|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa jaz?
27.12.2006 0:22:26   
Anonimen
prvo kot prvo..veseli me,da vam ni vseeno. četudi se ne strinjate z mano,vsaj sledite vsej zadevi in me podpirate. na tak ali drugačen način. In mi poveste, tako brez olajšav,kar je edino pravilno,da sem sama v bistvu največji bednki. seveda. daleč naokoli. Se pdopišem pod to izjavo. Odgovornosti kot take mi še ni treba prevzeti,ker edini,ki bo prizadet, bo moj dragi Prvi. Nataša77, jaz imam miljon hobijev. Eden izmed njih je tudi ta,da bi prepotovala ves svet. Delno je že izpoljnen,sedaj pa stagnira vsa zadeva...Nikoli nisem rekla,da Prvi ne bi bil idealen mož,oče..Ampak kaj mi to,če ni strasti? Če...ne občutim več ničesar? Če sem res tak bednik,da sem to vlekla..oh,kaj sem,še vedno, vlečem to zadevo. Zjutraj se zbudim v postelji,za katero ne čutim več,da je moja. Ob nekom,ki bi mi bil drag prijatelj..ampak to je to. Mar res mislite,da pred vsem drugim nisem že sama sebe označila za bednico?
Torej..da boste na tekočem. Še vedno sem tu. Edino,kar sem premaknila,je zavest,da res oddidem. Kdaj,še ne vem. Potrebujem pogum,ogromno mero poguma in brezbrižnosti. Odločila sem se,da namesto mene ne bo nihče srečen. Ne morem plačati nekomu,da me naredi srečno. če bi se to dalo,mi že sedaj ne bi manjkalo nič. nekoč sem mislila,da če bom materialno preskrbljena, ne bom potrebovala drugih stvari.

ostajam. čez praznike,sem rekla. držim se že,držim..samo vprašanje časa je kdaj bo počilo. v mojem srcu...meggi, veš..ves ta pogum in odločitev..vse to terja toliko moči,da ne vem..če jo res premorem? ampak,čudovito od tebe in takšnih kot si ti,da daješ moralno podporo. sploh ne veš,koliko mi to pomeni..

ostanite z mano, mislim,da vas bom še hudičevo potrebovala***

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Kaj pa jaz?
27.12.2006 0:33:40   
Meggi
Verjemi, da ti bo. Pred sabo imej dolgoročni cilj. Kar ti bo pognalo kri po žilah, kar ti bo dalo energy,.... Boš vidla v sebi imaš moč, čeprav sama ne veš da jo imaš. In nekoč se boš občudovala, da si imela pogum. Ne boš razmišljala; zakaj nisem poskusila.  

S tabo smo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Kaj pa jaz?
27.12.2006 4:09:16   
ronja
Pred par dnevi sem napisala en dolg post, pa mi ga je računalnik zbrisal, ker je lubi polil tipkovnico in se je vse skup sesuvalo, hehe:) No, potem sem si rekla, no, saj so se že zmenile med sabo, zdaj me je pa zamikalo,d a se vseeno oglasim...

Sicer nisem bila v taki situaciji, nisem z nikomer živela in ne želela z njim živet, mi je pa  iz lastnih izkušenj jasno, kot verjetno tudi vsem ostalim, da pusiti človeka, ki je dober do tebe, ni tako lahko... In ne, anonimna, ne bo samo on prizadetuser posted image in prav to te skrbi - veš, da bo bolelo tudi tebeuser posted image , že zato, ker bo njega, ki ga imaš še vedno rada, pa čeprav kot dobrega prijatelja... Ampak to ne sme bit razlog, da ne greš... Če si se odločila, ti želim veliko pogumauser posted image in malo srečeuser posted image , da boš zbrala pravi trenutek, njemu pa, da bi vsaj malo slutiluser posted image in da mu ne bi bilo preveč hudouser posted image ...

Sicer pa sem se hotela oglasit v zvezi s tem, kaj je boljše za otrokeuser posted image (ki jih vidva še nimata, tako da če se ti ne da brat, lahko tole mirno spusitšuser posted image ). Ni vedno boljše, da starša ostaneta skup! In ni vse pri ločitvi slabo! Evo moj primer:
moja starša sta se ločila sicer ko smo bili že veliki, ampak vseeno smo še živeli skup, bili družina in nismo bili ne finančno ne drugače samostojni, skratka pozna najstniška in zgodnja 20ta leta (med bratom in sestro je 12 let razlike). VEM, da to ni isto, kot če se starša ločita, ko imaš 4 ali 5 let, ampak vseeno...
Tudi ni nihče nikogar nikoli nikakor zlorabljal, grozil, pretepal, žalil ali karkoli groznega, kar se tudi ponekod dogaja. Nobeden od niju ni nikoli pil ali imel kakršne koli grozne razvade ali destruktivne navade. Samo enostavno nista bila za skup... Različna karakterja za 180 stopinj... Pa oba zelo fajn, da smo si na jasnem!
Tudi sta šla narazen zelo zelo lepo, če bi se kdaj ločila, bi se želela ločit tako, kot sta se onadva! Sem zelo ponosna nanju zato, da jima je to tako ratalo! Ko smo šli k odvetniku, kjer sta vse uradnosti uredila, smo šli potem na kosilo skup, njemu niti ni bilo čisto jasno, zakaj se sploh ločujeta; še zdaj se dobimo vse za praznike in rojste dneve, če je karkoli narobe, lahko računata en na drugega... Skratka ni zmeraj klanje!

Ampak ko sta se ločila, sem bila veselauser posted image zanju! Pa si nista nič tako hudega delala! Samo srečna nista bila en z drugim in sta se kregalauser posted image ...
Seveda sem se tudi zjokala user posted image kar nekajkrat, seveda si vsak otrok želi, da bi bila njegova starša skupaj - ampak ne za vsako ceno!!! Vsaj ne tisti ne najbolj sebični otroci... Tisti si želimo, da sta starša srečna, skupaj ali narazen... Seveda pa NIKAKOR ne smeš vzet očeta otroku, razen če mu je oče kaj hudega delal, seveda, v tem primeru si ga dolžna zaščitit...

In iz te njune ločitve sem vsaj jaz potegnila ogromno  dobrega - pokazala sta mi, da se je za srečo vredno borit, predvsem pa, da nikoli ni prepozno! Vsak zase sta na novo postavila svoje življenje in zato sem zelo ponosna nanju, ker mi je jasno, da ni prav veliko ljudi sposobnih tega v poznih srednjih letih...
Oba sta potem naredila ogromne korake naprej, ker ko se ti zgodi nekaj tako dramatičnega kot je ločitev, moraš nekaj spremenit na sebi, saj vidiš, da tako, kot si delal, ni bilo v redu... In tako začneš popravljat napake... Kar je dobro tudi za otroke... Našla sta si nova partnerja, (ki sta mimogrede tudi super, oba imam zelo rada, nobeden mi ne probava bit starš, tudi onadva imata lepe odnose z otroki teh partnerjev... Skratka, ni vse na ločitvi slabo...) - z tema partnerjema se boljše razumeta, ker so si bolj podobni, čeprav vem, da je obema včasih žal, sploh mami, čeprav se je ona prva odločila za to...

Ampak brez tega ne bi nikoli toliko naredila na sebi... Tako pa sta me popolnoma presenetila, kako prožnega duha ima človek še pri teh letih! Kako se je sposoben spremenit, prilagodit, kako se še bori, uvau! Skratka, meni je to dalo en nor optimizem... Pa povejte, koliko staršev lahko reče za svoje otroke, da so jim to dali... ni vse slabo... Če so starši potem srečnejši, so tudi otroci srečnejši, to gotovo!

Seveda je še boljše, če začneta oba s partnerjem prej delat na tem, da popravita napake, ki uničujejo odnos in ga pošlihtata in ostaneta skup... Ampak niso vse tega sposobni brez "pusha"... In predvsem navadno nista oba istočasno zato... In nekatere stvari so stvar karakterja in si človek tega niti ne želi spremenit... Recimo, če je nekdo zapečkar in ima strašno rad dom, si mogoče sploh ne želi, da bi se spremenil in hodil ven... In ga potem silit v to, nima smisla, če ne uživa v tem... Je pa fino, če sta se oba pripravljena pogodit... In si dejansko oba želita malo spremenit, zato da bi  prišla skupaj...

Nekaj pa tudi spontano rata, se niti ni treba trudit, se mi zdi, midva si vedno bolj podobna ratujeva, nama je prav hecno, ko nama zdaj vsi rečejo, da sva si ful podobna...

Meni se zdi super, da sem se lahko učila na napakah svojih staršev, tako da zdaj vsaj teh ne bo treba meni naredit... In čim več napak sta onadva naredila, več jih meni ni trebauser posted image Mal heca, ampak hočem samo pokazat še drug način gledanja... Ki je malo bolj barvast, ni tako črn...user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Kaj pa jaz?
27.12.2006 13:52:21   
Anonimen
No, torej je rezultat tu, kajne anonimna. Si pač spoznala nekoga drugega. Saj to bi se prvi moral zavedati.
In če nista za skupaj, pač nista za skupaj.
Če ni strasti, pač ni strasti.
Če si nesrečna, potem moraš nekaj narediti, da ne boš več.
Svojemu prvemu moraš povedat kaj čutiš. Če je res idealen, bo to razumel. Potem pa boš videla ali je pripravljen na kompromise ali ne. Nikar pa sebe ne muči. Mogoče pa bo ta avantura z drugim okrepila zvezo s prvim.

Zame je najhujše biti na miru, stagnirat in biti brez ciljev v življenju. To sem že dala skozi in to so bili najhujši meseci mojega življenja.
A veš koliko je bil moj šokiran, da sem si za hobi vzela dopisovanje? Pa on sam mi je predlagal, naj si najdem kak hobi. Spoznala sem dva moška, njegovih let, ostali smo dobri prijatelji. A pa veš, kaj je ravno danes izjavil? Da je tako lep dan, da bi lahko šli na kak hrib user posted image . Moj je spoznal, da jaz enostavno rabim to. In se pač prilagajava drug drugemu, enkrat jaz popustim, enkrat on.

Ker verjamem v usodo, verjamem tudi, da je do tega moralo priti, da se nekaj naučiš o sebi. Midva sva podobno zgodbo dala skozi in sedaj sva še močnejša skupaj.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Kaj pa jaz?
31.12.2006 18:08:38   
Anonimen
Silvestrovo je,sedim za računalnikom, nesrečno se oziram po popolni toplini stanovanja,nemo opazujem lučke na jelki...Dragi Prvi leži na kavču,gleda tv. en teden se nisva imela priložnosti pogovarjati,ker so najini urniki navzkrižni,ker imava ločene službene dolžnosti,službene zabave nonstop. Ko jaz pridem,on gre ali obratno. včeraj bi lahko bila skupaj,res sem se trudila ohraniti ali pa vsaj na novo prižgati čar v najinih življenjih,pa ga ni bilo. je šel ven s prijatelji,ker sem šla jaz prejšnjo noč..Mogoče pa se le ne trudim dovolj. samo ljubim ga ne več. pogrešam Drugega. kako noro sem zaljubljena....Po eni strani si želim,da ta zaljubljenost mine..še sedaj,ko imam čas. egoistka sem,vem.
Ves dan sva že tiho..ne vem,kako je z vami,ampak..kar naenkrat se nimava o čem pogovarjati. hotela sem pripraviti večerjo,da se oddolžim svojim traparijam in storim nekaj za najini duši. pa je jedel neko bedno kosilo dve uri nazaj, lačen ni več. sem rekla,da sem imela v mislih novoletno večerjico za dva, šampanjec..je rekel,naj ne omenjam tega sedaj,ker sem bila prej tiho,ko je kuhal. nisem bila...rekla sem mu,da jaz nisem lačna in bi mi bilo ljubše,če bi počakala do večera in skupaj jedla..kako bedno se počutim. Ima me,da bi pobrala stvari in šla. Kako sem lahko takšna do sebe in do njega in ne končam tega?? ne ljubim ga več, madona! Tako jezna sem sama nase...pa naj bo to moja kazen za vse grehe..


Naj bo že konec,prosim. Kogarkoli,ki mi lahko pomaga. Naj bo konec te traparije in naj....bo Srečno novo leto za vse nas,ki se prebiramo in tarnamo,se veselimo in vzpodbujamo**


SREČNO*****

Tako. spila bom še en kozarec vina,gospod Prvi naj se zabava na svojevrsten način, briga me. jezna sem nanj in nase, žalostna še bolj..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Kaj pa jaz?
1.1.2007 20:10:22   
Anonimen
Otrok nimas.. kolikor sem ugotovu..

Ljubis ga ne vec..

Hrepenis po drugem... on po tebi..

Zakaj hudica si se tuki? user posted image user posted image

Kogarkoli prosis, naj bo ze konec.. Fajn.. samo ne bo slo tko.. user posted image  Samo ti si lahko pomagas.. nihce drug ti ne more.. pa DEJ ze enkrat.. spakiri.. al pa ostani in se znova zaljubi.. Eno al pa drugo.. samo kolikor te berem.. se mi zdi, da lahko oddides.. seveda pa reskiras.. ampak reskiras tudi ce ostanes..
Ce bi imela otroke.. bi bil moj odgovor drugacen..

Te pa full razumem.. res.. in tkole ko se ti to dagaja.. se full velik naucis a ne?? In vsa tista teorija.. je ornk nesmiselna.. En mesec tako intenzivne prakse.. pomeni vec, kot 50 bukev.. in 5 let teoriziranja.. in kolk stvari se ti lahko v glavi zgodi v enem samem tednu.. a ne? Neverjetno.. tolk jih ne mores prebrati.. kaj sele razumeti..

SRECNO.. vsem..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Kaj pa jaz?
1.1.2007 20:44:08   
Marogica
Anonimna, začni pisati dnevnik oz. blog. Mogoče ti bo to pomagalo, da se že končno odločiš, saj vidim, da ti pisanje na nek način pomaga. Mogoče ti bo to dalo brco v rit, da se premakneš in nekaj narediš ter ne čakaš, da se bo nekaj "naredilo". Ker se ne bo.

pa lep pozdrav

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Kaj pa jaz?
1.1.2007 20:47:51   
plenicka
Draga anonimna, tudi jaz se strinjam s Tyazijem...kaj še delaš tu????Nihče ti ne more pomagati, razen sama!!!Nimaš otrok...pojdi, uresniči svojo odločitev...v življenju obžalujemo lahko samo tisto, kar nismo storili!!!Zatorej bodi srečna!!!Ne odlašaj, ker se lahko tvoje življenje res zakomplicira! Srečno!!!

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Kaj pa jaz?
1.1.2007 21:39:47   
Meggi
Kaj pa če poskusiš oddit za nekaj dni sama nekam. Al le nakažeš, da bi- da greš. Boš vidla njegovo reakcijo. Ga bo mal predraml, al ti bo pustil, da greš, da morda niti nisi zgovorna kam. Se greš morda sama kam kopat, al s prijateljico,....

      Hudo je to, ko vidiš, da te gleda, pa te ne opazi! Ali ne zazna tvojih čustev, počutja,.....

                          Poskusi načet pogovor. Vem da je težko prid do tega, a verjemi če bi bili otroci bi še težje ( organizacijsko in čustveno)!

          Lahko se izpoveš- če tvoja duša to potrebuje. Lažje ti bo, prej boš prišla do resnice, do cilja ki je pravi zate!

        Pa srečno, da bo tvoja črta nad 2007 imela pozitiven predznak in ti bo srce razbijalo od nore ljubezni!

                  

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Kaj pa jaz?
2.1.2007 0:25:06   
Anonimen
A ves kaksna je razlika med teboj anonimna.. in med psom na ketni? user posted image user posted image

V pocutju nobene.. sam da pes si ne more sam snet ketne.. pa si jo bi, ce bi mogu.. ti pa si jo lahko snames.. pa si je noces.. user posted image

... ker, kaj pa... ce se s tem novim ne iztece tko, kot si zelis.. a ne?! user posted image  

Ce mas cas cakat.. pa se mal pocakaj.. sej koncno te nic ne stane..

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Kaj pa jaz?
2.1.2007 1:06:37   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Ce mas cas cakat.. pa se mal pocakaj.. sej koncno te nic ne stane..

Nič, razen živcev;)
meni se zdi, da tudi g. Prvi ni preveč srečen trenutno... Tako da če bi se rada pogovorila, se bo mogoče celo hotel. Če pa se ne bi rada oz. bi rajši šla, pa pojdi, zakaj bi se matrala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Kaj pa jaz?
2.1.2007 9:23:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Nič, razen živcev;)



To pa ni tko hudo.. ce mal zivcki trpijo.. kar te ne ubije.. te utrdi..
Ceprav v praksi pa ni glih tko lusno...

Sej zdej.. je verjeten ze spakirala.. user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Kaj pa jaz?
3.1.2007 7:52:37   
srki
Joj, anonimna, pojdi že. Po drugi strani govoriš, kako ga ne ljubiš več, potem pa je razbrati, da želiš delati večrejo za vajini duši in ko on noče jesti, si na nek način jezna. Zakaj? Verjetno sluti, kaj se s tabo dogaja, zato je samo tiho in praznuje na svojevrsten način.

Pa tudi če imata otroke, kaj pa to spremeni? A bi bilo fajn, ko bi otrok gledal starša, ki sta si popolna tujca.

Če že nisi šla, pojdi že.

Lepo, da se zavedaš, da to zvezo končaš oz. da mu poveš in ga ne mučiš več, ne sebe ne njega.

Pa upam, da pri gospudu Drugemu čez čas ne boš ugotovila isto in se zaljubila v Gospoda Tretjega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Kaj pa jaz?
3.1.2007 8:23:05   
Anonimen
Mogoc te pa nekega dne tist t'nov preprosto skensla.. pa bos "resena" muk.. in pol sta lahk frenda..

Bi bla lahk? Dej mi to odgovor.. Bi bla lahk?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Kaj pa jaz?
3.1.2007 8:29:18   
Anonimen
Ti so  nekako v takem položaju kot moja znanka, ki je, preden je odšla od večletnega zlatega fanta, rekla, da je zaprta v zlati kletki. Točno tako se najbrž počutiš ti. Ona je imela vse, od zlatega človeka, denarja, potovanj, nove hiše, spoštovanja, ljubezni (z njegove strani), ampak če ne gre, pač ne gre. Šit hepens, bi človek rekel. Nimaš kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Kaj pa jaz?
4.1.2007 22:50:46   
Anonimen
uf...odgovori,ki ji potrebujem. ne zaradi Drugega,ampak zaradi sebe. Čez en mesec grem na drug konec Evrope. sama..no,s prijateljico. Mogoče mi bo pomagalo. no,vem,da mi bo..Tako sem odločena..
Tjazy..lahko bi bila njegova prijateljica. S Prvim,namreč. Bilo bi mi v uteho,ker bi mu lahko vseeno stala ob strani. Ni napačen človek..le preveč različna sva si. Tako preveč,da naju ne spoznam več kot par. Ampak mu vseeno privoščim vso srečo tega sveta...
Splišni...moja kletka je zlata..še kristalčke ima zraven..ampak jaz bi tokrat revno svobodo. Takšno,ki mi umiri čustva in očisti dušo. Da ne bom trpela..Da bom našla podporo pri svoji starših. Ker vem,da jo bom tam zaman iskala.Žalostno,ampak pri nas šteje,kaj bodo drugi rekli. Zato mi je še težje..

Drage moje..pred mano je še par težkih in globokih vzdihov, nato pa bo! Veselim se že svobode..Ne Drugega..osebnega miru in svobode..Da se najdem kot človek. Da odkrijem svoje prave želje in sledim svojim sanjam..Res imam še čas.

Tisočkrat vam hvala..vsem,ki ste z mano. Hvala za ves pogum,ki mi ga dajete.Brez vas bi..brez vas ne bi. tako to jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Kaj pa jaz?
5.1.2007 10:48:48   
Meggi
Vidim, da si globoko v razmišlanju. Naj te popelje do Osebne sreče in zadovoljstva.

  Dobro je da sedaj ko lahko največ storiš zase, to aktivno počneš. Ne bo ti žal.

                    Pa javi se še kaj in SREČNO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Kaj pa jaz?
8.1.2007 8:28:09   
srki
No, po mojem je to res najboljše, da greš sama, si urediš misli in čustva. Pa srečno na poti in uživaj. Se strinjam, da je revna svoboda pa res bolj pomembna, kot pa zlata kletka, v kateri se počutiš utesnjeno.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Kaj pa jaz?
16.1.2007 9:13:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čez en mesec grem na drug konec Evrope. sama..no,s prijateljico.


Krasna ideja.. za razcistit.. In ko prides nazaj.. predvidevam, da se bo zakljucila zadnja lekcija I. poglavja.. mogoce je ta se najtezja.. vcasih pa je edina mozna in edina pravilna... vsaj v dolocenih okoliscinah..

Slovo...

Lahko pride kot strela.. in tezko je za tistega, ki hoce slovo.. in za tistega ki pac mora to sprejet..
Ko se bosta poslavljala ni tko zanemarljivo kako se bosta poslovila.. ker ce se bosta prav... bo vse kul.. ce se bosta ne-prav.. se kasneje lahko mal bad pocuts..
Ena od mask v tem primeru je smeh in smajliji.. samo zelo verjetno ne delujejo, ker mimo sebe ne mors kr tko.. na lahko..
Ce dajes slovo.. je zihr tezko in mogoce mislis, da moras imeti kaksen razlog.. da ne mores kr tko v miru rect... adijo.. ampak lahko bi.. res bi lahko..
Meni na primer bi slovo bilo zlo neprijetno.. in tezko bi takrat nasel prave besede.. in ce jih ne bi, bi se potem.. slobo pocutu... zato jih moras najti, ker life pac ne dopisca popravnih izpitov.

Pravilne besede pri slovesu bi recimo bile.. Razumem te.. Oprosti.. Rad te imam.. in Hvala.. se posebno "Hvala za vse!".. in "Razumem te.. da je vcasih to edina moznost."
Ce naredis drugace.. se bos potem verjetno zlo bad pocutla.. Pa ne pozabi na robcek... mogoce ti lahk prav pride..

Potem pa se ti bo zdel, kot da ti manjka pol sveta.. ali pa je to samo prostor za kaj drugega.. V glavnem to luknjo zapolni z necim.. lahko se intenzivno ucis kaksen tuj jezik.. ali pa karkoli drugega..

... ker od tukaj naprej.. je samo en majcken korakec, da pades v najhujso obliko mazohizma.. da se smilis sam sebi. Tega nikoli ne smes dopustiti..

.. in samo en majcken korakec, da postanes deloholik... tudi tega se ne smes dopustiti..

Mors pac znat al se pa hitr naucit.. pustiti drugemu da oddide.. zadrzevanje nekoga.. na mrtvi tocki.. je trplenje za oba..

Zivljenje gre vsekakor dalje.. in morda se pa nekoc spet srecata.. ?!

Vcasih je tako, da v kompletu z neko osebo okusis nebesa in pekel!!

SRECNO!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Kaj pa jaz?
16.1.2007 9:23:58   
smrka
Vsi moski prdijo tko da, ce te moti prdenje pr prvem, te to caka tud pr drugem... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Kaj pa jaz?
17.1.2007 8:45:14   
Anonimen
 
..... in pol.. cez kaksne dve noci.. bos verjetno.. vse skupaj videla iz cist drugega zornega kota.. to se vedno to tko zgodi..
Ko se skuliras.. ko postanes miren.. ko si spet harmonicen.. in pogledas nazaj.. je vse skupaj videti cist drugace.. kot si takrat ko si bla IN mislila, da je..
Mogoce celo vidis.. da si pri vsem tem.. preeeveeec mislila sam na sebe in svoje potrebe.. in hudooo mal na njegovo situacijo.. v bistvu smo v taksnih okoliscinah.. ko si nekoga zelimo... full egoisti.. mogoce moski bolj kot zenske.. isto je tudi v partnerstvu.. velikokrat.. najveckrat.. no ok.. vedno skor..  Samo nemogoce je to videti.. dokler nisi cist skuliran.. zato je full dobro tkole kej prekint.. samo pri partnerstvu je problem zares prekint.. in zato se kaksna zadeva resi bolj pocasi.. Tko kot pa se dogaja vama.. pa se lahko resi izredno hitro.. presentljivo hitro.
V naslednjih dneh ti bo mogoc se najbolj bad to.. da nisi uspela tega videti prej.. in si s tem nehote velikrat prizadel tistega, ki si si ga najmanj na svetu zelela kdaj prizadet.. in se koga zraven... Mogoc si bos zazelela marsikaj popravt ampak zal.. life na dopusca popravnih izpitov.. sproti pa videt ne mores.. in tko je pac omogoceno ucenje.. tistega kar se ne znamo.. vcasih je kr velik tega.. user posted image .. in zato je pac pomembna lastnost.. da ne zameris prevec.. oziroam da znas odpustit.. ker sproti ne mores vedno prav nardit.. vsaj tistega ne, kar se se nisi naucil.. cez nekaj casa.. pa ti je cist jasno.. in preostane ti samo to.. da se opravicis.. ceprav se ti zdi, da to skor ni dovolj... ampak kaj drugega nimas moznosti..

In ce bos ob slovesu rekla.. tisto.. Razumem te.. bos celo mogoce mislila.. da razumes.. v resnici ne bos cist razumela.. ker je mozno, da bos se vedno prevec nase gledala.. in mogoce te bo prevec skrbelo kaj bo s teboj.. kako bos ti to prezivela.. ne pa kako drugi to dozivlja.. in kako je in bo drugemu.. Torej mal ti bo lahko bad.. ker si bla egoist.. pa zavestno tega nisi mogla videt.. ali pa obratno seveda..
.. in nekatere zadeve.. ki si jih pocela.. se ti bojo zdele prav prfuknene.. in bos kr mal tezko dojela.. da si jih v bistvu ti.. pri teh letih.. pocela.. user posted image

Zna se zgodit, da si bos full zazela se enkrat od zacetka.. tokrat drugace.. ampak.. spet... life nima popravnih izpitov.. skoda.. bi blo fajn ce bi meli sam kaksnih 10 sekund zamika..

... mogoce next time.. mogoce celo z istim clovekom kdaj zacnes poglavje II. do katerega bos potem ziher cutla full velik hvaleznosti.. ker brez njega.. vsega tega.. niti ne bi vedela.. kar bos vedela.. ko se bo tko zgodilo..

in v nadaljevanju svojga lifa.. bos ziher full previdna na to dejstvo.. da life nima popravnih izpitov in mogoce.. ce bi se vsi tega dejstva zavedali.. bi full velikokrat ravnali full drugace.. kot pa ravnamo pod vplivom EGA. Mogoc naslednjic ne bo rabla vsega skupi prpelat do skrajne tocke.. predno se streznis.. ampak bos zmozna videt prej..
To je pri vseh teh zadevah se najbolj zafukano.. kako prvic nardit prav?.. da ti ni pol bad.. ker bi rad popravil kej.. pa ne mores.. in lahko reces samo.. Oprosti.. in se ti zdi, da to ni dovolj.. ceprav zlo resno misls..



Sej mogoc pa pr teb ne bo tako.. to so samo moji prebliski.. kako utegne biti.. in kako se najveckrat zgodi.. sm mam pa filing.. da kar bo priblizn tko..  Si pa full dobro temo odprla.. in me mal vspodbudila da mal premlevam te zadeve.. Tenks!

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 17.1.2007 8:54:20 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Kaj pa jaz?
17.1.2007 9:49:18   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
sploh kdaj v življenju začutiš,da je nekdo pravi? ali samo jaz ne poznam tega občutka...


Ponavadi takrat, ko tisto osebo izgubiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Kaj pa jaz?
17.1.2007 21:15:05   
Anonimen
Spet sem tu..Nisem se javljala,ker nisem upala. S Prvim sem načela temo o tem, v postelji..povsem mirno,ko nisem več čutila želje po tem,da me objame preden zaspiva. On jo še vedno. Od silne ljubezni do mene..se mu bo najbrž odtrgalo. Bil je prizadet,vendar realen.Ampak bolelo me je. Jokala sem,ko sem mu govorila,da to ni to. Hotela sem,da znori,da mi reče,da drugam ne morem,vendar ni. Rekel je naj si vzamem čas. 14 dni,kakorkoli..Da razmislim. rekla sem mu,da bi odšla za vedno.
Od takrat se je spremenil. Vem,da bo sprememba kratkotrajna,ampak lepo je..rada ga imam,neumno bi bilo misliti,da ga nimam. ampak ljubim...ne,da ne vem,če ga..preprosto ga ne. Preveč sem zaljubljena v Drugega. Preveč skupnih stvari imava. In razumeva se..najbrž ne razumete...

Tjazy..ne morem si kaj,da ne bi ob branju tvojega dela vedno pomislila na to,da si bil nekoč v podobni situaciji..bodisi kot nekdo na moji strani,bodisi kot nekdo na nasprotni. povsem se zavedam tega,da mi bo mogoče hudo. vem,da mi bo. ampak jaz...kaj pa jaz? kaj res misliš,da sem preveč egoistična,če grem stran? da razmišljam preveč o sebi? nisem,veš...egoistična sem samo zaradi tega,ker..ostajam z njim.ker mu ne dam zraka,ki ga potrebuje. jaz v takšnem stanju ga samo dušim...nisem srečna. ne ljubim pravega...in to boli. preveč. zato sem želela malo miru in nisem upala nazaj na temo. niti prebirala je nisem,ker sem še vedno tu..strahopetnica. od vas pričakujem,da mi poveste kako in kaj,ker sama ne upam. ker moram biti marionetka..ker najbrž v tem vedno uspem. že od malega..

če mi uspe...se bom razkrila. najbrž to vam ne pomeni nič, zame pa bo to osebni korak k dozorevanju. K izboljšanju in mirni vesti..korak k novemu življenju..

ostajam na vezi****

(odgovor članu žirafica)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Kaj pa jaz?
17.1.2007 23:01:10   
plenicka
Tjazy,user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Eden izmed redkih moških, ki zna govoriti o čustvih!!!Vsa pohvala!!! (Ne vem, zakaj ne poznam takšnih moških?)

Anonimna, nekako razumem tvojo stisko!!!!Sicer nisem bila še nikoli v takšni situaciji, ampak znaš tako slikovito opisati tvojo situacijo, da si jo lahko predstavljam....enkrat se boš morala dokončno odločiti...zaradi sebe...mora pa priti pravi čas!!!Le pogumno naprej! Držim pesti, da se boš odločila prav! Ker edino ti boš v določenem trenutku vedela, kaj je prav!!!


_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Kaj pa jaz?
18.1.2007 7:49:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kaj res misliš,da sem preveč egoistična,če grem stran? da razmišljam preveč o sebi?


Nisem reku, da si egoisticna ce gres stran.. in ce razmisljas o sebi.. Mogoce sem to reku samo enkrat.. ze lani.. ampak v tisto niti nisem vec cist ziher.. da je tko..
Karkoli se bos odlocla.. se dej tko, da bo zate ok. Ce reces eno al pa drugo.. od mene ne bo nobene obsodbe..

Zdej sem pisal iz tega stalisca.. da se ne mors odlimat.. od tega prvega... ampak zdaj si itak ze naredila naslednji korak.. in pol sem mislu, da utegnes narediti tako, da koncas pac to novo vezo..
Ampak sej.. kar koli ze bo.. od enga se bos mogla poslovit.. in res ne vem od katerga se bos tezje.. samo vem, da ti ne bo glih lahko.. sam.. nimas kej..

No fajn, da bos na vezi.. zrihti tko.. da ti bo ok.. in da bo za vse cim manj bolece..

Aja.. to kar sem zdej pisal o EGU.. sem pa pisal cist o enmu drugmu EGU.. ne to, da si egoisticna, ce gres stran.. ker pol bi isto lahk reku, da si egoisticna.. tudi ce ne gres stran.. mogoce se bolj na nek nacin.. kot si ze sama povedala..

Ne navijam za nobeno varianto.. oziroma za tisto, za katero se bos sama odlocla..

ZIVIS pa.. a ne?

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 18.1.2007 8:06:46 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?