|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
13.5.2007 14:58:46   
Jumpy
Hoj!

Glede utrujenosti - jaz sem bila v drugi nosečnosti manj utrujena kot v prvi. Sedaj pa,... KATASTROFA. user posted image  Sploh ne morem normalno pospravljat, zato je stanovanje res že svinjsko user posted image , pa skoz moram počivat, pa zadihana sem takoj, srce mi bije ko kolibriju,... Mah, ne vem, no. Po moje je to zato, ker sem doma na bolniški in sem veliko manj aktivna, kot bi bila v službi. Moje delo je sicer zelo dinamično, a kaj morem, sedaj sem doma in se držim zdravničinih navodil. Še slabe tri mesece ali dobra dva meseca in pol, pa bo vsega konec. Malo me samo skrbi kje bom dobila kondicijo za porod. Ojej. Mah, saj bo.

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
13.5.2007 16:41:51   
NAVT
A je katera delala glukozni test? Jaz imam namen jutri v laboratorij, pa me zanima kaj to pomeni brez cukra 12 ur. A je to tudi brez sadja, pa mleko in ml. izdelki (mlečni sladkor)? Kaj ste jedle tisti večer prej? A kruh lahko? Upam ,da ne dajo cukra not.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
13.5.2007 17:50:24   
Anonimen
A se ve kopate v bazenih?Jaz sem bila prejšni teden v Termah 3000 in Banovcih,pa se nisem kopala.Kar nekako nisem upala.Ginekologa imam pa tudi takega,ga nič ne pregleda vaginalno,tako da ne vem pri čem sem.
V začetku julija gremo na dopust h tašči v Turnišče (a je katera blizu?) in se bomo hodili kopat v Banovce.Bom šla pa magari na samoplačniški pregled,da vidim kako in kaj.

(odgovor članu NAVT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
13.5.2007 18:21:57   
April
Utrujena jaz nisem nič kaj bolj kot prejšnjič. Tud zato, ker si tega zdaj ne morem privoščit.user posted image  Ma ne, ampak res imam kar dost energije.

Jaz bi se kopala v bazenu brez kakšnih zadržkov. Meni je celo prejšno nosečnost ginekologinja priporočala telovadbo za nosečnice v bazenu, tako da je celo priporočljivo, da se mal razmigaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
13.5.2007 20:09:59   
Anonimen
**** jaz sem vprašala G. če se lahko kopam in je potrdil. MEni zelo paše zaradi hrbtenice. Pa super je ker sem v vodi lahko nosila sineka v naročju in se z njim cartala in uživala, ker ga zadnje čase ne morem in ne upam več dvigovati.

Opozoril me je edino, da naj ne sedim po robovih bazenov, ker je tam največ glivic, pa obvezno preoblačenje kopalk, pa prepovedan vstop v jakuzi, pa v vročo vodo.  JAz sem uporabila še tiste glicerinske tampone, ki preprečujejo vdor vode v nožnico.

Zakaj bi pa šla na samoplačniški pregled? user posted image  Reci mu, da te naj pregleda vaginalno, ker bi se rada šla kopat. Aja, če se boš šla kaj kopat v Livado rufni. Jaz tisti vodi najbolj zaupam.

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 13.5.2007 20:12:38 >

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
13.5.2007 20:30:02   
mojca 32
KAR SE BAZENOV TIČE JE ZELO PRIPOROČLJIVO
ja PAŠTETOV KRUH  ne da mi ne ugajajo  samo teška voda je ponekot (zdravilna ) in to mi ne ugaja  mislim pa tle od temperature do vode???????????????!!!!!!!!!!!!!!!! sem tečna a ne no ja sam vem da v čateške ne grem do konca pa ne zato da ne bi bilo super ampak zaradi vode    no pa saj bo bom pa potem iskoristila ha ha ha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
13.5.2007 20:32:02   
Anonimen
če je predolgo za pisat me lahko kličete Paštetka user posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
13.5.2007 21:02:38   
PUJKEC
en pozdravček.

navt- js sem že delala glukozni test in sicer-na hrano nisem glih kaj pazila sem bila pa v laboratoriju tešča . potem so mi najprej vzeli kri in potem dali za popit 50g čiste glukoze user posted image . zatem sem morala eno uro sedet pred laboratorijem user posted image  in po eni uri so mi zopet vzeli kri. to je vse, s tem ugotovijo nihanje sladkorja v krvi. moj sladkor je bil okej user posted image . js imam ponoven test v torek in mislim da v 28tednu to naredijo vsem nosečnicam. tako da bom zjutraj spet lačna user posted image .

danes sem v sobici narisala na steno takega velikega-mladega dalmatinčka user posted image , ki je na koncu postal čisto podoben mojemu user posted image  psu zato mu potem nisem narisala pikic. ful luškano zgleda. zdaj pa pod njega še samo kinderpet postavim in bo kotiček za našega otrokeca pripravljen user posted image . sam kak užitek je delat kaj za bebike, a ni.

no, lepo spančkajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
13.5.2007 21:22:44   
Mateja82
Glede kopanja v bezenu. Mi smo bili čez prvomajske praznike na dopustu ravno  v čatežkih in sem se kopala mala ni šla brez mene v vodo in sva tako uživali. Sicer pa nisem upala pretiravati, ker je G kopanje v bazenih nasplošno odsvetovala, za morje pa ni problem. 

Men pa niso delali glukoznega testa niti v prvi user posted image  pa tudi zdaj mi ga ni nič omenjala ???

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 13.5.2007 21:25:54 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
13.5.2007 22:40:42   
NAVT
Pujkec, hvala za odgovor. Sej sem v prvi nosečnosti že delala test, a sem pozabila kaj to pomeni "12 ur prej nič sladkega".No, vmes sem že v živo zvedela od kolegice, da če nisem v kaj sigurna, naj se nažlampam vode , da malo razredči. Si bom vseeno privoščila jogurt (navaden).
Meni ga ni nameravala dati v prvi nosečnosti, pa sem jo vprašala iz firbca, pol sem pa mela: tešč, pa un sladkor  user posted image .
Zdaj za dvojčke pa mi je že v naprej povedala da me bo okoli 28t poslala na test.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
14.5.2007 0:21:06   
Antigona
Jaz sem bila na testu dobra dva tedna nazaj, in mi nič ni rekla da ne bi smela prejšnji dan nič jest. Zvečer sem jedla normalno, zjutraj pa pač nič...
Tista sladkana voda pa sploh ni nič posebnega, vsaj meni se ni zdelo... Eni sicer pravijo da je zanič, ampak user posted image  meni se ni zdelo nič takega...
Potem ko to popiješ eno uro počakaš in ti potem vzamejo kri. Pri meni je blo vse ok in to je to...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
14.5.2007 0:31:24   
Antigona
A ja, drgač smo se pa včeraj vrnil iz dopusta user posted image , bi še kr mal ostala, je blo tolk luštn, in zdajle že v službi bingljam... Se tolažim s tem, da delam še čist mal, pol pa itek ostanem doma!!!!!

U glavnem v Tuniziji je blo oh in sploh in tja se bomo sigurno še vrnil.... Zredila se pa hvala bogu nisem tolk, no od prejšnjega pregleda 2,5 kg, tko da ni panike, za vse skupaj moram pa prevert, tam nekje okol +11... Prvič sem se vse skupaj 20, tko da verjetno bo tako tudi zdaj...

Ej paštetka, si se nam pa ti res čist zakamuflirala user posted image ...

Ajde, grem tud jst mal počivat, neki ni več dela user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
14.5.2007 9:03:31   
tonja
Ojla!

Prejmite spet en lep pozdrav iz BOLNIŠKE. Pa to ne moreš verjet. Do 6 meseca vse ok, oh in sploh super, zdaj se pa vse nekaj komplicira.
V petek bi kmalu pristala spet v bolnici.
Imela sem rjavkast izcedek, pa sem se šla pokazat k G, imela pa sem tudi rahle krče. Rekla mi je, da se lahko stanje umiri lahko pa se rodi user posted image ; dobila sem tudi dve inekciji za razvoj pljuč, če bi se slučajno rodil, da bi bilo vse ok.
Tako da sem sedaj na strogem počitku, v službo ne grem več.

Danes grem še na socialno, pa k svoji zdravnici zaradi bolniške, potem pa spet počitek.

Me sam zanima, kako se imenuje še en dohodek, za katerega lahko zaprosiš na občini? Pripada ti darilni paket pa še nekaj - a je to morda starševsko nadomestilo?
Enkrat dolgo nazaj sem brala na tem forumu o tem, sedaj pa ne najdem več. Vem samo, da je odvisno od občine do občine, kako je visok.

Lep dan

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
14.5.2007 9:34:47   
malamisha
Tonja - kar lepo počivat!!! Počakaj na vrsto, ne prehitevajuser posted image user posted image user posted image

Mislim, da pišeš o nagradi občine ob rojstvu otroka. Pri nas je 30.000 SIT, koliko bo v € še bomo videli. Nimajo pa je vse občine in tudi zneski se razlikujejo...

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
14.5.2007 9:42:28   
April
O Tonja, kar lepo počivaj, da ne bo Lovro prehitro na svetu.
Starševski dodatek pa je dohodek, ki ga prejemajo nezaposlene mame in študentke 1 leto. To o čemer govoriš ti pa je darilo občine, ki se razlikuje od občine do občine. Jaz sem pri Benu dobila 15 jurjev in pa eno knjigo. Ljubljana mislim, da ne da nič. Nekje so pa zneski kar visoki. Meni je dala vlogo za to darilo patronažna, ko naju je prvič prišla pogledat.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
14.5.2007 10:55:57   
tonja
Evo sem že nazaj iz opravkov.

Ste mi prav povedale. Dobila sem Vlogo za uveljavitev enkratnega denarnega prispevka za novorojence v občini Trebnje. Mi je rekla, da je tam okrog 30.000 starih tolarjev. To pa nesem na občino, ko se otrok rodi.

Ja, res mora naš user posted image  Lovro še malo počakat. Čeprav se je njegov očka tudi rodil prezgodaj (en mesec), menda ni to kaj po genih. user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
14.5.2007 12:39:52   
Anonimen
Tonja počivat!

Bova zdaj lahko midve malo več čvekale, ko sva na boniški. JAz imam tudi še vsak dan krče. Moram tudi počivat. Stanovanje je v razsulu, ampak kaj češ. ČEz dan se s tamalim ukvarjam, ko pa spi, pa tudi jaz počivam.

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
14.5.2007 15:52:27   
Sisy
helouuuuuuuuuuuuu

evo... 1 day down, 4 to go user posted image   samo še štirikrat u službo user posted image  jst sm čist že user posted image hahaha...

Na veliko že delam plane za čas ko bom doma-v planu imam na veliko pripravljat sobico za Saro,pa šopingirat cunjice in viset na RR user posted image  Pa materinsko šolo imava junija tako da že komaj čakam user posted image

Punce,kam greste kaj letos na morje? Midva greva konec junija nekam na Hrvaško pa se sploh ne moreva odločit kam...Ima katera kakšen predlog? Vsako leto hodiva na Pag ki nama je noro všeč ampak bi za spremembo udarla kakšno drugo destinacijo pa nama ni nič kaj preveč všeč...zaenkrat so v ožjem izboru  Pag-Lošinj-Cres-Makarska? user posted image

Ima katera kakšen dober predlog za počitnikovanje-kakšen otok recimo user posted image

Nič,šibam počasi domov

čau

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
14.5.2007 15:58:24   
Sončni žarek
Najprej vsem avgustovkam en lep pozdrav. Upam, da vas preveč ne daje današnja vročina user posted image

Tudi jaz se vam pridružujem in sicer bova cca. 16.8. dobila prvega dojenčkauser posted image user posted image user posted image

Sem že v soboto pisala - in sem se kar razpisala, pa potem nisem mogla poslati user posted image , tako da bom sedaj najprej sprobala, če to deluje. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
14.5.2007 18:39:09   
mojca 32
SONČNI ŽAREK pozdravjlena med nami
kje si pa bila tako dolgo??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
14.5.2007 20:49:29   
tonja
Sončni žarek pozdravljena med avgustovkami!

Paštetov kruh - a imaš ti kakšne tablete proti krčem? Jaz imam Buscopan. Pa me je malo strah, da mi bo sedaj krče res ustavilo, ko jih bom pa rabila jih pa ne bo.
A katera ve kako je s tem? Prej se nisem spomnila, da bi vprašala ali G ali v lekarni.

Moj user posted image  je danes kupil tisto napravico za poslušanje srčka. Kako fino!

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
14.5.2007 20:58:00   
Anonimen
Tonja, jaz imam alergijo na vse spazmolitike. Ne smem ne Buscopana in ne Spazmexa ali česa podobnega. Proti krčem jemljem 3x/dan Magnesol, če pa so fejst hudi pa Apaurin.

Ti nič ne skrbi, tistih, ko boš šla rodit ne bo nič ustavilo user posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
14.5.2007 23:06:49   
tia01
Ojla!
Kako ste? Mi smo fino in pridno rastemo. Povejte mi, če še katero bolijo tam spodaj kosti?? Mene ful bolijo. In sicer ko se usedem, ali pa ko vstanem, pa tud tko me več al manj kar skos boli tam spodaj (kosti). Zakaj to, a ma še katera te probleme?? Moram na naslednjem pregledu omenit ginekologinji.

Tonja - joj jaz bi tudi poslušala non stop srček, če bi imela to napravico doma. To je nekaj najlepšega. Tvoj dragi je pa res pozoren. Drugače nas pa ti vedno z nečim šokiraš, ko pišeš. Kar naj Lovro še ostane v trebuščku, ker mu bo tam še nekaj časa najlepše. Ti mu to kar povej. V katerem tednu pa si ti?

Kar se pa tiče kilogramov, sem pa jaz do sedaj pridelala 3 kg. Niti ni toliko a ne. Sem kar pridna. Sicer imam pa že zalogo od prej, tako da...
Danessem bila v Škofji Loki v Jesharni (picerija in špageterija) na palačinki. Imajo najboljše palačinke na svetu punce. Tako da, če bo katera pohajkovala po Škofji Loki, priporočam Jesharno, res je fajn. NJAMI...

Danes sem dobila lupinico, mi jo je kupila moja mami. Je ful presenetla. In sicer maxi cosi v barvi papillon:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166436
Pa tudi voziček imam v tej barvi quinny speedi sx. Tako da imam končno tudi jaz že nekaj za našega Timona. Sem ful vesela. Če prav me čaka še veliko nakupov. Oblekic pa ne bom kupovala, ker vse dobim, tako da ne bo krize. Komaj čakam...
Sploh si ne predstavljam kako bo zgledal moj otrok. Ful me ferbec matra. Bi kar pokukala v trebuh, kakšen jeuser posted image .

Paštetov kruh - paštetka - res imaš dober nick, sem se ful nasmejala. No lepo da si spet z nami in da je vse v najlepšem redu.

Punce, nobena ni kaj preveč navdušena nad idejo, da se spet dobimo na kakšni pijači in kakšno rečemo. Res bi se lahko že zmenile za ponovno srečanje. Samo nobena nič ne omeni. Zdaj ko imamo že ta prave nosečniške trebuhe bo še bolj zanimivo. A ste za??

No želim vam mirno noč in da se čim lepše naspite.
Lahko noč, user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
15.5.2007 7:03:07   
April
Hej,

danes sem pa zgodnja. Me je Beno že ob šestih zbudil. Moja mama si je danes vzela dopust, tako da se kahko dopoldne mal več učim, pa še zobarja imam. A ste šle vse zobke pregledat? Je kar fajn it v nosečnosti. Meni je prvič dala en tak premaz za zaščito.user posted image

Tia, najbrž se ti kosti širijo. Mene zdaj sicer še nič ne boli, me je pa proti koncu prve nosečnosti včasih sramna kost bolela. Aja, pa če dolg hodim al pa kej oreng delam, me začnejo boki opozarjat. To pa najbrž prej zaradi tega, ker semn se v kratkem času že precej zredila.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
15.5.2007 7:06:50   
April
http://www.duo-gentlemen.com/

Evo, pa še mal muzike za lepši dan. user posted image  Delam mojmu mal reklame, če rabte za kakšno prireditev.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri brezplačni pregledi v nosečnosti va...
V nosečnosti se opravi 10 sistematičnih pregledov in dve ultrazvočni preiskavi. Kaj vam kot nosečnici pripada brezplačno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

kresovanje
Lelly28 RR

Ali peljete svojega otroka na kresovanje?

da (50%)

ne (50%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!