jadrnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 spps in nobady sem že mislila, da mi sobo šparate, a bomo potegnile ali kaj čez rok, pa ne, jaz sem baje tečna, da moj razmišlja, da se me usmili pa me in odpelje v P. P:S:.čestitke za pregled smo dva dni nazaj,pa ni efekta Men je tak skoz slabo, da mi ni da bi še keri se po men metal Iz usmiljenja, pa tud nočem tale je pa svetska moj tud prav da bomo kar začel da bom prej dala mir in nehala jamrat čez velik trebuh glede mojega pregleda: vse ok, plodovnice dost, posteljica ok - mlada?, dete še vedno dol obrnjeno, vzela mi je bros za streptokok test, tlak ok, teža ok, srček ok, naslednji pregled imam 16.03. ( mi je mal čudn, da me naroča na 14 dni pa sem 3 teden pred rokom, sploh pa mi ni delala CTG-ja??? bomo naslednjič prvič - sem rekla, kaj pa če prej rodim, pa mi reče, ne saj ne boste??? funny. za tabelo: + 11,5 kg, obseg 103 cm grem za nazaj brta, kolk je sploh še marčevk tle v vrsti, al ste že vse rodile :)
|