Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
Sicer me je tole dojenje čist izčrpalo... In moram res nekaj pogruntat, da ga odvadim... Ko bo treba it nazaj v službo, mu na žalost ne bom mogla bit več skoz na razpolago...
. Enej je tudi 27.12.2009, bi pa moral biti februarček. Kje si pa rodila? Jaz sem v Lj.
nič ne manjka.
, dokler so tiho še gre, če pa kateri zajoka ali zavriska ali zagodrnja naš pade v jok
. naš pogumni fant! D
: mogoče pa imajo vaši biserčki poskok v rasti. Eden naj bi se dogajal med 36. in 40. tednom (seveda ne traja 4 tedne, enkrat takrat se zgodi) in mi smo ga definitivno že dali skozi. Primož je takrat ravno začel res dobro jest GH in sem kar gledala, ko mi je za sadno malico pojedel tri kose sadja! No, on je res ogromno pojedel čez dan in zato ni rabil jest ponoči. Će pa otrok ne dobi dovolj čez dan, je možno, da je ponoči lačen in se pač več doji.
.
...gre na bolje
se že vidi, edino me skrbi, ker je plodek še zeloooo majhen (4,5 mm). G me je potolažila, da je pač prišlo do zanositve pozneje kot sem mislila in je zato tak mičkeni. Čez 2 tedna imam ponovni UZ pa upam, da bo do takrat res zrasel. Sem pa pomirjena, da je nosečnost v maternici, ker imam od sobote hude bolečine v jajčnikih in me je skrbelo, da ne bi bla slučajno IMN. Za bolečine mi je predpisala Buscopan - a niso to tablete za krče? Ne vem kako bi mi naj pomagale pri teh bolečinah ... Občasno me tako boli, da niti hodit ne morem. Sicer sem imela podobne bolečine tudi v začetku 1.
.
- torej res je hudo). Sploh ne vem več, kako jo krotit (tudi pri atiju je enako), samo upam, da je to prehodno, ker drugače se nam bo zmešalo... Ima še katera tak primer?
in
! Zelo lepo!!!