|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A sem jaz potegjena
29.8.2006 8:14:23   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Ne se sekirat! Jaz sem tud prejšnji teden imela 30, pa sem tasta, ki živi v isti hiši povabla na pijačo, ker so prišli naši domači, pa mi tud ni nič prinesel, komaj da je čestital. Pa mi je malo mar. Zato pa jaz njemu z veseljem kupim ob praznikih kaj. Ker imam tako navado in mi je lepo. Zato pa ne pričakujem kaj nazaj.




Moje mnenje je enako kepinemu. BODI BOLJŠA OD DRUGIH. Jaz z darili ne bi pretiravala. Za rojstni dan bi dala tašči kak šopek rož, ji čestitala in to bi bilo vse. Pokazala bi samo pozornost. In kar je najbolj važno, pokazala bi, da sem boljši človek.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: A sem jaz potegjena
29.8.2006 8:19:00   
Mala koala
A sem jaz potegjena


Hm?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: A sem jaz potegjena
29.8.2006 8:54:11   
Dragica
Ja se popolnoma strinjam, da so darila brez veze. Če mislite, da se ljubezen meri po darilih se motite. Darila so samo kost za glodanje in spore med zakoci čaš moji so dali, moji so čestitatli tvoji pa niso itd. Neumnosti.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: A sem jaz potegjena
29.8.2006 11:04:18   
Lana25
Anonimna ne biti užaljena, ker se mi zdi, da tvoja tašča ni imela tega namena, da bi te užalila ali prizadela. Veš, so ljudje, ki na rojstne dneve ne dajo nič, ampak res nič, še svojim otrokom ne voščijo. Mogoče so tudi oni kdaj praznovali, ko so bili njihovi otroci še majhni in to s kakšnim skromnim darilom, potem, ko so bili pa že starejši pa rojstni dnevi več niso bili pomembni. Vse drugo je čez čas postalo bolj važno, pri enih na primer je pomembnejše to, kaj vse je potrebno tisti dan postoriti, ne pa to, če kdo praznuje. Enim pa je enostavno pretežko pokazati kakršna koli čustva, ker je včasih pač to veljalo za šibkost in so še danes tako sprogramirani. In ker ne znajo podarjati, ne znajo tudi sprejemati, zato takšna reakcija tvoje tašče ob vajinem darilu. Vprašanje, če tvoja tašča sploh ve kdaj ti praznuješ, na pamet sigurno ne ve, mogoče ima kje zabeleženo, pa ni šla nič pogledat. In, če bi vedela kako zelo se ti obremenjuješ z njenim obnašanjem, bi bila čisto zgrožena, kako ti lahko kaj takega tako veliko pomeni. Verjami mi, takšnih ljudi kot je tvoja tašča je še veliko. Takšni pač so in ne mislijo nič hudega. Sama tudi rada podarjam, vendar šele, ko so mi enkrat direkt rekli, da naj neham z darili, ker jim je že ob sami čestitki bilo nerodno, sem skapirala, da to pač njim nič ne pomeni. Pa jih zaradi tega ne obsojam, da so čudni. So pač takšni kot so, njim pa spet kakšne druge stvari kot so roj. dnevi več pomenijo, ki pa jim spet jaz nebi posvečala toliko pozornosti. Pač smo različni.


_____________________________

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: A sem jaz potegjena
29.8.2006 17:25:09   
mika
Ne razumem tega, da smatrate kot dolžnost, da vam nekdo nekaj podari, pa tudi če imate rojstni dan.


Snorlax, a si ti kje prebrala, da bi anonimna ali katera druga pisala, da je dolžnost kupiti darilouser posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: A sem jaz potegjena
29.8.2006 17:40:45   
Anonimen
Ne razumem tega, da smatrate kot dolžnost, da vam nekdo nekaj podari, pa tudi če imate rojstni dan.


Mislim,da nisma na isti valovni dolžini.Ne rabim daril od nikogar,saj nisem otrok,dovolj bi mi bil le stisk roke in lepe želje ob roj.dnevu.Da bi tašča pozabla to ne drži,saj se je lani pošteno napila na kmečkem turizmu za moj roj.dan,to pa si je 100% zapomnila,saj nikoli ne greta s starim nikam,tak da...

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: A sem jaz potegjena
29.8.2006 17:56:40   
snorlax
Mogoče sem pregrdo rekla, ampak hotela sem povedati, da nima smisla, da se sekiraš, če se tašča spomni na tvoj rojstni dan ali ne. Je pač taka. Tako moraš vzet in torej ne pričakovat česa od nje in bit potem razočarana.

Ravno danes sem govorila svojemu najstniškemu sinu, ko sva se nekaj pogovarjala o tem, da imamo Slovenci nizek standard proti drugim razvitejšim državam. In ko mi je to dejal, sem se spomnila svojih otroških let (joj, tako govorim, kot da sem že stara mama user posted image ), ko sta starša vlagala prihranke v hišo in nismo praznovali rojstnih dni, godov, obletnic itd. Pa nismo živeli v pomanjkanju, sploh ne. Samo imeli smo bolj za osnovne stvari. Ampak spomnim se, da smo se nekako bolj znali veselit, bolj pristno smo živeli, pa nihče ni omenjal kar naprej materialnih dobrin. Ne vem, mogoče sem živela v takem okolju.

Če pogledam zdajšnji čas, imamo polne riti vsega, vsak otrok že ima GSM, pa računalnik, pa TV, pa fancy cote, pa smo kljub temu nesrečni, pa še vedno si želimo nekaj več, pa vedno nam nekaj manjka, pa nas boli, da nas je nekdo prezrl.... A ni to zanimivo.

Anonimna, saj te ne obsojam, samo te teme se večkrat pojavljajo na RR, v smislu, moji so dali več, tvoji mi niso nič dali, moji niso kupili nič vnučku... itd... pa me že malo najeda tole. Bom preskočila take teme, OK?user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?