Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

že rekla - joj, kok bi jz to kupla najinemu
!!!!
.............a ni sram vlade, da se s takim projektom tako norce dela????????????? pediatrična klinika - za dojenčke, male otročke, za katere bi mogla država bolj poskrbeti..............baje naj bi bla končana do 15.8. me zanima, če res?????????????
a ni čudn no?? po en stran pravjo imejte otroke, zvišajte rodnost, po drug dtran pa pol revčkou nimamo kam dat med šihtom
.
res bl sanjaš.....samo nevem no....se pa večina mojih sanj dogajajo tam v srednji šoli in osnovni šol!?!?!?mogoče sem se pa začela zavedat da nisem več tako mlada al kaj
zmenit, mogoče pa le rata
dj mi povej kakšne prazne CDje ti prnesem? aja, pa ni panike če nauš mogla do jutr.
pa vroče mi je, pa kr pr odšrtih balkonskih vratih spimo... pa men se tut vsako noč kšna bedarija sanja... pol se pa kuj k se zbudim uležem na hrbet, pa čakam da me mala pikica brcne, da loh pol naprej spim... ampak od petih do šestih zjutri sem pa vsak dan kot sova... sploh ne morm zaspat