Mamathea
|
Pozdravček No danes je re nekam zelo čudno, skorajda zimsko vreme. Men se zdi, da zunaj že kar po snegu diši in samo upam, da ga ne bo preveč nasulo, ko bomo šle me "konec novemberke" na dopust v Rim. Nayya čestitke za prihod domov, Naja08 pa tudi čestitke vama z Blažem in ostali družinici, da se že veselo cartljate. Jaz imam danes spet napade sladkobe in pravkar sem se lotila ene velke čokolade, pa sem jo na srečo še pravi čas umaknila, če ne bi jo celo zmazala. Nekaj bi spekla, pa se mi ne da, najbrž bom naredila kr tisto mojo mrzlo tortico, ki je ni treba pečt, saj dobima zvečer obiske. Grem si hitr sestavine nabrat pol pa veselo na delo, če se mi bo sploh dalo, saj me čaka še en kup drugega dela (likanje srajc), sesanje (to bom mojega nahecala, da nardi, ker to ful rad počne), pa čevlje moram spucat, sva zadnjič lazila po nekem blatu in jih še do danes nisem uspela umit, zdaj pa mam . Nč lepo se imejte, grem js veselo na delo.