|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v jajčnikih
9.1.2008 16:05:27   
Anonimen
Sem v 14 tednu in imam že od začetka nosečnosti neznosne bolečine v jajčnikih in krče. Bila sem umetno oplojena in so mi kljub hiperstimulaciji transfer vstavili. Vse, kar mi povejo zdravniki je to, da je moja nosečnost rizična in da moram mirovati. Bolečine v jajčnikih mi noben ne ve razložiti, kar me zelo jezi. Povedali so mi, da ne vedo, zakaj imam konstantne bolečine in da bodo morda pojenjale po 20. tednu ali pa tudi ne. Zraven tega precej zatekam in ker moram mirovati, sem se že zelo zredila. user posted image user posted image   Kljub mirovanju pa bolečine ne izginejo in ni nič boljše. Zakaj me bolijo jajčniki zdaj, ko sem že noseča, saj kolikor vem, oni zdaj mirujejo? Bojim se, da ne bom zdržala do konca nosečnosti, če bolečine ne bodo pojenjale. Zaradi tega namreč cele noči ne morem spati. user posted image Zanima me, če je imela katera podobne težave in kako jih je premagovala. Jemljem samo Buscopan proti krčem. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v jajčnikih
9.1.2008 17:34:26   
sonček500
Tudi meni se dogaja enako, klub hiprestimulaciji je bi transfer.Vsravili so mi dva zarodka ,vendar je eden odmrl.To da te pa zdaj bolijo jajčniki pa je zaradi povečanja marernice, ker ti tudi pritiska na jajčnike. Ta hiperst. pa se lahko še dolgo vleče. Edino kako te lahko potolažim je , ne obremenjuj se z bolečino in uživaj nosečnost, saj bo minila bolečina z otročkom pa bo vse o. k.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečine v jajčnikih
9.1.2008 18:09:46   
Naja30
Kot je napisala predhodnica, maternica se veča in pritiska na jajčnike. Sami jajčniki namreč res mirujejo in ne bolijo med user posted image  Ni mi jasno samo to, da te tako zelo boli. Mene je bolelo zmerno, čisto lahko sem zdržala, v bistvu je bolj špikalo in tablete niso bile potrebne. In bolelo me je samo na desni strani. Ne vem, kaj naj ti svetujem, mogoče še vprašaj G o tem.

(odgovor članu sonček500)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečine v jajčnikih
10.1.2008 10:42:17   
MR99
Hvala za odgovore. Sonček, v katerem tednu pa si?
Naja, ginekolog mi ne pove nič pametnega. Ti si še vedno noseča? Ker je moja nosečnost rizična, me zelo skrbi, da bo kaj narobe. G mi je rekel, da če bo bo, če pa ne bo, pa ne bo. Pameten odgovor, a ne? user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolečine v jajčnikih
10.1.2008 11:37:13   
Tini75
Zdravo,

sama imam zelo podobne težave. Bolečine oz. bolj krči se mi širijo iz jajčnikov v spodnji del trebuha in v noge. Včasih tako močni krči in bolečine, da se ponoči prebudim. Buscopan mi skoraj nič ne pomaga, zato ga niti ne uporabljam več. Sem pa sama tudi šele v 21 tednu, te bolečnine pa me spremljajo nekje od 16 tedna. Ginekologinja ne ve, zakaj bi bile te bolečine tako zelo močne. Sem res bolj drobne postave, zato delno povezuje s tem, ali pa s pritiskom na kakšen živec. Vem pa, kako je prenašati te bolečine. Ni prijetno. Vendar mislim, da ne pomenijo kljub vsemu nič slabega in da bomo vse pregurale nosečnost srečno do konca. Lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bolečine v jajčnikih
10.1.2008 14:11:01   
sonček500
Jaz sem danes imela  UZ pa se žal rček več ne vidi user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da spet v nove boje.Bila pa sem v 10 tednu.Vidijo pa se mi zelo povečani jajčniki.Da vaju ne bom prestrašla, to ne pomeni da bo pri vama enako, saj vesta človek se od človeka razlikuje.Želim vama obema z Tini 75 da vama uspe.To je bil moj prvi postopek.Če vaju kaj več zanima se javita na zs.

(odgovor članu Tini75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bolečine v jajčnikih
10.1.2008 14:21:18   
NancyF
Tudi jaz sem imela v 14. tednu enake probleme kot ti. Mislim, da prihaja do teh bolečin zaradi povečanja maternice in rasti ploda in ta dva pritiskata na jajčnike. Vsaj mislim..., ker pri meni je neznosna bolečina trajala 15 minut, potem pa kar minila in kasneje se spet ponovila. Če bi imela vnete jajčnike, bi te dlje časa bolelo,tako je pa v tem primeru nekaj pritiskalo nanje.

(odgovor članu sonček500)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?