Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Je šla pol kr stran k enmu drugmu paru, k je bil prpravljen tok dat. Mislim! Sej itak, da jo bom kupla, če druge ne bom našla, ampak zakaj mi že apriori najdražjo kaže
Na drugih oddelkih so pa prodajalke fullll prijazne in ful velik vejo svetovat. Cunjc pa nism nabavla, k mi ni nič kej všeč. Vse al roza al modro, totalno neizvirno. Zdej me pa vse dol tišči, k smo tok hodile, ma bo že. Se bom spočila pa bo. Jutri pa po tapete, pa pol morm mal hrane it nabavt. Jst ne vem kaj je to, odkar sem doma je očitno un možic k lučko pržiga začel hrano jest, k je kr skoz prazen hladilnik
? Ja vem ja BC in te banice....no jaz sem čakala prijateljico, če mi bo posodila ta komplet banice in stojala, pa ga še rabijo pr svojmu 9 mesečniku. Pa sma šla in sma kar kupila, sma pa dala tolk kot praviš ja...42 €
in bo še za 2. otroka...ali pa še za 3.
Da vidmo, kako bo velik ali majhen. Hihi