Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Jaz sem tudi že napisala kako sva se trudila in hvala bogu? je pri meni mleko potem začelo nastajat. Se pa strinjam da ni vredno živcev in vprašanje če bom imela drugega in se bo zgodilo isto, če bom vztrajala 2 meseca z raznim probavanjem in matranjem.
Se mi zdi kot da smo alini in njeni
čestitali en teden nazaj...
).
. so imeli vsa naročila samo še v torek in niso sfolgali, pa so morali to ukiniti.
, pa se mi zdi, da ima že sedaj mal nosek zamašen...no na drudi r.d. bova šla, ga ima Maksijeva teta in bo v hiši...ne vem kako se bomo zorganizirali, jst računam na to, da bova lahko enkrat dopoldan z Maksijem dragega peljala na prvi r.d. in ga potem tam pustila (mu ni nikoli za hodit k Maksijevi teti-od njegovega brata ženi, so stare zamere in gre iz vljudnosti, če že mora...) no tako je to rešeno, mi pa lahko lepo v miru gremo na 2 r.d. in potem nazaj grede poberemo dragega-al pa tut ne
, mamici pa eno
Včeraj sta se z atijem tehtala in po domači tehtnici ima naš Marcel že okoli 8500g
gre pa danes itak na fax in sva sama z