Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 20:44:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Kolk tekočine pa bi moral popit, ko jejo GH npr. 3x/dan? ne vem, jaz mu probam dat, samo ponavadi ne pije kaj dosti -......zato mu probam z juhico dat vsaj nekaj tekočine
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 20:49:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer! Samo pofočkam se
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 20:50:35
|
|
|
|
lana17
|
Kaj vam je P rekla glede kožice pri lulčku? Sem na forumu mal brala in so s fulom različna mnenja, glede vlečenaj kožice. Pr keri stvari pa se sploh vsi strinjajo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 20:53:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Midva greva drug teden tud dat kri. Lara tudi... pa vrečko sem dobila, da bomo lulanje ujeli....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 20:54:08
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Midva greva drug teden tud dat kri. Lara tudi... pa vrečko sem dobila, da bomo lulanje ujeli.... Vso srečo pri lovljenju .A mi pošlješ fotke s srečanja v T?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 20:54:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Midva greva drug teden tud dat kri. Lara tudi... pa vrečko sem dobila, da bomo lulanje ujeli.... pri nas pa samo kri vzamejo.............pa kako je lahko takšna razlika???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 20:55:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Kaj vam je P rekla glede kožice pri lulčku? Sem na forumu mal brala in so s fulom različna mnenja, glede vlečenaj kožice. Pr keri stvari pa se sploh vsi strinjajo pustit, nič vlačit..... samo rahlo obrisat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 20:57:35
|
|
|
|
simat
|
glede tekočine pa je takole če otrok poje veliko količino sadne kašice dobi s tem veliko tekočine,diureza je 1 do 2 ml na uro na kg telesne teže.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:01:52
|
|
|
|
gold fish
|
..naš pikec je pa danes sprobal svoj novi kopalni obroč..in se kopal v veliki bani.... skupaj z big brotherjem
< Sporočilo je popravil gold fish -- 1.3.2009 21:02:30 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:02:26
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: simat glede tekočine pa je takole če otrok poje veliko količino sadne kašice dobi s tem veliko tekočine,diureza je 1 do 2 ml na uro na kg telesne teže. Se mi zdi, da ima zadnje čase bolj suhe pleničke kot prej, čeprav se še dojiva.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:03:21
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..naš pikec je pa danes sprobal svoj novi kopalni obroč..in se kopal v veliki bani.... skupaj z big brotherjem Kak cotek...prav frajersko sedi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:03:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..naš pikec je pa danes sprobal svoj novi kopalni obroč..in se kopal v veliki bani.... skupaj z big brotherjem Kak cotek...prav frajersko sedi si še ujela slikico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:03:53
|
|
|
|
lana17
|
Fiši si jo že skenslala?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:04:04
|
|
|
|
ključek
|
jaz sem pa danes probala, kakšen bo odziv, če dobi vodo za piti. in morm rečt, da je blo kr ok. tko da bom sedaj menjala-čaj in vodo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:04:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Fiši si jo že skenslala?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:04:43
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..naš pikec je pa danes sprobal svoj novi kopalni obroč..in se kopal v veliki bani.... skupaj z big brotherjem Kak cotek...prav frajersko sedi si še ujela slikico Sem imela srečo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:05:08
|
|
|
|
gold fish
|
...evo še enkrat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:06:22
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem pa danes probala, kakšen bo odziv, če dobi vodo za piti. in morm rečt, da je blo kr ok. tko da bom sedaj menjala-čaj in vodo. Jaz mu dajem prekuhano vodo, da je še aml topla...ima tako najraje...danes je prav velik spil...včeraj pa je ni hotel...se še nisem navadla, da mu dajem za pit in kr mal pozabim...bi mu mogla večkrat na dan ponudit...ponavadi pa se spomnim, ko muj dam kašico.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:06:38
|
|
|
|
simat
|
probaj vagati pleničke 24 ur in izračunaj diurezo in boš videla,če dobi dovolj tekočine.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:07:46
|
|
|
|
gold fish
|
..mty - jaz sem pa našemu zdaj kupila tisti magični lonček od aventa, ki je od 6mes dalje...enega imajo od 12+.....pa mu dam čisto malo vode not in mu ga dam...se malo igra z njim, malo pa tud spije...ampak to samo z vodo...sokovi niso zaželjeni...glede igranja mislim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:07:49
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...evo še enkrat... Zakaj pa si jo brisala?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:08:23
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...evo še enkrat... Oooooo luškan!!!!!! Kje se pa tak sedežek dobi in kolko stane?? Bom jaz tud to moji nabavla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:08:34
|
|
|
|
onina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Kaj vam je P rekla glede kožice pri lulčku? Sem na forumu mal brala in so s fulom različna mnenja, glede vlečenaj kožice. Pr keri stvari pa se sploh vsi strinjajo Mislim, da pri 6 mesecih lahko začneš vlečt kožico dol. to najprej naredi pediatrinja, potem pa ti. mi smo starejšemu vsakič, ko je šel v banjo, dali kožico dol. No, to je bolje obvladal ati. Ko sem jaz dala dol, sem bila preveč nežna in sploh nisem dobro potegnila. No, sedaj pri dveh letih si fante kožico že sam dol vleče.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:09:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...evo še enkrat... Zakaj pa si jo brisala? ma sem jo danes enim parim poslala po mailu, pol sem pa ugotovila, da tud tu gor hodijo ...ma kaj me briga
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:10:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...evo še enkrat... ................lepotka.......
|
|
|
Določitev spola.пеперутка16Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so:Uganili so, da je punčka. (
0%)

Uganili so, da je fantek. (
0%)

Rekli so mi, da je punčka, rodil pa se je fantek. (
0%)

Rekli so mi, da je fantek, rodila pa se je punčka. (
50%)

Nismo hoteli vedeti. (
50%)
Število vseh glasov: 2Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!