|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Namera o vpisu-obvestila
8.9.2011 8:46:45   
Dadi
Mam eno vprašanje, v aprilu sem oddala v vrtcu namero o vpisu. Naša pupa bo decembra stara 1 leto in bo takrat tudi šla v vrtec.
Kdaj so vas obvestili ali je otrok sprejet oz. da ga lahko vpišete?Tolk da vem a jim težit ali še mal počakam.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Namera o vpisu-obvestila
8.9.2011 8:59:17   
ajataja
pri nas so vpisi v marcu odgovori pa v juniju,tak da tole se pa meni zdi malo dolgouser posted image

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Namera o vpisu-obvestila
8.9.2011 9:14:13   
petea
Dadi, odvisno je od prakse v vrtcu.

Ne razumem sicer, kaj pomeni namera o vpisu - praviloma vrtcu oddaš kar vlogo za vpis, kjer izpolniš vse podatke o otroku, starših in kdaj bi naj začel obiskovati vrtec, vrtec oz. občina pa ti mora (mislim da v 30 dneh) izdati odločbo o sprejetju oz. zavrnitvi otroka v vrtec.

Praviloma so bili vpisi v vrtec za šolsko leto 2011/12 letos spomladi, neodvisno od tega, kdaj začne otrok dejansko obiskovati vrtec (ali npr. s 1. 9. 2011 ali s 1. 6. 2012). Otroci, ki so bili vpisani pri rednem vpisu, imajo prednost pred otroci, ki se vpisujejo kasneje.
Odvisno pa je, kolikšen je naval na vrtec; če imajo prosta mesta, še zapolnjujejo oddelke preko leta, drugače pa so oddelki bili oblikovani z začetkom šol. leta.
Ker vrtci ne smejo sprejeti otrok, mlajših od 11 mesecev, ponekod staršev (morda zaradi negodovanja drugih staršev) ne obveščajo, da imajo za njihovega otroka rezervirano mesto, dokler ni ta otrok dovolj star za vstop v vrtec.

Kontaktiraj z vrtcem, ti bodo najbolje povedali, kako in kaj. Zna biti neprijetno, če boš decembra ugotovila, da nimaš varstva za otroka.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Namera o vpisu-obvestila
8.9.2011 21:44:51   
K_a_t_i
V Ljubljani, če bi oddala v aprilu, bi te februarja 2012 pozvali, da ponovno oddaj vlogo za leto 2012/2013. Po 31.3. bi namreč zamudila rok za vpis.
Upam, da je v vaši občini drugače in da dobite prosto mesto!


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Namera o vpisu-obvestila
11.9.2011 21:59:29   
Dadi
Namero o vpisu sem oddala aprila 2011, torej letos. Ja namera pa je ravno zato, da vedo koliko otrok prbl se namerava vpisati še med letom. Smo manjša občina in letos sem morala prvič to izpolnjevati, ker je bilo do sedaj dovolj prostora za vse otroke ni blo veze kdaj si jih želel vključiti v vrtec. Bom malo še počakala da tale september naredi svoje, pol bom šla pa v akcijo.
Hvala vsem

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?