charlyka
|
Dobro jutro! Kako ste nosečke? Da malo povzamem: Ozzy - me veseli, da si se pozdravila in da ni bilo nič hujšega Rea27 - hvala za nasvet glede šumečih tabletk - bom šla tudi jaz raje v lekarno kot v spara Divans1 - moj bibi se tud po celem bušiju premetava, enkrat tu, drugič tam ZoyaEva - ja, kot vedno, bolečine so prisotne, ampak, kot sem že rekla, sem se jih kar navadila ignorirat - saj sem vse G razložila, je pogledala in rekla, da je vse ok in me to pomirja. Pazim, da se ne prenajem , tiste dni, ko sem bolj aktivna - grem v trgovino, k zdravniku ali pospravljam, me boli vse in potem počivam in je boljše. Tudi bolečine so različne - enkrat je tisto klasično špikanje, drugič me vse preko trebuha veže, ker se razteza, tudi čisto spodaj čutim neke bolečine - tako kot praviš, bolj tope ... Bibi me brca povsod - tudi direktno v mehur, pa moram potem kar na wc laufat Opazila sem tudi, da včasih ful težko diham ... Noge mi zaenkrat ne otekajo hvalabogu, bom pa začela nosit one nogavice proti krčnim žilam (saj sem že zadnjič povedala, da sem jih kupila, a ne?, sam jih še nisem oblekla, sem bolj lene sorte ) Je lušten tale voziček o katerem te govorile !
|