petra88
|
dan! midva sva že bila zunaj, matr je mrz. sm šla gledat: 5 stopinj, brrrrr. sva šla po kruh in bepanten. naš je tud čist flekast, rdečo rit ima, pa mozoljčke po licih. in to glih pred pregledom v bolnici. ga bom danes bolj z bepantenom mazala, sem tudi jaz ugotovila, da je boljši kot ribodermin. oblačenje: notri je oblečen v bodi in hlače + nogavičke ali pa žabe. za ven sem ga zjutraj oblekla v bodi, majčka, žabe, podložene hlače, nogavice, copatke, bunda in kapa. popoldne ko je dobrih 10°pa bodi, hlače, nogavice, copate in malo debelejšo jopo s kapuco. pa je zmeraj topel, samo lička in rokice ma mrzle, to jih imam pa tudi jaz. nočem prehitro začet oblačit, ker nevem kaj mu bom pa pozimi oblačla... za spat mu dam pa bodi z dolgimi rokavi in tanek pajacek, brez stopalk, čez pa pokrijem z rjuho. enkrat sm ga dala v vrečo je skoraj znorel, ker mu ne paše če ga kje kaj ovira. khurde naš je tud zmeraj čist rdeč oz pikast ko ga moj z brado žgečka. sam smeji se pa tud pa tud hitro izginejo pikice. ulla boga sodnica, sej ji ni druzga ostalo kot da je vrgla slušalko dol včeraj sva bila u qlandiji, sem kupila Davidu ene kao allstarke, take kosmate, za pozimi in ene nogavice, ki majo čez cel podplat gumo da ne drsi. farfala kolk je faca Samo na fotkah! Mate pa zmeraj zanimiva hranjenja
|