coko
|
Ciao, punce! No, pa je že ponedeljek. Čez vikend vas bolj malo berem, ker je moj doma,pa si vzameva več časa zase. No, danes je zadnji dan moje bolniške . Po eni strani sem žalostna, po drugi pa vesela, da grem končno med ljudi. vozički- jaz sem imela že toliko variant, ampak se na koncu vedno vrnem k High treku. Nazadnje mi je bil všeč GT3 Stroller od PP,pa jih je kar nekaj potožilo da jih ne morejo spravit v prtljažnik, pa da ima prvo kolo napako, da vibrira. Je pa malenkost dražji od High treka. Tejchy,ko boš šla v IT poročaj, kako in kaj. Midva bova šla tudi ponj v Italijo, ker se definitivno bolj splača, ampak šele konec maja. Če pa zveva za kakšno akcijo, pa seveda že prej. kopalke- jaz pa sovražim kopalke, ker vedno dobim vnetje . tako da jih že par let nisem oblekla in mi je prav fajn. brce- je možno, da sem začutila brco že v 16t? Vem, da naj bi šele kasneje, ampak včeraj zjutraj, sem nekaj začutila še med spanjem, potem pa še enkrat ko sem se zbudila, na istem mestu. Pa niso bili mehurčki,ali žgečkanje. Upam, da je bil to najin ! Je pa full lep občutek.
|