Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sploh ne morem normalno pospravljat, zato je stanovanje res že svinjsko
, pa skoz moram počivat, pa zadihana sem takoj, srce mi bije ko kolibriju,... Mah, ne vem, no. Po moje je to zato, ker sem doma na bolniški in sem veliko manj aktivna, kot bi bila v službi. Moje delo je sicer zelo dinamično, a kaj morem, sedaj sem doma in se držim zdravničinih navodil. Še slabe tri mesece ali dobra dva meseca in pol, pa bo vsega konec. Malo me samo skrbi kje bom dobila kondicijo za porod. Ojej. Mah, saj bo. 
Ma ne, ampak res imam kar dost energije.
. zatem sem morala eno uro sedet pred laboratorijem
in po eni uri so mi zopet vzeli kri. to je vse, s tem ugotovijo nihanje sladkorja v krvi. moj sladkor je bil okej
. js imam ponoven test v torek in mislim da v 28tednu to naredijo vsem nosečnicam. tako da bom zjutraj spet lačna
.
. sam kak užitek je delat kaj za bebike, a ni.
pa tudi zdaj mi ga ni nič omenjala ???
meni se ni zdelo nič takega...
, bi še kr mal ostala, je blo tolk luštn, in zdajle že v službi bingljam... Se tolažim s tem, da delam še čist mal, pol pa itek ostanem doma!!!!!
Lovro še malo počakat. Čeprav se je njegov očka tudi rodil prezgodaj (en mesec), menda ni to kaj po genih.
hahaha...
je danes kupil tisto napravico za poslušanje srčka. Kako fino!