Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. hej hej, pozdravčki še od mene. Prejšnji teden smo že prišli iz morja, kjer smo se imeli ful dobr. Res krasen dopust. Zdaj se že lepo uvajamo v vrtec, danes bo tam še do kosila, juri pa bo prvič spal. Zaenkrat nobenih problemov. Za nazaj sem vas samo na hitro preletela, zato bo m pokomentirala samo par stvari: lovely, tole nakupovanje ti pa nič ne zavidam, ni lahko tkole kar vse naekrat kupit. Jaz moram tudi še garderobo pregledat in it še par stvari dokupit. Kolk je fajn tistim, k delajo v uniformah, ej, eni pa tolk dnarja zmečemo samo da gremo lohk v službo Copatke pa sem jaz dobila v toku 1 tedna se mi zdi. Sem jih potem še naročila, tko da ima ene za doma, ene za v vrtec, pa še za darila. Plačaš itak samo 1x poštnino in je res poceni. lucka, kako si ti? Ti je kaj slabo? Kako se je tvoj dragi znašel na porodniški? valla super, da ste uživali na morju! samo da ste živi in zdravi prišli nazaj! No, ko smo že pri tem....buška in modrica našega se počasi popravlja, tudi P je rekla, da bo ok in da lahko gre v vrtec...že trkam. Ja, počutim se ok. Zaenkrat se mi niti preveč ne vidi trebuh (je že konec četrtega meseca, drugi teden se začne peti mesec), tako da ljudje niti ne vedo niti ne opazijo, da sem noseča. Vseeno pa jaz počasi čutim, da me moja garderoba tišči, tako da razumem stisko ob nakupu garderobe (LOVELY IN VALLA)...sicer je namen drug, a vseeno mi gre na živce, da nimam kaj oblečt! Prešnja nosečnost je bila čez poletje in nisem kupovala nič novega, saj sem imela krilca za zavezat...zdaj bo pa kriza po tem mrazu...bo trba kar celo garderobo kupit...KATASTROFA!!
|