|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neprofitna organizacija Zavod 1. sonček
25.2.2010 8:26:57   
zala1
Pozdravljeni, zanima me če kdo pozna omenjeni vrtec v Ljubljani in kako ste zadovoljni z njim? Mi moramo vpisati našo štručko nekam in iščemo zasebni vrtec lahko s koncesijo ali pa tudi ne. Če pozna kdo kakšnega dobrega prosim za informacijo, ker javnega ne bomo dobili, saj nimamo stalnega prebivališča v Lj in okolici, ampak samo začasnega. Hvala. lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neprofitna organizacija Zavod 1. sonček
27.2.2010 22:14:00   
Anonimen
prestavljeno
avtor/ica:
mini86

Neprofitna organizacija Zavod 1. sonček ima organizirano varstvo otrok v Ljubljani. Zanima me, ali kdo omenjeno organizacijo pozna, oziroma ima otroka v tem vrtcu. Prosila bi za kerokoli informacijo..hvala

_____________________________

MARCEL ------ 25.06.2009

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu zala1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Neprofitna organizacija Zavod 1. sonček
2.3.2010 20:26:59   
Taula
Jaz ga imam, za več info piši na ZS.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Neprofitna organizacija Zavod 1. sonček
25.3.2010 15:19:17   
itsaboy
Poznam in z veseljem bi si izmenjala mnenja z ostalimi, ki imate otroka v tem vrtcu.

< Sporočilo je popravil itsaboy -- 25.3.2010 15:21:28 >

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Neprofitna organizacija Zavod 1. sonček
15.5.2010 17:17:53   
andi0510
A ni zanimivo, da nobena mamica ne želi več javno napisat nobene slabe stvari, vse preko ZS? Na med.over.net je par mamic nekaj časa nazaj podalo svoje mnenje in sledile so sankcije. Mi smo bili prejšnji teden prisiljeni otroka vpisati v drugi vrtec. Nisem pa edina.

Več informacij na forumu http://prvisoncek.mojforum.si/


(odgovor članu itsaboy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Neprofitna organizacija Zavod 1. sonček
30.5.2010 9:54:22   
yenny
Zanima me kaj se sedaj dogaja na tem področju,ker imamo možnost vpisati našo v ta vrtec.
Glede na tisto kar sem prebrala pojma nimam kaj naj si mislim.
Za vse dodatne inf.bom zelo vesela!

(odgovor članu andi0510)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Neprofitna organizacija Zavod 1. sonček
2.6.2010 19:34:37   
akin
Jaz sem tudi mojo hotela vpisati v ta vrtec. Takrat nisem našla noben informacij od staršev, ki bi svoje otroke imeli tam. Se je pa slišalo predobro, da bi bilo res in sem se spraševala v čem je trik. No, kakorkoli, svoje potem nisem vpisala tja, ker so se že pri dogovarjanju izkazali za totalno neresne. Po 1 mesecu od njihove objave da imajo prosta mesta, so mi le odgovorili na mejl da imajo mesto. Isti dan sem klicala nazaj in so mi rekli da sem prepozna. Potem spet mesec nič. Pa spet da imajo mesto in naj pokličem neko cifro za ogled. Pokličem in dobim direkt vzgojiteljice, ki so mi rekle da mi one ne morejo dat nobene informacije (ne o ceni, ne lokaciji...??) in da se moram zmenit z ravnateljem, ki naj bi me poklical nazaj. Seveda me nikoli ni. Ko sem težačila so si zmišljevali da so me klicali pa sem bila nedosegljiva, kar je nemogoče, pa tudi če, imam vklopljeno opcijo da dobim sms če me nekdo kliče ko sem nedosegljiva...

Nisem torej prišla niti do ogleda in na srečo dobila potem krasno varuško. Ampak zanima pa tudi mene kaj je s tem vrtcem in zakaj taka skrivnostnost okoli njega. Nihče ne ve oz noče naglas povedati niti kje ta vrtec sploh je, kaj šele kaj drugega... Sem sedaj šla brat tudi tisto temo na MON, pa spet taka skrivnostnost...

< Sporočilo je popravil akin -- 2.6.2010 19:49:47 >

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Neprofitna organizacija Zavod 1. sonček
4.6.2010 20:46:54   
andi0510
Na forumu http://prvisoncek.mojforum.si/ sem opisala našo izkušnjo s tem vrtcem. Kdor si bo preral, bo videl, zakaj taka skrivnost in zakaj nihče noče nič javno povedat. Starši se direktorja dobesedno bojijo.
Mi smo tudi težačili več kot 1 mesec, da smo sploh lahko prišli notri. Se mi sedaj zdi, da je izbral tiste starše, ki smo si tako zelo želeli priti v ta vtec (ker se je res zdel čisto predober, da bi bilo res), da nismo videli nič negativnega v celotni situaciji. Dokler nismo nekateri začeli videti jasnejše slike. Še sreča Yenny, da ste našli drugo varuško!

(odgovor članu akin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Neprofitna organizacija Zavod 1. sonček
8.6.2010 16:12:53   
akin
Andi, hvala za link. Sem sicer najprej debelo gledala kje je kaj, preden sem ugotovila, da je forum zaklenjen in se je potrebno najprej registrirat :)

Ne bi rada sodila o tem kaj in koliko smrdi v tem"vrtcu"ampak vsekakor sem po prebranem še bolj vesela, da nisem šla tja. Če drugega ne, je namreč kristalno jasna ena stvar - da na resnico ne dajo kaj dosti, da je precej obljub iz trte izvitih in da se z besedami precej manipulira. In to je zame že čisto dovolj. Ko namreč izbiram komu bom zaupala svojega sončka, se hočem odločati na podlagi dejstev. Starši imamo različne prioritete in potrebe, ampak naj mi povedo kakšna je situacija, dejmo rečt bobu bob, in naj mi dovolijo, da se glede na to potem sama odločim. Ne pa predstavljat stvari za nekaj, kar ni. Otroka namreč ne moremo kar izpisati iz danes na jutri ko ugotovimo, da nismo dobili obljubljenega in poiskati novo varstvo čez noč ter otroka še enkrat na novo uvajati.

No, še enkrat se je očitno izkazalo, da če stvari izgledajo predobro, da bi bile resnične, je to zato, ker niso resnične :)

Moje sožalje vsem staršem, ki bijejo bitke z očitno manipulatorskim direktorjem, ki se zgleda rad predstavlja tudi kot Robert :)
Me kar popade, da bi jih prijavila kaki inšpekciji, čeprav se mi smilijo mamice, ki bi potem ostale brez varstva. Upam, da raje ta "nadstandardni vrtec" ostane brez otrok, čeprav bo najbrž prej ali slej kakšna mamica znorela in jih prijavila.

(odgovor članu andi0510)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Neprofitna organizacija Zavod 1. sonček
9.6.2010 10:08:31   
yenny
Meni je vrtec priporočila ena od mamic,ki je z njim zadovoljna.
Jaz seveda ne bi bila jaz če ne bi šla najprej zadeve preveriti na internetu.
Nekako sem se navadila,da vsako stvar najprej preverim,pa če ima pozitivne stvari ali negativne.
Prebrala sem vse kar sem našla,kaj je res ne morem in nočem soditi.
Še najmanj si želim resnico odkriti preko mojega otroka.
Lahko je vse res,lahko da ni-pustim tudi to možnost.
Zadeve rada najprej preverim,samone morem dati otroka v tako varstvo,pa da potem vidimo ali je zadeva v redu ali ne.
Mnenja so različna,najdete tudi pozitivna!

(odgovor članu akin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Neprofitna organizacija Zavod 1. sonček
28.2.2011 23:00:33   
andi0510
Do 31.1.2011 je obstajal forum http://prvisoncek.mojforum.si/, kjer so starši napisali svoja mnenja in izkušnje glede vrtca. Direktor je od začeka pritiskal na starše, da se form ukine (z grožanjmi o izpisu otrok iz vrtca, če to ne sotrimo oz. nato še v smislu - prepričaj svojo prijateljico, da unike forum, ali pa izpišem tvojega otroka iz vrtca). Po enem letu od zadnje objave na forumu je bil forum vodstvu očitno še tak trn v peti, da so se ga odločili "prevzeti in izbrisati". O legitimnosti te akcije bi se dalo mnogo razglabljati, a dejstva kažejo, da niso imeli izjav s foruma s čim ovreči ali izpodbijati. Da si pa nekdo vzame celo leto za ubadanje s tem, da bi nek forum ukinil, je pa po moje že vprašanje profesionalnosti vodstvenega osebja, če že ne vprašanje še česa drugega.

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?