Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
tudi ful kolca

...a ste kaj hodile po rasprodajah?Jaz bom sla jutri malo pogledat,hocem mozeku trenerko kupit ,pa je fajn zdaj ko so razprodaje.
..bo mogu moj cele dneve delat, tko da bom več al manj sama...sam kaj čmo...upam, da bo vsaj on dobro služu...
,to si jaz zelim upam,da nama bo uspelo...ker imam zelo rada otroke in sem vedno govorila,da jih bom 4imela...Midva pa ne veva kaj naj narediva za ta dopust,ker nima stalne sluzbe in naju je stah ,da ne bi koga drugega dal na njegovo del. mesto v tej krizi,ko zdj ne podaljsujejo za stalno trenutno....se boma probala zmenit ,da bi tko po dnevih vzemal,ko bom v bolnici pa se potem,ko bojo oni pustili
...sam drugace ta dopust drzava placa ane?Sej mores jest Izidora ,ne se sikirat za kg lahko si ponosna ,da imas 3 otroke in se 4. na poti...kake so pa razlike med njimi?kok so stari?