bom imela PDP bom še kar veselo skakljala na okoli...

Malo skrbi jim je povzročil pritisk 140/90, vendar se je kasneje umiril na 120/80, kar je zame še vedno visoko (sem imela celo nosečnost 100/60).

Mogoče bo pa naslednji teden kaj, bo vročina prisilila...

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
13.7.2007 19:51:11   
pajac
Ma, kakor me ni gor vse pobegnete ....user posted image
Ste se šle hladit, ker je napovedano toplo, ali ste na poti v Rim?!?!

Tia01 a je voziček ok? Jaz sem svojega sestavila ampak ga nisem okoli vozila, zaenkrat pa nič ne škripa. Ko se bo pa pričel dreti, pa ga nesem v popravilo...Hi hi hi

Malamisha, ti bi pa rada na počitnice??? Veš, v ljubljanskem Rimu je precejšnja gužva, kot da je špica sezone.... Moj user posted image je tudi pridno spal na prvem CTG in se ni dal motiti, nato pa še narisani popadki pa karta za Rim v žepu... Me še kar zmrazi... Ne maram neplaniranih počitnic user posted image user posted image user posted image . Danes je pa priden, čeprav ni več tako divji kot kak dan prej. Še vedno brca več kot je potrebno za paniko in beleženje gibov. Samo me je zmedlo, da se je na CTG srček najbolj slišal na levi stran spodaj??? Jaz sem pa mislila da ima hrbet in guzu na desni?? Ma bom nahecala v ponedeljek naj pogleda kako leži... A ne, da bom v enem kosu do takrat user posted image ? Moj je včeraj izjavil (seveda takrat ko so se moje noge še pošteno tresle), da če že mora priti prej naj počaka še en teden, ko ima on rojstni dan...user posted image ??!!?? je bilo moje vprašanje... Čakava avgust in konec!.... Sinoči sem zaspala v majčki "pridem avgusta", narobe obrnjeni, nato pa sem user posted image razložila, da zato, da user posted image bere ponoči.. (saj veste kako so prej rekli, da si dej knjigo pod blazino pa bo boljše šlo v glavo... hi hi hi..)

Pa pozdravček bibyzan, ko vidim da je gor. Kako je Tjaša???

< Sporočilo je popravil pajac -- 13.7.2007 19:52:16 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
13.7.2007 22:06:17   
tia01
Pajac - jaz sem voziček ko sem ga kupila sestavla, pa samo po sobi nardila en krog, pa se je ful slišalo škripanje, tko da sm ga nesla popravt. Zdej ga bom pa kar jutr še enkrat sestavla, da vidm če so ga dobr popravli. Upam da so ga. Drugač bom pa user posted image

No zdej grem pa gledat film, potem pa počas spat, ker sm ful zmatrana...

P.s.: z mojim user posted image sva se pobotala, tko da bo verjetno prej padlo še user posted image , potem pa spanje.
user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
13.7.2007 22:10:15   
malamisha
Pajac - da je v LJ Rimu gužva, sem občutila danes. Rodila bom v Ljubljani in upam, da bodo našli kakšno posteljo zame, ker pravijo sestre, da je luda kuča...

Si bila danes na kotroli?
Jaz jo imam ponovno naslednji petek, upam, da se začne kaj dogajati...

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
13.7.2007 22:18:48   
Anonimen
Naj mi ena lepo prosim naredi uslugo in pogleda,kolko so imele user posted image  obseg trebuščka okoli 33-tega tedna.

(odgovor članu malamisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
14.7.2007 6:45:57   
Anonimen
Jutro!

Danes sem pa zgodja ampak celo noč sem takoooo slabo spala, da je jojuser posted image ...stalni obiski na wcju inpa bolečine v hrbtu in sp. delu trebuha se skoz ponavljajo in spanec je vsak dan težji.

Pridne ste, ker tolk napišete, da lahko jst lepo vse preberemuser posted image . Kar se tiče možekov...jojuser posted image kako nas lahko razkurijo ane? Mene je tudi moj v četrtek tolk, da bi kar znorelauser posted image user posted image user posted image , me tolk iz tira vrže in sprovocira, da  bi mu vse lase populilauser posted image  ampak sej se vse pošlihta ane...sicer pa me, ki smo na začetku lahko norimo. Mislim, da je to stavek ene  od punc ampak se mi ne da nazaj pogledat, katera je to reklauser posted image .

tonja, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Jst sem bila včeraj na pregledu in je zaenkrat vse mirno, Ctg je bil ok, nič popadkov, srček je tudi ok...med 140-160. Tko, da se moji Tjaški nikamor ne mudi, zdej pa ne vem al je to dobro al slabouser posted image , nebi rada ravno 14 dni po PDP-ju še tale trebušček seboj nosilauser posted image .
Tudi jst sem imela danes najvišji pritisk sploh, 125/85. Drugače je zmeraj tam nekje 110/60, mah bo že. Urin itak stalnica, precej bakterij, hemoglobin pa 111. Bolje kot nazadnje, ko je bil 99. Zdej jem najbolj nazgravžne tableteuser posted image Ferrum Lek, fuj...ampak pomagajo tko da se lepo žrtvujemuser posted image .

****, žal nisem imela UZ v 33t ampak v 31t in 35t, tko da ti lahko podam mere samo za takrat, če ti kaj pomaga.
31t- 263
35t- 302
Itak pa vse meritve malo odstopajo, odvisno od naprave in zdravnika tko, da jst se nebi ravno zanašala na druge podatke, da se ne boš prestrašila za brez vezeuser posted image .
Jst sem nehala primerjat podatke, ker potem samo neki tuhtam in skrbim v tri dni, ni vredno.

Tko, zdej grem pa malo brat, berem knjigo Lance-a Armstrong-a in je res super, tko da že šibam!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2988
14.7.2007 9:39:30   
minka 123
****, jaz primerjam svoje UZ podatke s temi na: http://babymed.com/tools/ (ultrasound tools - third trimester). Tole pa so mere za 33 teden:

At 33 weeks and 0 days menstrual age, the expected ultrasound data are:

Measurement
Abbrev.
Average
From - To:

Estimated Fetal Weight
EFW
2162 grams
1794g to 2530 g

Biparietal Diameter
BPD
83 mm
77 mm to 89 mm

Femur Length
FL
63 mm
58 mm to 70 mm

Abdominal Circumference
AC
299 mm
254 mm to 344 mm

Head Circumference
HC
308 mm
290 mm to 326 mm

Ampak ne se sekirat, če tvoj otroček ni ravno v teh merilih - sem brala, da so največje razlike ravno v zadnjem delu nosečnosti, ker otročki zelo različno rastejo.

Srečno. 

13.8.2007 sva dobila najlepšega fantka na svetu :o)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
14.7.2007 10:01:46   
Anonimen
No sej po teh merilih je pa potem pravuser posted image
Hvala ti

(odgovor članu minka 123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2990
14.7.2007 10:01:52   
birdy
Hoj punce, kako ste?
Jaz danes dosti bolje kot včeraj. Ne vem kaj mi je bilo ampak od sedmih zjutri pa do treh popoldne sem bla skoz na nogah. Sem pelala psa ven, Šla na CSD pa banko, hrčku kletko pospravla, cunje obesla in pospravla, likala cunje od dveh tednov nazaj(za pet ljudi)... Ko mi je ostal pa še za en stroj stvari za polikat je pa likalnik crknu. Hvala boguuser posted image
In seveda so bile posledice kmalu vidne in občutne. Gležnje sem imela še enkrat širše kot običajno (pa mam zdaj tudi običajno ful zatečene), pa da ne omenjet da se niti sklonit nisem mogla. Sem šla potem popoldne malo počivat in si niti hlač nisem mogla oblečt. Mi jih je mogu fant spravt do stegen, da sem jih potem do konca gor potegnila. Seveda pa pred tem niti iz pojstle nisem mogla vstat. Sem rabila pet minut da sem vstala. Mojuser posted image  me je pa gledu pa se smeju. Ta user posted image !!!!
Drugače sem pa kar vesela ker se mi je menda trebuh že dol spustu. Pa upam da bo moj hudiček kej prej ven pršu. Me vse skupaj že preveč matra!!!
Aja, čestitke vsem slavljenkamuser posted image  in novim mamicam ter njihovim user posted image !
Uživejteuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu minka 123)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
14.7.2007 11:48:07   
tia01
Kje ste?? Se vid da je vikend... Jst grem pa dans v Jesharno v Škofjo Loko, na najboljše palačinke na svetu user posted image

No sej se bom kr odpravla, da ne bom predoug odlašala, ker sm že lačna.

Lepo se mejte, pa user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
14.7.2007 22:15:33   
tia01
Joooj nobene ni gor... user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
14.7.2007 23:03:51   
pajac
TIA01user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
14.7.2007 23:09:33   
tia01
Jaaaaa!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
14.7.2007 23:11:49   
tia01
Končno vsaj ena!! Res ne vem kje ste vse?? Mene zdej že ene pol ure ful boli spodi. Tak filing mam k da mi bo otrok kr vn padu. K da bi se ful pretegoval notr, pol pa prtisnu dol v porodni kanal. Ker me čist tm dol zaboli. Pa fuuuuul brca. Ne vem kaj je to...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
14.7.2007 23:14:44   
pajac
ja ja se res vidi da je vikend in da ste se vse pobotale s svojimi... kako je s tvojim vozičkom?

Malamisha  , včeraj sem smo klicala v ZD in se dogovorila za kontrolo v ponedeljek... Me je kar malo strah... Ampak zdaj vsaj vem kam moram iti ko se zares začne.

Moj je včeraj prišel domov in se mi je posvetiluser posted image . Tako, da sva se do sedaj imela prav lepo... in še naprej se bova.... prav grozno mi je ko je cele dneve v službi in se nič ne vidiva.

Včeraj pa je nesel papirje na CSD in ne boste verjele: vsi papirji so štimali, samo.... potrdilo ginekologa o datumu poroda je bilo brez datuma user posted image . Saj ne vem, a naj bom huda, al naj se smejim....

Danes sem malo goljufala in sem šla na sladoled ....user posted image in pojela zalogo za ves teden....mljac, prav pasalo je...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
14.7.2007 23:15:56   
pajac
mene tudi boli spodaj samo zdi se mi da so to kosti.. medenica se širi in user posted image naj bi se pričel spuščati že v 36 tednu pri prvo rodkah

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
14.7.2007 23:18:45   
pajac
Pa dokler brca je ok... ponavadi je problem, če je preveč miren. Mene včasih useka tja dol, da ne vem a mu je roka ven pogledala al kaj? user posted image Počivat moraš....

Poopsie sem bila jaz!!!! user posted image user posted image user posted image   Vse z PDP 1.8. imajo dovoljenje za razburjanje....user posted image ostale pa mir!!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 14.7.2007 23:20:58 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
14.7.2007 23:28:54   
pajac
Tia01, babnice pa so pobegnile nekam, a se ti ne zdi.... Sam da slišim kaj v ponedeljek user posted image user posted image ccc...., ker jutri jih še ne bo gor, bodo prav lene in se držale tega, da je nedelja gospodov dan in ne bodo delale nič koristnega (beri: sedele na forumu).

Tia01 kam si zginila???? Mogoče si se preveč palačink najedla???user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 14.7.2007 23:31:25 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?