Anonimen
|
Dober večer. Čestitke za opravljene preglede. Čakamo še Mojco. No, da poročam moje stanje: včeraj me je spet prijela migrena, ob 11 zvečer sem bila primorana dat prst v usta in sem vse zbruhala. Pred tem sem popila kamiličen čaj, nesladkan. In me je že ta obračal. No, potem nekako malo mira do 3 zjutraj in potem spanja ni bilo več do 6 zjutraj. Sem se samo obračala, pa glava me je bolela za umret. Pa dragi je kot nalašč smrčal, da sem ga kar brcala. Joj , bošček, upam, da ni plav. Pa sem ob 6 zjutraj naredila spet en požirek čaja, da si poplaknem suha usta, pa me je spet obrnilo. No, potem sem pa zaspala do 12 dopoldan, dragi je ta teden na dopustu, pa je on prevzel kuhinjo. Župca pa to. Mi je pašala, ko sem vstala. Komaj ob 2 popoldan. Takega dneva pa že dolgo dolgo nisem imela. Oziroma noči. No, zdaj se stanje izboljšuje, tak da upam, da pridem še kaj sem poklepetat danes. Mogoče bomo jedli kremšnite jutri, se je dragi polatil jih delat. Ja, ustvarjalen tip. Aja, pa doma so rekle tašča pa mami, da mi je to maščevanje, ko sem se tako hvalila, kako nimam nobenih težav. Ja no, migrena je migrena, zaradi nje sem že bruhala.Edin to je rešitev, da te neha bolet glava.
|